• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Merhabalar
Fit mutlu anne Fit mutlu anne Chocolita Chocolita
ve tüm grup arkadaşlarım,
Sizlere danışmak istedim. Diyet boyunca kendinizi güçten düşmüş hissettiğiniz oldu mu? Bu konuda önerileriniz var mı?
D vitaminimi düzenli kullanmıyordum. Onu düzenli içmeye başladım.
Bu hafta enerjim çok düşüktü.
Tabir-i caizse kolumu kaldırmak istemiyordum tüm hafta. İyi yürüyüş yapamadım. Spor da yapamadım. Gün sonunda "yürüyüş yapamadım" yazmak da üzdü beni.
Haşimato hipotiroidim var. Tiroid hormonlarıma bakılmıştı, düşük çıkınca Levotiron'u haftasonu 125'liğe çıkarmıştı doktorum. haftaiçinde 100'lük Levotiron ile devam ediyorum.
Ne yapsam bilemedim.

Hayir canım olmadi, doktora danismak iyi fikir.

Ben sadece kisin d vitamini almazsam yataktan cikamiyorum, duzenli aldigimda sorun yok. Ayrica duzenli spor yaptigim donemlerde takviye olarak magnezyum aliyorum.

Bir de sanirim, regle yakin istah artmasi yasiyorum, o zaman yemezsem gucten dusuyorum, ama genelde yediklerimi artiyorum zatwn 🤓

Hayir canım olmadi, doktora danismak iyi fikir.

Ben sadece kisin d vitamini almazsam yataktan cikamiyorum, duzenli aldigimda sorun yok. Ayrica duzenli spor yaptigim donemlerde takviye olarak magnezyum aliyorum.

Bir de sanirim, regle yakin istah artmasi yasiyorum, o zaman yemezsem gucten dusuyorum, ama genelde yediklerimi artiyorum zatwn 🤓
D vitaminini düzenli almaya devam edeyim. Bir de doktoruma gideyim tekrar,bir sorayım,haklısın.
Teşekkür ederim.🤗:KK200:

Gerçekten öyle ikinci beyin diyorlardi bir ara bağırsak için. Bazı hocalardan ilk beyin bagirsaktir. O dengesiz olursa hiçbir organ normal çalışmaz gibi şeylerde duydum. Dün dah dengeliydim. Pazartesi birden hoppp diye inmeyecek bu dengeli beslenme ısı san kızım dedim dün. Sağol canım😍
Dün eltime gitmiştim evde telefonumu vermesende gittiğim yerde el koyuyor çocuklar girip yazamadım ancak yazdım.

Ay gerçekten o kadar haklisinki canım. Sanki bir daha hiç yiyemeyecegim. Ama sana birşey diyimmi güzel yiyecek ekmekti sadece. Kahvaltıda 1 bütün beyaz ekmeği gommusum.fazlasi da vardır.
Yoksa bayadir o siyah şeyden, siyah içecekten içmiyorum bile. Demekki ekmekte bı kıtlık yaşıyorum ben

Sen nasıl oldun daha iyimisin.
En azından o kara kara çirkin içeceği icmemissin bu bile müthiş başlangıç 😍.
Ben daha iyiyim canım şükür, yarın ise başlayacağım inşallah tekrkarlamaz ☺️

Maalesef ben akşam yemeğinde 2 tane hamur işi bir şey yedim cezamı çektim Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Eklentiler

• 20231224_230159.webp
    20231224_230159.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 32
Günaydın kızlaar, tartıdan önce dünkü bildirimimi yapayım. Dün hava çok güzeldi burada, sahilde bol bol yürüdük.

24 Aralık menüm
11:00

-1 kupa sade filtre kahve

12:00
-2 dilim tam buğday ekmeği
-1 kk peynir
-5 zeytin
-2 cherry domates, yarım salatalık
-1 yumurtadan omlet
-çay

14:30
-1 küçük ice latte

18:00
-1 fincan salep

19:30
-1 avuç içi tavuk
-1 dilim ekmek
-biraz salata

Su: 1,5 lt
Adım: 17.677 (ceza adımlarımdan 3.gün de tamamlanmış oldu Fit mutlu anne Fit mutlu anne 🫡)

IMG_1797.webp

Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Günaydın kızlar 🤗
Bu hafta full temizlik yaptım gündüzleri telefonu elime alamadım gece de yorgunluktan ellerim uyuştu pek bakamadım buralara bu hafta daha düzenli gelebilirim umarım regl yakın şiş hissediyorum aralıklı oruç iyi gelir dedim ama hala olduğum yerdeyim sanki yakın uyandım şişliğim biraz inince tartılırım

Back
X