Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Herkes boyuma göre kilomun iyi olduğunu söylüyor ama zayıfım ben boyum .1.59 45 kiloyum orantısız değilim ama bi 50 olsam ya da 48 daha iyi olucak benim için
Kilo alamamamın sebebi de metabolizma hızlı sindirim sistemi çok hızlı sindirim yaptığı için alamıyorum her hangi bi sağlık problemim yok genetiğimiz böyle biraz da öyle yani 🥴🥴
Aşkım o zaman naçizane o 5 kiloyu pişiyle alma :D kas yaparak al, daha güzel bir görüntü olur. Hem de sağlık açısından daha iyi. Bol protein tüketip ağırlık çalışırsan zaten kilo alırsın. 10 cm var aramızda, 45 kilo olsam alcam diye hiiç uğraşmam valla :D

Aşkım o zaman naçizane o 5 kiloyu pişiyle alma :D kas yaparak al, daha güzel bir görüntü olur. Hem de sağlık açısından daha iyi. Bol protein tüketip ağırlık çalışırsan zaten kilo alırsın. 10 cm var aramızda, 45 kilo olsam alcam diye hiiç uğraşmam valla :D
Öyle mi diyorsun bibiyimmmmm 🙄😁

Anneeeğ bırakma bizi🥹🤣nereye gidiyon bibimm dur 😐biz senin gibi sporcu kadın degiliz alışamadik işte napak:cry:
Banane alişacaksınız motivastonunuzu kendiniz bozuyorsunuz yok pasta yok bilmem ne neden topik açmadığını anladiniz mi 🤣 ben kimseyi kabul etmezdim veya atardim hemen bana motivasyonsuz insan lazum değil askeri disiplinime uyamayan kimse noo 🤣

Ara öğün; 1 cay bardağı sarı leblebi ve 1 küçük muz biztlattim üzerine de 30 gr bitter erittim alın size pasta❤️‍🔥 tamamı 400 ben, 2 porsiyon yaptım kocama da vercem. Porsiyonu 200 kalori 🧚‍♀️ 1000010082.webp
Tartı ödülü önerisi 🥳 Infinite Soul Infinite Soul
Şimdi çıkıp yürüyeceğim gelince bir şekersiz turk kahvesiylen😺

Ara öğün; 1 cay bardağı sarı leblebi ve 1 küçük muz biztlattim üzerine de 30 gr bitter erittim alın size pasta❤️‍🔥 tamamı 400 ben, 2 porsiyon yaptım kocama da vercem. Porsiyonu 200 kalori 🧚‍♀️Eki Görüntüle 3575804
Tartı ödülü önerisi 🥳 Infinite Soul Infinite Soul
Şimdi çıkıp yürüyeceğim gelince bir şekersiz turk kahvesiylen😺
Afiyettt canım😘bende yürüyüşe çıkıcam
Bibibella Bibibella bu arada haber vermiş gibi olmasin ama :KK53: :KK70:

Merhaba güzel pazarlar topiğin hem güzel hem azimli kadınları 🩷muhteşem sonuçlar gördüm öncelikle hepinizi tebrik ederim. Cuma günü regl oldum cuma ve cumartesi ağrı sebepli yediklerimi bile paylasasim gelmedi kaçamağı minimum düzeyde tuttum🫠 dün akşam yatılı misafirim vardı ancak tartıyı şuan alabildim yani tokum ve regli siskinligimde mevcut 85 kilo ile gecen hafta baslamistim sanirim vermişim yaaaa 🥹🥹💕 ne kadar siskinligim var bilemiyorum ama artı cikmadigim icin mutluyum 💗💗 Orenda Orenda
20250413_140456.webp

Kahvaltı: 2 dilim ekmek 1 yumurtadan omlet 2 dilim sucuk 1 dilim hellim peynir 4 zeytin ve biraz patates kızartması yedim (misafirim olduğundan menü zengindi 🤣)
Ara öğün: sade Türk kahvesi 1 tane hurma topu
Akşam yemeğim; tarhana çorbası yoğurt ıspanak ve yeşillik salatası olacak

Merhaba güzel pazarlar topiğin hem güzel hem azimli kadınları 🩷muhteşem sonuçlar gördüm öncelikle hepinizi tebrik ederim. Cuma günü regl oldum cuma ve cumartesi ağrı sebepli yediklerimi bile paylasasim gelmedi kaçamağı minimum düzeyde tuttum🫠 dün akşam yatılı misafirim vardı ancak tartıyı şuan alabildim yani tokum ve regli siskinligimde mevcut 85 kilo ile gecen hafta baslamistim sanirim vermişim yaaaa 🥹🥹💕 ne kadar siskinligim var bilemiyorum ama artı cikmadigim icin mutluyum 💗💗 Orenda Orenda Eki Görüntüle 3575812
Yarın sabah aç karnına tartıl öyle ekleyelim istersen olur mu ?
Çok farkediyo bence

Bugün kahvaltıyı erken yaptığım için ara öğün ihtiyacı hissettim. Yarım kase yoğurda chia tohumu ekledim. Yarısına da kızım ortak oldu :D ama kesti.

Back
X