- Konu Sahibi superisi_21
Nerden kimse bana cevap yazmiyoo:-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2013 HAZİRAN ANNE ADAYLARI İÇİN BAĞIŞLANAN,
.
superisi_21 5 Yasin-i Şerif okundu iskorpit 5 Yasin-i Şerif okundu destina38 5 Yasin-i Şerif melek181 5 Yasini-i Şerif elifnaz2013 5 Yasin-i Şerif okundu musmutlukiz 5 Yasin-i Şerif yekzeban 5 Yasin-i Şerif nil8474 6 Yasin-i Şerif TOPLAM 41 Yasin-i Şerif
Arkadaşlar şimdiden kolaylıklar diliyorum geri kalanını almak isteyen arkadaşları bekliyoruz.okuyup bitirenler bitirince haber versin okundu olarak listemize ekleyelimm
Merhaba
Bende bir yildir bebek istiyorum olmuyo doktora gittim esimin sperm sayisinda sorun var 11 milyon yuzde ellisi ileri hareketli ozek bir merkezden randevu aldim aret kamer cok iyi bir doktor oldugunu duydum sizce asilamami denenir yoksa tup bebekmi yada onerebileceginiz farkli merkez doktorlar varmi kizlarr cevap lutfen benide ekleyin
Merhaba canim hosgeldin :) benim ilk tup bebek tedavim. 2 ay once asilama yaptik ama malum negatifti. Eger simdiki aklim olsa kesinlikle direkt tup bebek yapardim. Cunku eger forumdada gezersen biraz esinin morfoloji sayi ve harekette problem olup asilama yapanlarinki genelde tutmadi. Gecen ay 18 kisiden 2 tanesi tuttu mesela. Asilama bana zaman kaybi gibi geliyor, eger durumun musaitse iyi bir tup bebek merkezine gidip gorus. Doktor kadar labaratuvari da cok onemli arastirirken aklinda olsuuunn
Sagol canim zaten bendee direkt tup bebek dusunuyorum ii bir merkezde buldum doktor hasta tercihiyle tedaviyo yonlendirirmi yani bana asila deniyelim derse benim red etme sansim varmi? Ayrica fiyat ida 6-7 bin arasinda degisir dediler bilmiyorum korkularim var sen daha once yaptirdinmi agrili bi surecmi anlayabilirmisin birz
Nerden kimse bana cevap yazmiyoo:-(
Biz acibademe gidiyoruz ilaclarla beraber 6500 tuttu. Doktorun asilama deneyelim dicektir mutlaka ama sen tup istiyoruz deyince asilama diye direticegini de sanmiyorum. Sonucta belli bir ucret odeyeceksin. Ben asilamami cok rahat gecird sadece bel agrim oldu biraz . Ama tabiki bu tedavilere baslamadan once hsg diye bir film var onu cektirmelisin. Rahmin filmini cekiyorlar tupleri kontrol ediyolar acik mi herhangi bir sorun varmi diye. Hsg cektirdigin ay dinlenip diger ay tedavine baslayabilirsin. Ben hsgmi anesteziyle yaptirdim kolay oldu. Baska sormak istedigin birsey varsa sorabilirsin :) bizi bizden baska kimse anlamiyo cunku
benden sana tavsiye hiiiiç aşılama ile zaman ve para harcama.direk tüp öneririrm.
Canim ben hgs cektirdim hemde anestezi almadan hicde acimadi radyomarda cektiler 400 lira verdim tupler ve rahim normal cikti ozaman bende dirkt tup bebek isterim bu ayin 15 de ilk randevuya gidicem muayne ucreti 250 lira .maddi durumu cok iyi olan bi aile degiliz ama heryerede guvenemiyorum transver sirasinda aci oluyomu yada sonta diye bi alet var ondam takiyolarmi benim asiri derece fobim var korkuyorum bilgin varsa aydinlatirsan sevinirim
Ilk muayne ucretini siz nejadar odediniz acibademi oneriyomusun ve tedavin nezaman oldu
Bende oyke dusunuyorum ama hangi merkeze gidecegimle ilgili net bir karar almadim hala oneriniz varmi
Oo super hsg yaptrdiysan hicbiseyden korkma :) bende ilk defa yaptiricam cnm tup nasil olur bilmiyorum ama cok acili degildir korkmaa.. Ilk muayene 330 tl odedik. Ben cok memmunum acibademden. Bulent hoca cok tatli ve ilgili. Bir de ankarada anatolia tup bebek merkezinde Hakan Yarali var, o da cok iyi diye duydumn. Benim tedavim dun basladi igneleri vurduk :):)
Valla cok rahatladim insllah senin icinde Allahim hayirlisiyla tedavini olumlu sonuclandirsin surecle ilgili yaz mutlaka bilgilendir bizide bende tedaviyle ilgili kafams takilanlari sana yazarım
canım tedavin hayırlı olsun senin adına çok sevindimmbu pozitifliğin tedavi boyunca devam etsinnAllah hepimizin yüzünü güldürür inşallahmerhaba arkadaşlar!!!!!!!!!!!!!
