Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Bende bulgurla kavurmasıni seviyorum cacigini salatalarada çok güzel oluyor çorbasını hiç bilmiyorum cuma günü pazarımız var taze taze ordan alırım artık 😊
Şimdiden afiyet olsun ❤️ meşhur antep yemeklerinden . Ben yazdan atmıştım buzluğa

İyi akşamlar hanımlar🦋
Sabah
İki çırpılmış yumurta
2 dilim ekmek
Kayısılı form Çayı
Akşam
Yarım kase domates çorbası (oğlumun çorbası yarım kalmıştı içinde de ekmek vardı az bişey)
Kabakla nohutu fırında azıcık zeytinyağı ve baharatlarla soteledim sarımsaklı yoğurt da karıştırdım onu yedim

Su miktarı 3 litre
Adım 8k 💕
Chocolita Chocolita

Eklentiler

• 1000028759.webp
    1000028759.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 6
Ben biraz sağlık için duzenli her gün yapmaya odaklandım kendimi. Evde geçiriyorum coğu zamanımı hareketli bir yaşam iyi gelmişti birkaç haftadır. Simdi spor yapamayacak olmak üzüyor çok alışmıştım 😿 bir de spor yapmayınca kilo veremiyorum metabolizmam cok yavas tiroit sorunum var malesef. Bence insülin direncim de var ama doktor onaylı değil 😄 annem babam seker hastası. Pcos var bende bir de cok dikkatli olmam lazım seker hastası olmamak için bu çabam biraz da aslında..
Tabi en güzeli. Günlük spor yapan kolay kolay kilo almaz. Diyetle de zaten garanti verir. Sağlık için çok iyi. Anne babaya geçmiş olsun bende de ananede var. Hepimiz adayız aslında. İnsülin direncine dikkat edince tamamen iyileşiyor.
Belin için doktora gitsen bir merhem yazar belki süreci hızlandırır
Kızlar ben menümü yazmıyım, bugün yedim ne bulduysam yarın cezamı çekeyim :// Chocolita Chocolita
Sen şampiyonsun 2 gün menü bildirmeme hakkın var. Bunu göndermemişsin sayalım. Ama adım atsan ne güzel olur
Evet lotusum semizotu 😊 çok severim kendilerini
Afiyet olsun dutuma 🩷 bende yapıcam Bonus Bonus önerdi salça soğan kavurup yapıyormuş

Son düzenleme:
Pazartesi

Saat 10.00

2-3 yumurtadan omlet
birkaç dilim domates salatalık

13.30
Dolu bir avuç kuruyemiş + 2 kuru incir + yaseminli yeşil çay

18.00
1 kase mercimek çorbası
Büyük bir kase zeytinyağlı semizotu
10 tane falan pattis

22.30
Gereksiz birşeyler atıştırdım bu hiç olmadı şu an onun sıkıntısı var midemde yemeyince rahattım

Su 1 litre olmuştur heralde
Spor 40 dk tempolu yürüyüş

Pazartesi

Saat 10.00

2-3 yumurtadan omlet
birkaç dilim domates salatalık

13.30
Dolu bir avuç kuruyemiş + 2 kuru incir + yaseminli yeşil çay

18.00
1 kase mercimek çorbası
Büyük bir kase zeytinyağlı semizotu
10 tane falan pattis

22.30
Gereksiz birşeyler atıştırdım bu hiç olmadı şu an onun sıkıntısı var midemde yemeyince rahattım

Su 1 litre olmuştur heralde
Spor 40 dk tempolu yürüyüş
Atıştırma kısmı yürüyüşle yandı 🔥

Tabi en güzeli. Günlük spor yapan kolay kolay kilo almaz. Diyetle de zaten garanti verir. Sağlık için çok iyi. Anne babaya geçmiş olsun bende de ananede var. Hepimiz adayız aslında. İnsülin direncine dikkat edince tamamen iyileşiyor.
Belin için doktora gitsen bir merhem yazar belki süreci hızlandırır

Sen şampiyonsun 2 gün menü bildirmeme hakkın var. Bunu göndermemişsin sayalım. Ama adım atsan ne güzel olur

Afiyet olsun dutuma 🩷 bende yapıcam Bonus Bonus önerdi salça soğan kavurup yapıyormuş
Evet çokom öyle oluyo ve çok sağlıklı 😘

Dün unuttum yazmayi canim
Dunki menum
Sabah
2 haslanmis yumurta ile bol yesillikli salata 1d peynir 1b tarcinli kahve

Aksam
1 kucuk kase yogurtlu manti 1 kase dere otu maydonoz mısır salatalik yogurt nane karisimi cacik gibi bir detoks yiyecegi
2lt su
Adımım

Eklentiler

• 1000015300.webp
    1000015300.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 0
1000155468.webp

Günaydın canikolar bugun ilk öğünü muzlu çilekli yulaf lapası. Evde yumurta kalmadı. Belim hala fenalarda markete gidemiycem umarım bu beni tok tutar biraz şekerimi yukseltecek ama olsun 😝

Bir tanıdık dedi ki geçenlerde, keşke seninde paran olsaydı da benim gibi falan beye gitseydin. Değişik bir tedavi uygulamış hiç spor yapmıyormuş. İğnelerle hapla zayıflamış. Bunu da ben kardiyo yaptıktan sonra ter içinde kalmış yüzüme söylüyor. Spor yapıyorum diye üzülüyorum senin için dedi. Ki ben uzun zamandır ilk kez böyle egzersiz yaptım.
Maddiyat vurgusu ayrı, kilo veremeyişin maddiyatla hiçbir ilgisi olmaması ayrı. Nerden tutsan elinde kalıyor. Aksine diyet yapmadığım zaman abur cubura yığdığım paranın haddi hesabı yok.

Tamamen kendi kararsızlığımızla ilgili.
İlaçlar bittiği zaman, aynı mide ameliyatı olanlar gibi kendi iradesi devreye girecek. Her yol aynı kapıya çıkacak.

Verdiğimiz emek çok değerli. Ter döküp kafa yorarak yaptığımız her iş gibi önemli. Bazıları çıkacak böyle. Biz cerrahi haplı tedaviden daha kalıcı olan kendi irademizle bunu yapacağız. Bu yüzden imrenilecek olan budur.

Kendi sağlığımız kendi mutluluğumuz için belki de yaptığımız ilk şey. Bütün o zorluğuna rağmen kendisine inanıp istediğine sahip olan kadının gücüne ancak imrenilir. Küçümseyen biri çıkarsa bilelim ki doğru yoldayız

Son düzenleme:
Back
X