Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canımSüpersinhatırlat ceza aldığın haftanda 2 günü oraya sayalım
Evet doğru anlamışsın birinci olduğun için menü yazmak zorunda değilsin.tsklerrr canlar.
Hergun menu yaziyordum ama bu hafta yazmayabilirim sanki. belkide yanlis anladim.
iyide olur 10 gun izinsiz calisacam cunku
yilbasina 80 den dusersem ne guzel olur yaw![]()
Kız o beş gün müydü? Ben bir hafta boyunca diye 7 gün yürüdüm ya.70+ kilo arkadaşlar, ay sonunda en az 1.5 kilo, 70in altında kilosu olan arkadaşlar en az 1 kilo veremezse 5 gün boyunca 10.000 adım atıp ekran görüntüsü gönderecek
Haşimato, insülin direnci vb. rahatsızlığı olan arkadaşların ay sonu 800 gram vermiş olması yeterlidir
Geçen haftadan ay sonu cezası olanlar
Chocolita 2 gün tamamlandı. 3 gün kaldı
Artemissisipi tamamladı
@prensesss016
Cemoos 3 gün tamamlandı. 2 gün kaldı
@Tenceresiz kaldim anne
delfinia tamamladı
@labellevie normalde sende varsın ama kilo verememis olsan bile 1. Olduğun için cezalardan muafsin canım. Kural kuraldır
Bu haftadan ay sonu cezasına kalanlar
@Melegimkorusun
@sedulu
Delfiyle sen birer buçuk gün verin bana cezam bitsinKız o beş gün müydü? Ben bir hafta boyunca diye 7 gün yürüdüm ya.![]()
O zaman ben bu haftaki cezamı bir gün olarak çekeceğim değil mi?Bu arada bütün hafta kısmını düzeltiyorum. 5 gün boyunca arkadaşlar. Haftasonu herkesin işi olabilir ya da haftaici. 7 gün atmış olanlar bana söylesin o fazla iki günü bir sonraki cezasına sayalım
Bu hafta cezalı olmasam verirdim ama maalesef bu haftaki cezama saydıracağım.Delfiyle sen birer buçuk gün verin bana cezam bitsin![]()
Tebrik ederim kızlar. ❤Lori oluyooorrr tebrikler lorii
buraya da çok yakıştın
@D U T ikinci oluyor tebrik ediyorum hayatım. Az gül ama ya
Eki Görüntüle 3338120
Hafif siklete gelirsekkk
Kazanaaan @labellevie oluyorrtebrik ederim canım
@prensesss016 ikinci oluyor seni de tebrik ederim tatlımsu
Eki Görüntüle 3338121
Lori @labellevie güç sizinle olsun
Bu hafta dokunulmazsiniz
Hafta boyunca menü bildiriminden muafsiniz
1000 kalorilik ödül hakkınız var
Cezaniz yok
![]()
Bu hafta artıda olduğun için 3 gün cezan vardi 7 gün attıysan evet 1 günO zaman ben bu haftaki cezamı bir gün olarak çekeceğim değil mi?
Sağol canım
Kalori yakıyor insan, kilo aldığımız zaman attığımız 10000 adım cezaları iyi oluyormuş gerçekten.Sağol canım
Cezalarını çekip kilo vericem ben söylemen yeter şaka yapıyorum ben![]()
İnsAllah canim