- 18 Nisan 2021
- 1.735
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.085
- 83
- 29
Ay bence erkekler alısverise götürülmemeli özellikle böyle pijama esofman don atlet konusunda. Asla karar veremeyip luzumsuz alısveris olarak gordukleri için herseye burun kıvırıyor benimki.Kocama yürüyüş başlayalim dedim .nerde nasıl yuruyecegimjze karar verdik. Ama bilin bakalım ne oldu. Kocamın yürüyüş haşortmani yokmus. Biraz dolaştık fiyat sorduk sorusturduk sonra kendimizi kumaşci da bulduk
Kocamın bahaneleri benim bahaneleri dövüyor kısacası.
Hasortman hazır olunca bu iş tamamdır
Geçmiş olsun delficimMerhaba,
14 Nisan,Pazartesi günü,
Bugün öğlene kadar hastanedeydim. Doktor randevum vardı. Tahlil vs. derken öğleni buldum.
Öğleden sonra da Annemle Babamı iki farklı işitme merkezine odyolog görüşmesine götürdüm. Annemin iki kulağında da yaşa bağlı işitme kaybı saptanmıştı. Hastaneden iki kulak için işitme cihazı raporu verdiler, onu alacağız inşallah.
Adımlarım şu ana kadar 3761 adım.
Chocolita
Bugün yediğim iki şeyin biri diyetdışı oldu maalesef.
Hastane çıkışı oradaki cafede çayla 2 poğaça yedim.Şekerli Türk kahvesi içtim.Yanında 1 küçük tatlı kurabiye vardı.
Akşam dışarıda yedik. Adananın köftesini ve küçük tırnak pidesini yedim.Sonrasında sütlü tatlı kaçamağım oldu.
Yaz cezamı kaptanımChocolita Bugün olanlar oldu.
Canım hep diyetdışı hamurişi ve tatlı çekti ve kendimi frenleyemedim.
Yarın bu durumu telafi edeceğim inşallah.
Eki Görüntüle 3576579
Ay ne anlarlar hoşafmandan sen alıp vereydin eline minikoKocama yürüyüş başlayalim dedim .nerde nasıl yuruyecegimjze karar verdik. Ama bilin bakalım ne oldu. Kocamın yürüyüş haşortmani yokmus. Biraz dolaştık fiyat sorduk sorusturduk sonra kendimizi kumaşci da bulduk
Kocamın bahaneleri benim bahaneleri dövüyor kısacası.
Hasortman hazır olunca bu iş tamamdır
Light Mayonez içeriği nasıl acaba. Mayonez yağdan olur çünkü merak ettimBugun tek öğün yedim canlarım
Az Domatesli Şehriye corbası
6-7 köfte 1.5 lavaşa sarılı dürüm seklinde içinde az bişey domates ketcap ve light mayonez sıktım.
Haydi say saykızlar bugün az yedim sayayım mı neler yedim
Hangisinden başlasam
Haydi say say
Tabi bize yarayan odur zatenArtıyor tabii ki ama normal günlük evin içinde gezinme vs egzersiz sayılmadığı için ben dikkate almıyorum. Egzersiz olması için nabzın 120 ve üzeri olması gerekiyor
Şöyle canımLight Mayonez içeriği nasıl acaba. Mayonez yağdan olur çünkü merak ettim
Şimdi iyi yedim derken bugün Diyeti yedin mi yemedin mi humis12 de kahvaltı yaptım bir dilim börek şekersiz çay ekmek hiç kullanmadım ama incir reçelinden ödün vermedim çatala yedim
16 00 da 6 kaşık makarna bir tabak yoğurt
Şimdi çay içtim ceviz kayısı ama iyi yedim yalan yok
Besin değerleri de şöyleymişLight Mayonez içeriği nasıl acaba. Mayonez yağdan olur çünkü merak ettim
Bakıyorumda yediklerime sabah diyet akşam diyet namına birşey yok kızŞimdi iyi yedim derken bugün Diyeti yedin mi yemedin mi humis
Yani çok faydalı bir şey değil ama ölçü önemli 1 tatlı kaşığı kadar yense zararı olmazBesin değerleri de şöyleymiş
Aksamları tatlı isteğini bastırmak için tarçınlı kahve içebilirsin. Veya keçiboynuzu falan kemirebilirsin. Keçiboynuzu şeker isteğini bastırıyor bayaYeminle yok kisamiyorum gitlagimdan gün içi yemesem akşam acikiyorum direk tatlı istiyorum bunuda çözeceğiz umarım ama 2 litre su içtim limonlu iyi haber bu
Aynen bem de birkaç damla sıktım zaten ketçap mayonez cok tuketmiyorum ama dürümün içinde güzel oluyoYani çok faydalı bir şey değil ama ölçü önemli 1 tatlı kaşığı kadar yense zararı olmaz
O zaman ilk cezamız gelsin mi 🏋Bakıyorumda yediklerime sabah diyet akşam diyet namına birşey yok kız
Tarçınlı kahve bunu deneyeyim çok sağolun arkadaşlar yaa başaracak gibiyim bakalımAksamları tatlı isteğini bastırmak için tarçınlı kahve içebilirsin. Veya keçiboynuzu falan kemirebilirsin. Keçiboynuzu şeker isteğini bastırıyor baya
20 dk egzersiz varım bunaO zaman ilk cezamız gelsin mi 🏋
Ama boyun ağrım var demiştin.
Normalde kanıtlı 6 000 adım bekliyorum. Veya 20 dk egzersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?