Yedikten ertesi gün akşamına kadar süresi var canım. Yani bugün diyet dışı yiyen yarın egzersiz yapacağını bilirYok yahu haftaiçi musait olduğun ilk fırsatta
Porsiyonları küçük de olsa döner ve tatlı diyet dışına giriyor canımın yeniden istememesi için hiç yememem lazımBir sürü dediğin ney arada tek bir şey gördüm. Oda adımını atmışsın kalmamış. Şu an iyi gidiyorsun
Yok canım neden sıkılalım istediğin kadar yaz. Cumartesi günü tartı günümüz
Diyet dışı cezasını hastalık vs. mazeret olmadıkça yedikten ertesi gün sonra bekliyorum.
Egzersizle ilgili sormuştun, biz youtube dan video açarak egzersiz yapıyoruz. 20 dk lık bir video açıp onu yapıp o videonun ekran görüntüsünü atıyoruz.
Döner neden dıyet dısı oluyor ki ?Porsiyonları küçük de olsa döner ve tatlı diyet dışına giriyor canımın yeniden istememesi için hiç yememem lazımteşekkür ederim
Hatay usulü dönerDöner neden dıyet dısı oluyor ki ?
Heryere arabasiz yada toplu taşımasız gidersen yaparsin canimAllah aşkına 10 000adimi nasıl atıyorsunuz bir günde 4 litre su
Günaydın canım, ben de kışlıkları kaldırmam lazım kendiminkileri kaldırdım ama çocuklarınki duruyor hava da soğuk hala. Dün çok iyi diyet yaptım bugün ben de ekmeği biraz kaçırdım ama ince yufka gibi bir ekmek, akşam dikkat ederim. Benim de temizlik yapmam lazım. Saat çok yürürsen işe yarıyor ama toplama kaldırmada işe yaramıyor.Günaydın kızlar. Dünkü yorgunluğun üstüne akşam ekmeği fazla kaçırdım. İçime sinmedi. Hala evde bir sürü işim var. Dün keşke saati taksaydım çok kalori yakmıştım. Takayım gidince. Evin içinden geçmem lazım
Kız bazanın altına eğil kalk eğil kalk nefes nefese kaldım. Acaba ne kadar gösterirdi saat merak ediyorum. Derinlere uzanırken falan çok efor harcadım düzgün yerleştireyim diye. Benim kışlıklara yer yok baza da. Sadece mont ve hırka girdi. Yerim yok yaaGünaydın canım, ben de kışlıkları kaldırmam lazım kendiminkileri kaldırdım ama çocuklarınki duruyor hava da soğuk hala. Dün çok iyi diyet yaptım bugün ben de ekmeği biraz kaçırdım ama ince yufka gibi bir ekmek, akşam dikkat ederim. Benim de temizlik yapmam lazım. Saat çok yürürsen işe yarıyor ama toplama kaldırmada işe yaramıyor.
Yazman iyi aslinda son zamanlarda bende dahil fazla kimse yazmiyordu biraz gurup aktifleşmiş olurSanırım yeni başlayan biri olarak çok yazıyorum sıkılmadiniz inşallah bu günü son soru olarak kapatıyorum haftada kaç kez tartılıyoruz
Kız bazanın altına eğil kalk eğil kalk nefes nefese kaldım. Acaba ne kadar gösterirdi saat merak ediyorum. Derinlere uzanırken falan çok efor harcadım düzgün yerleştireyim diye. Benim kışlıklara yer yok baza da. Sadece mont ve hırka girdi. Yerim yok yaa
Blender'den geçirmeden suda böyle bir faydası olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?