Bana da İsveç diyeti kolay geliyor. Sürekli değil ya, sayılı gün çabuk geçer gibi. Zaten 13 gün yapmayacağım ne kadar yapabilirsem. Benim menülerle zatıflayamıyorum çünkü daha katı olmam lazım. Akşam yemeğinden sonra kesmem lazım, sonra çayla leblebi falan yiyorum. Çekirdek, fındık, fıstık, badem, kuru üzüm bıraktım yemiyorum, bu sefer leblebiyi abartıyorum. Kabak detoksu da çok güzel, ben çok severim kabağı.Senin menuler genelde cok dengeli aslinda, neden sok diyet yapmak istedin birden?
Isvec cok zor gorunuyor ama ya,
Eski grupta kabak detoksu yapanlar olmustu, o mantikli geliyor bana, kahvaltini guzelce yapiyorsun aksami hafif geciriyorsun.
Ben sok diyet yapmiyorum, psikolojim kaldirmazama yapacak olsam kabak yaparim, mis gibi
Ayakkabının içine koyup, çorapla giydim, terletmedi.Peki ayağını terletiyor mu?
MerhabalarMerhabalar
Fit mutlu anne Chocolita
20 Ocak, C.tesi günü
Menüm:
(12:30)
*1 ince dilim beyaz peynir
*1 ince dilim kaşar peyniri
*6 yeşil zeytin
*domates,biber,salatalık
*1 tatlı kaşığı bal
*1 çay kaşığı tereyağı
*1 dilim tam buğday ekmeği
(14:00)
*2 mandalina
(19:00)
*yüksük çorbası
*kuzu şiş
*2 y.k. pirinç pilavı
*salata
(20:30)
*ayva
Su: 2 lt.
Adımlarım: 10118 adım
*Yürüyüş+evde Leslie
(*Topuk dikeni için internetten sipariş ettiğim tabanlık geldi, topuğum ağrımadan rahat yürüyebildim çok şükür.)
Günaydın canım. Bugün kaçıncı günün? Zor atlatiliyor ya bende hala öksürüyorum. 1 ay olduGünaydın kızlar, dün için menü yazamadım çünkü menü yok. Midem öyle kötüydü ki günü biraz meyve ve haşlanmış patates ile geçirdim. Artık toparlanmak istiyorum, o kadar yoruldum ki hastalıktan
Günaydın canım. Bugün kaçıncı günün? Zor atlatiliyor ya bende hala öksürüyorum. 1 ay oldu
Çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar, dün için menü yazamadım çünkü menü yok. Midem öyle kötüydü ki günü biraz meyve ve haşlanmış patates ile geçirdim. Artık toparlanmak istiyorum, o kadar yoruldum ki hastalıktan
Yakında toplarsın inşallah. Bende yarın doktora gidiyorum. Baş ağrısının sebebi bulunamadıtam 1 hafta olacak choco, geçen hafta pazar akşamı bir öksürükle başladı her şey
Çok geçmiş olsun.tam 1 hafta olacak choco, geçen hafta pazar akşamı bir öksürükle başladı her şey
Geçmiş olsunYakında toplarsın inşallah. Bende yarın doktora gidiyorum. Baş ağrısının sebebi bulunamadı
Çok geçmiş olsun canım
Hastalık seni halsiz bırakmıştır, kısa zamanda iyileşmeni, eski sağlığına kavuşmanı diliyorum.
Çok geçmiş olsun.
Yakında toplarsın inşallah. Bende yarın doktora gidiyorum. Baş ağrısının sebebi bulunamadı
Çok geçmiş olsun canımChocolita Fit mutlu anne sevgili kaptanlarım
Ben çocuklar ve eşim ağır bi grip mi corona mı her ne zıkkımsa ondan geçiriyoruz sanırım bugün ne spor yapabildim ne diyete uyabildim . İzniniz olursa ben biraz müsadenizi isteyeceğim
Canım çok teşekkür ederim. Aşırı bi halsizlik var.
Tez zamanda eski sağlığına kavuşmanı diliyorum.Canım çok teşekkür ederim. Aşırı bi halsizlik var.
Bütün vücudum ağrıyor
Çok geçmiş olsun canımChocolita Fit mutlu anne sevgili kaptanlarım
Ben çocuklar ve eşim ağır bi grip mi corona mı her ne zıkkımsa ondan geçiriyoruz sanırım bugün ne spor yapabildim ne diyete uyabildim . İzniniz olursa ben biraz müsadenizi isteyeceğim
Çok geçmiş olsun canım,migren gibi mi ?Yakında toplarsın inşallah. Bende yarın doktora gidiyorum. Baş ağrısının sebebi bulunamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?