Bir de Diyeti bozduğumuz 1 günün egzersizle desteklenmezse bizi 3 gün geriye attığını biliyorum. Ödül alan arkadaşlar da bunu göz önünde bulundurarak dikkatli olsunlar. 1 kase tatlıyla Ödül kullanmak da var, paketli gıdaları sırayla yemek de var. Gazlı içecek o bu derken gitti 3 günlük emek. Ödem de geliyor beraberindeİki hafta düzenli kilo verene ödül verilmesi,kilo vermenin süreklilik arz etmesi açısından daha iyi bence de.
Uzun süre ödül yapmadan diyet yapmak çok zor görünüyor bana çünkü sürekli mutlaka kaçamak yapıyoruz cezası oluyor. Ceza yerine ödül sistemi daha etkili oluyor bilimsel çalışmaları var2 haftalık sonuçta düzenli kilo veren herkesin ödülü var canım. Listeden bakıp beni etiketleyebilirsiniz. Bence o makul ya. Bir istikrar gösterir. 1 kilo verdiğimiz hafta hemen ödüllenmemeli gibi geliyor bana.
Siz ne düşünüyorsunuz kızlar? Yine çoğunluğa göre düşünelim
Şampiyonun ayrıca ödülü var. 2. De bir öğün ödül alıyor.
Ben diyetisyene gittiğim dönemde tartı günüm serbest gündü eğer diyeti hiç bozmadiysam serbest gün yapıyorduk daha da motive ediyordu benjBir de Diyeti bozduğumuz 1 günün egzersizle desteklenmezse bizi 3 gün geriye attığını biliyorum. Ödül alan arkadaşlar da bunu göz önünde bulundurarak dikkatli olsunlar. 1 kase tatlıyla Ödül kullanmak da var, paketli gıdaları sırayla yemek de var. Gazlı içecek o bu derken gitti 3 günlük emek. Ödem de geliyor beraberinde
Hoşgeldiniz H HuMIsmaKızlar yeni üye oldum kaza geçirdim bir yıl oldu kırık var boynumda omurgamda kayma var kilo aldım hareketsizlikten dolayı 90kilo boyum 170 bana yardımcı olun lütfen
Çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsınız?Kızlar yeni üye oldum kaza geçirdim bir yıl oldu kırık var boynumda omurgamda kayma var kilo aldım hareketsizlikten dolayı 90kilo boyum 170 bana yardımcı olun lütfen
Cumartesi günü menüm kızlar,
Anladım canım. Doğrudur herkesin yöntemi farklı. Buna karar vermek için biraz da listenin durumuna bakıyorum, şu anda böyle bir motivasyona ihtiyacımız yok gibi görünüyor. Çok fazla + var. Ama aynı fikirde olan varsa bizi bu motive eder derseniz haftada 1 gün serbest gün deriz diğer ödülleri kaldırırzBen diyetisyene gittiğim dönemde tartı günüm serbest gündü eğer diyeti hiç bozmadiysam serbest gün yapıyorduk daha da motive ediyordu benj
Canım bugün bekliyorumCumartesi günü menüm kızlar,
Kahvaltı; peynir, 5-6 zeytin, 1 yumurta, domates, 1 parça ekmek
Kahve
Akşam; spaghetti makarna, çorba, turşu ve 1 bardak ayran
Çay ve 2 incir ve kuru üzüm
Spor için saatim evde kaldı, sonra paylaşırım
Çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsınız?
Tabi beraber kilo veririz inşallah birbirimize destek oluruz. Listeye girmek isterseniz tartı fotoğrafıyla başlayabilirsiniz.
Çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsınız?
Tabi beraber kilo veririz inşallah birbirimize destek oluruz. Listeye girmek isterseniz tartı fotoğrafıyla başlayabilirs şuan daha iyiyim çok
Şuan daha iyiyim çok sağol "chocolita" bu kilodan kurtulsam daha iyi olurum iki ayda 80 olsam sonrası gelir bakalım tavsiyeleri bekliyorum bütün yorumları okumaya çalışıyorum bakalımÇok geçmiş olsun. Şimdi nasılsınız?
Tabi beraber kilo veririz inşallah birbirimize destek oluruz. Listeye girmek isterseniz tartı fotoğrafıyla başlayabilirsiniz.
Bugün atarım canım, eve geçince. Sabah sınav vardı oradan da avm’ye geldik.Canım bugün bekliyorum
Şahsen ben kendi ödülümu de kendi cezami da kendim veriyorum2 haftalık sonuçta düzenli kilo veren herkesin ödülü var canım. Listeden bakıp beni etiketleyebilirsiniz. Bence o makul ya. Bir istikrar gösterir. 1 kilo verdiğimiz hafta hemen ödüllenmemeli gibi geliyor bana.
Siz ne düşünüyorsunuz kızlar? Yine çoğunluğa göre düşünelim
Şampiyonun ayrıca ödülü var. 2. De bir öğün ödül alıyor.
Geçmiş olsunKızlar yeni üye oldum kaza geçirdim bir yıl oldu kırık var boynumda omurgamda kayma var kilo aldım hareketsizlikten dolayı 90kilo boyum 170 bana yardımcı olun lütfen
Evet herkes kendi ayarını bilir aslında. Burada da aynı cozutunca ertesi günü hareket bekleriz. Ödül var ama ödülün de adı var bazı haftalar hiç kullanılmıyor. Yine herkes kendi düzenine göre uyum sağlıyor. İrade öyle zor toplanıyor ki. Kilo veren kimi görsem hangi aşamalardan geçtiğini bildiğimden kendim vermiş kadar seviniyorum. Üstüne de ödül derken bir tedirgin olmuyor değilim. Ama kural kuraldır söylüyoruzŞahsen ben kendi ödülümu de kendi cezami da kendim veriyorum
Hafta sonu evde cozutunca hafta içi dengeliyorum
Gruba uyarım sorun yok benim için fark etmez
Üç gundur evde dengesiz yedim sporsuz kaldım hafta içi toparliycam mesela
Tamam canım ayağına sağlıkChocolita dünkü adım sayım 6.180 geçen haftaki diyet dışı cezamın karşılığı.
Ben yarından itibaren önceden yaptığım programa dönüyorum. Bir ara detaylı açıklarım.
Tamam canım + çıktığım için hesaplamak istemiyorum pek yüzdemi ama dikkat ederim artıkAnlamadım canım. Evet yazmıştın ben yüzdeni istemiştim. Ama kendim hesaplayıp yazdım.
Yüzdeler yazılmadığında o hesaplama beni çok uğraştırıyor direkt listeye geçemiyorum. Unutanlardan ricam, bazen hesaplama için sayfadan ayrılınca güncellemeler de kayboluyor. Sil baştan yapmam gerekiyor. O yüzden dikkat edersek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?