Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Uyarı alınan durumlar
(Mazeretsiz)ceza egzersizlerini göndermemek
3 gün menü yazmamak
Tartı günü tartı fotoğrafı göndermemek ya da 15:00 den sonra göndermek
Aylık sonuçta +/sabit gelmek

3. Uyarı Liste dışı demektir

1 Uyarı sildirmek için en yüksek yüzdeyi yapan ilk 3'e girmek veya aylık sonuçta -2 kilo vermek gerekir

Ay çok yoruldum. Yazayım da biraz içim soğusun. Hiç gözükmeyecek çünkü emeğim. Bazayı açtım içinde ne var ne yok boşaltıp baştan yerleştirdim. Fazla olanları çıkardım. Ama ortalık kıyamet gibi oldu. Bence hala fazla ama neyse. Yatak odasında gardırop üstü tıka basa doluydu onları indirdim. Çeyizlik yatak örtüsüyle valizi koydum. O örtüyü hala tutuyorum asla kullanmıyorum. Kıyamıyorum da vermeye. Ayakkabılar içinde ayakkabı kutuları aldım. O kutuları da gardırop üstüne koydum. Ayakkabılık yok bende. Bazanın altından albümler günlükler de çıktı. Biraz da onlara bakıp duygulandım. 12 yaşımdan beri yazmışım. İlk buluşma. Eşim beni istemeye gelmiş..

Porsiyonları küçük de olsa döner ve tatlı diyet dışına giriyor canımın yeniden istememesi için hiç yememem lazım teşekkür ederim

Günaydın canım, ben de kışlıkları kaldırmam lazım kendiminkileri kaldırdım ama çocuklarınki duruyor hava da soğuk hala. Dün çok iyi diyet yaptım bugün ben de ekmeği biraz kaçırdım ama ince yufka gibi bir ekmek, akşam dikkat ederim. Benim de temizlik yapmam lazım. Saat çok yürürsen işe yarıyor ama toplama kaldırmada işe yaramıyor.

Kız bazanın altına eğil kalk eğil kalk nefes nefese kaldım. Acaba ne kadar gösterirdi saat merak ediyorum. Derinlere uzanırken falan çok efor harcadım düzgün yerleştireyim diye. Benim kışlıklara yer yok baza da. Sadece mont ve hırka girdi. Yerim yok yaa

Vakumlu hurçlar var onlar en azından yer kazandırıyor benimde evimde kalabalıklık var hiç sevmediğim şekilde. Vakumlu hurçla topladım bazamın altını

ÇOkom Allah affetsin iyi şeyler yemiyorum yürüyorum da bi yandan cumartesi halim ne olur bilmiyorum

Eklentiler

• 1000068177.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 4
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…