şuan yoldayız.doktora gidiyoruz
adetimin 2.günü tüp bebek tedavimiz başlıyor inşallah.
cok mutlulum.pozitif pozitif hislerle doluyum.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
selamlar
musmutlukiz senin de tedavin hayırlı olsunn Allahımm kolaylıklar versinnEvet dun basladik, ilk igneleeri vurduukk 
ekledim canım aramıza hoşgeldinntedavin hayırlı olsunbenideee listeye aklermisiniz.........30 yaşş...1.denemee pkoluyum....adana ankada yaptırcemm
canım sende hoşgeldin aramızainşallahh rahmin yeterli kalınlığa ulaşır hamile kalman sana bir umut olmuştur inşallah bu sefer aynı şeyleri yaşamazsınkızlar benide listenize alınnn
dondurulmuş tedavisi oluyorum.bugun adetimin 12.günü ve rahim kalınlığım 6.8.estrofemi günde 4 e çıkardı.haftaya pazartesi kontrolum var inşallah 10 mm e kadar çıkarım.ilk denememde 10 üzeriydi tuttu ama kalbi atmadı kürtaj olmak zorunda kaldım.şimdide rahimi kalınlaştırmakla mücadele:18:
Tedaviye başlayacak arkadaşlar gelin umutla, neşeyle başlayalım...
Deneyimlermizi paylaşalım, pozitifi yakalama şansımızı arttıralım :)
haziran ayında tüpbebek tedavisine başlayacaklar
[tr]z
sıra-isim yaş neden kaçıncı deneme merkez durum 1-superisi_21 25 endometriozis 2.deneme kayseri tüp bebek en kısa zamanda 2-destina38 29 1.deneme kayseri acıbadem tedavisi başladı 3-iskorpit 29 47xxx mozailliği 1.deneme ege üniversitesi 4-panterol 29 sperm hareketsizliği-troid 1.deneme osm tüp bebek merkezi 12 haziran 5-sea1905 32 rezerv azlığı 2.deneme kadıköy acıbadem transferi olacak 6-deniz1717 29 troid-5 nolu kromozom bozukluğu 1.deneme 7-elifnaz2013 29 4.deneme kayseri acıbadem tedavisi başladı 8-melek181 29 erkek infertilitesi 5.deneme kadıköy acıbadem 9-musmutlukiz 26 sperm hareketsizliği 1.deneme acıbadem maslak bülent Tıraş tedavisi başladı 10-canan456 28 erkek infertilitesi 1.deneme izmir şifa tedavisi başladı 11-34kelebek34 26 azosperm 1.deneme bahçeci tüp bebek merkezi tedavisi başladı 12-aykiz9 28 sayı,hız ve morfoloji 1.deneme bahçeci kliniği 3 haziranda tranferi olacak 13-emos8935 24 tüp tıkanıklığı 1.deneme izmir bornova şifa tedavisi başladı 14-herseyhayal 23 sperm sorunu 15-eminemiz 16-pumpkin4321 sebepsiz infertilite 1.deneme ankara Anatolia perşembe opu var 17-yekzeban 26 spermde hareket ve morfoloji problemi bursa jineplus doç.dr murat arslan tedavisi başladı 18-filologum 28 sperm sayısı ve morfoloji 1.deneme 19-umut1983 2.deneme 20-yawyaw 30 pko 1.deneme adana ankada 21-conqueror 27 sayı hız ve morfoloji 2.deneme dondurulmuş embriyo beylikdüzü medicana tedavisi başladı
allah'ım tedavimizin sonucunu hayırlı kıl, okunan ayetel kürsi-yasin-i şerifleri kabul et.bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.amin
ben göremiyorum takviiim
Canim benim gittim.yumurtalarin dueumu iyi dedi.gonlfin miktaribi azaltalum dedi.fakat turgut beye soralum dedi ana ulasamadi.neyse sonradan burdaki dr aradi.turgut by donmus.yarin tekrar kan tahlili istemis.ogleden sonra yine muayene var.belki yarin ovitrali yaoariz.o zaman opu persembe olur.hayirlisi.karsilassak ne iyi olur.tanisirdikta.yarin bide uzin isleriyle ugrascam .sevk olmassa rapor bakalim.kizlar bol bol dua edelim.ben simdi yasin okuyacam.allahim kabul etsin
günaydın kızlar...
ben bugün hasta oldum.. hastaneyi aradım perşembe 8.30da başlıyoruz
5 yasini şerifeyide bitirdim haber vereyım
bi geçmişi okiyim kim nAampmışş bakammm
Kızlarr bugün gece çatlatma iğnemi vuruyorum, allahım hadi hayırlısı..
superisi_21
bir sütun daha ekleyip kullandığımız/kullanacağımız ilaçlarımızı/iğnelerimizide yazsak nasıl olur?
uğraştırır mı seni?
yol gösterici olur hem bize hem merak edenlere..