• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Merhaba kızlar
Nasılsınız 🩷
Bizde ailece hastaliktan nasibimizi aldık çok kötü yakalandik böyle bir ağrı ateş mide bulantısı ishal hepsi birden yaşandı oglum 1 ay icinde iki kere antibiyotik kullanmak zorunda kaldı
Öksürüğümuz devam ediyor burun akıntısı ile beraber
Benim ek olarak sağ el bilegimde bezelye buyuklugunde beze çıktı kol agrim var devlete randevu aldım ama çok agridigi için yarın özele gidecegim 14gun bu agriyla yasayamam 😬ben sanıyordum ki kolum spor yaptığım için agriyor taki sisligi fark edene kadar..

2hafta önce diyetisyen kontrolümde şükürler olsun ki 72.6 gördüm ❤️toplamda 18.200gr vermis oldum ama 2haftadir düzenli bisey yapamadım hastaliktan bide malum yılbaşı gecesi cislara çok maruz kaldim 🙈haftaya kontrolüm var ins sabit çıkarım artı gelmekten korkuyorum

Benim kız bu hafta baya hasta 🙁
Sinavi olduğu için okula gitti bende onu almaya gittim daha şimdi kahvaltı yapabildim.
Bu hastalık bu sene herkesi perişan etti ya çok üzülüyorum 🥺
Oy cemosum çok geçmiş olsun ♥️ çabuk iyileşir inşallah güzel kızın. Sende dikkat et kendine
Merhaba kızlar
Nasılsınız 🩷
Bizde ailece hastaliktan nasibimizi aldık çok kötü yakalandik böyle bir ağrı ateş mide bulantısı ishal hepsi birden yaşandı oglum 1 ay icinde iki kere antibiyotik kullanmak zorunda kaldı
Benim ek olarak sağ el bilegimde bezelye buyuklugunde beze çıktı kol agrim var devlete randevu aldım ama çok agridigi için yarın özele gidecegim 14gun bu agriyla yasayamam 😬ben sanıyordum ki kolum spor yaptığım için agriyor taki sisligi fark edene kadar..

2hafta önce diyetisyen kontrolümde şükürler olsun ki 72.6 gördüm ❤️toplamda 18.200gr vermis oldum ama 2haftadir düzenli bisey yapamadım hastaliktan bide malum yılbaşı gecesi cislara çok maruz kaldim 🙈haftaya kontrolüm var ins sabit çıkarım artı gelmekten korkuyorum
Cok geçmiş olsun canım ya herkes bitik durumda 💐🥺 bileğindeki şişlik de kolayca çözülür umarım. Egzersizle çok zorlar

Merhaba kızlar
Nasılsınız 🩷

Çok geçmiş olsun dileklerimle.🙏🌺💐🌸 :KK200: Acil şifalar Pembe Lotus Pembe Lotus

Merhabalar Fit mutlu anne Fit mutlu anne Chocolita Chocolita
3 Ocak 2024, Çarşamba günü
Menüm:
Kahvaltıda,
*2 ince dilim beyaz peynir
*6 siyah zeytin
*2 çeri domates
*1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle yemeğinde,
*ezogelin çorbası
*fırında tavuk
*4 y.k. erişte
Ara öğünde,
*1 portakal,
Akşam yemeğinde,
*balık ızgara
*salata yedim.
Egzersiz: Öğlearasında 30 dak. yürüdüm.
Adımlarım 4925 adım.
Su:2 lt. su içtim.

Eklentiler

• 20240103_204814.webp
    20240103_204814.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 24
3 Ocak menüm

10:00

-1 kupa sade filtre kahve

12:30
-5 kaşık kuru fasulye
-2 kaşık pirinç pilavı
-salata, turşu
-1 kase yoğurt
-1 küçük muz

13:00
-1 fincan sade türk kahvesi

14:30
-1 fincan salep

16:30
-1 mandalina

19:30
-5 kaşık türlü
-1 kase yoğurt
-salata

20:30
-1 fincan sade türk kahvesi

Su: 1,5 lt
Spor: 30 dakika leslie boosted fitness walk + 10 dakika pamela reif beginner abs workout
Adım: 6.165

IMG_2078.webp

Fit mutlu anne Fit mutlu anne Chocolita Chocolita

Sabah
2 dilim peynir ekmek şekersiz komposto

Ara kahve 1 kare

Akşam
1 .5 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek
Tahin pekmez 1 çorba kaşığı

Çay yanı 100 kalori

Su 1 lt
Adım yok
Ya benim 19una kadar yatılı misafirim var yedikkerime dikkat ediyorum yine az çok amma adım atamıyorum ya. Napıcaz. Adım cezalarım kilo alma cezalarım ufff. Kendim de çok rahatsızım hep 10 bin atıyordum normalde. Şimdi 5 6 binde kalıyor. Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Merhaba kızlar
Nasılsınız 🩷

Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Bu mevsim tam hastalık dönemi.
Bileğinizdeki şişlik böyle bir şey mi?
Eğer buna benzerse aynısı bende de oldu doktorlar hiçbir şey yapmıyor, ameliyat ile alınıyormuş ama bir süre bileği kullanmayınca el kasları zayıflıyormuş ve bir süre eli kullanırken zorlanıyormuş insan. Bana doktorum hiç önermedi. Kendiliğinden geçebiliyor dedi ve öyle oldu. Otururken falan sürekli masaj yaptık ovaladım. Bir süre sonra gitti.

Eklentiler

• IMG_2757.webp
    IMG_2757.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 33
İyi akşamlar hanımlar
Çarşamba menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta, roka, 1 dilim ananas ve çeyrek avakado ile salata yanına da 1 parça Karabuğday unundan lavaş

Ara
3 kuru hurma, 2 ceviz ve sütlü kahve

Ara
Yarım bar gibi bişey kuruyemişli(100kcal)

Akşam
3 kaşık kadar zeytinyağlı taze fasülye, 4-5kaşık zeytinyağlı portakallı kereviz ve 3 kaşık kadar havuç tarator

Su: 2lt olmuştur
Spor: 1 saat kadar yürüyüş 8900 adım
Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Eklentiler

• 8324E6D0-5351-4BAA-8B66-8D8411EB4411.webp
    8324E6D0-5351-4BAA-8B66-8D8411EB4411.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 33
Benim kız bu hafta baya hasta 🙁
Sinavi olduğu için okula gitti bende onu almaya gittim daha şimdi kahvaltı yapabildim.
Bu hastalık bu sene herkesi perişan etti ya çok üzülüyorum 🥺
Çok geçmiş olsun canım
Merhaba kızlar
Nasılsınız 🩷

Rabbim şifa versin canım öksürükde geçer insAllah
MaşAllah canım çok güzel ilerledin ya tebrik ederim 18 kg süper bileğindeki şişlik nohut kadar kızımda da olmuştu gösterdim müdahale gerektirecek bi durum değil dedi bi süre sonra kendiliğinden kayboldu ağrı sizi yoktu ama bizde
Sabah
2 dilim peynir ekmek şekersiz komposto

Ara kahve 1 kare

Akşam
1 .5 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek
Tahin pekmez 1 çorba kaşığı

Çay yanı 100 kalori

Su 1 lt
Adım yok
Ya benim 19una kadar yatılı misafirim var yedikkerime dikkat ediyorum yine az çok amma adım atamıyorum ya. Napıcaz. Adım cezalarım kilo alma cezalarım ufff. Kendim de çok rahatsızım hep 10 bin atıyordum normalde. Şimdi 5 6 binde kalıyor. Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Valla bilemedim ki canım Chocolita Chocolita napalım cezayi

Back
X