Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Peki birinciyi yüzde değil de kilo gram hesabına yapsak nasıl olur. Yüzde hesaplamak ekstra iş oluyor gerçekten de
Önceden benim yüzdeden haberim yoktu sadece farka bakıyorduk. Bonus anlattı bana farkla yüzde aynı şey değilmiş o daha iyi açıklar bunu. Farklı kilodaki kişiler aynı gram kilo verse bile bir olmazmış sanırım dimi bonus

Çok güzel olmuş. Liste de çok mantıklı. Yorup sıkacak bir liste değil isteyen herkes uyabilir. Sağol canım

espressoc 100 kilo birisinin verdiği 500 gr la 70 kilo birisinin verdiği aynı olmuyor.
Ben de burda öğrendim bunu.

İkimizde emek harcayıp veriyoruz ama kilosu düşük olandan daha az gidiyor yani daha çok çabalıyor.

Şimdi bunu hiç düşünmezsek ben 100 kiloda 2 kilo veririm %2 ile 1.olurum

Ama 60 kiloda biri 2 kilo verirse %3.3 olur benden daha başarılı olur yani.

Verdiği kilonun rakamı değil kendi ağırlığının ne kadarını kaybetmiş o önemli.

Tabiki yarışan kişiler aşağı yukarı aynı kiloda ise yüzdesiz de olur

Anladım Mantıklı doğru diyorsun. Ama grubumuz ortalama 70 80 bandında kilolarimiz çok benzer tabiki çok önemli bişey değil ama ben hep unutup ilk sayfaya girip hesaplama yapıyorum şuan kpss sürecindeyim herşey bana zor geliyor galiba Chocolita

Tamam canım açıkladı sağ olsun

Ben dün menü yazmadan uyumuşum
Sabah klasik diyet kahvaltımı ettim
1 dilim peynir domates salatalık 1 yumurta
Akşam tavuk göğsü 2 dilim
Yoğurt
Film açtık atıştırmalıklardan çok az yedim

Bugün egzersiz beklerim payandacım
Günahlar için egzersiz bekliyorum canım 🏋‍♂
Ceza egzersizi geldi ve gitti
Günaydın kızlar ben dünkü menümü hiç yazmayayım cezalıyım
Çok güzel kilo veriyorsun son zamanlarda aman dikkat. Ama halledersin sen. Bugün adım veya egzersiz beklerim

diyet dışı egzersizi 6.000 adım veya 20 dk kanıtlı egzersizdir.
Diyet dışı yedikten sonraki gün akşamına kadar süresi olur

Birazdan yürüyüşe cıkacağım

Yol arkadaşlarım boyunumu incitmeyecek bir kaç teknik lazım (omurga kayması trafik kazası nedenli)
Birkaç şey yapıyorum ama yanma olmuyor hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…