Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Ay bence erkekler alısverise götürülmemeli özellikle böyle pijama esofman don atlet konusunda. Asla karar veremeyip luzumsuz alısveris olarak gordukleri için herseye burun kıvırıyor benimki.
Kendin al. sana bunu aldım bak de giysin çıksın. Sanki defileye gidecekler

Geçmiş olsun delficim
Şampiyon olduğun için bunu ödülüne sayabiliriz eğer istersen. Keşke istemesen tabi yürüyüş yapmak çok güzel olur

Ay ne anlarlar hoşafmandan sen alıp vereydin eline miniko

Şimdi iyi yedim derken bugün Diyeti yedin mi yemedin mi humis

Yeminle yok kisamiyorum gitlagimdan gün içi yemesem akşam acikiyorum direk tatlı istiyorum bunuda çözeceğiz umarım ama 2 litre su içtim limonlu iyi haber bu

Yeminle yok kisamiyorum gitlagimdan gün içi yemesem akşam acikiyorum direk tatlı istiyorum bunuda çözeceğiz umarım ama 2 litre su içtim limonlu iyi haber bu
Aksamları tatlı isteğini bastırmak için tarçınlı kahve içebilirsin. Veya keçiboynuzu falan kemirebilirsin. Keçiboynuzu şeker isteğini bastırıyor baya

Merhaba kızlar
Anca vakit bulabildim yazabilmek için
Sabah diyetisyene gittim geldim iyi geldi bana
2 hafta hiç tartilmami istemedi kortizon kullanımı yüzünden 2 hafta da sadece hafta sonları ekmek yiyebilecegim
Evden çıkmadan tartilmadigim için farkı bilemedim diyetisyen tartisyla
Kiyafetlerimle 85.8 çıktım malesef
Çok fazla ödem var belli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…