- 28 Ağustos 2020
- 8.653
- 38.523
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pişi ben de çok severimKarbonhidratın kokusu bile güzel be. Apartmanda birisi pişi yapmış buram buram kokuyor. Ben karbonhidrat yemeye gelmişim bu dünyaya, mutlu ediyor beni resmen ohh, keşke yedikçe zayıflatan bi şey olsaydın![]()
Çok güzelmiş içimden ne güzel tarti demiştim gerçekten bakınca kilonaBu kedili tartı bana Baküden hatıra![]()
Hatta alırken adam sümüksüz de tartıyo demişti, kızımda niye bizim sümüğümüzü tartmak istiyo ki zaten diye sormuştu adama bxbxbÇok güzelmiş içimden ne güzel tarti demiştim gerçekten bakınca kilonameğersem burdanmış
![]()
o sümükle bu sümük farklı olunca tabi çocuk şaşırmışHatta alırken adam sümüksüz de tartıyo demişti, kızımda niye bizim sümüğümüzü tartmak istiyo ki zaten diye sormuştu adama bxbxbay asla unutamam bunu
Günaydınnn ballikom
Sanki yediklerini düşününce alamadın bence, kızım ekmek arası pattes yemen lazım seninGünaydınnn ballikom
Benim tartım yok yarın eczanede tartılıcam inşallah kilo almışımdır
Litfin gruptakiler bana bi dua etsin bee hayrına![]()
Yiyom yiyomSanki yediklerini düşününce alamadın bence, kızım ekmek arası pattes yemen lazım senin
Keşke bendekileri sana verebilsem canım, sırf seni mutlu etmek için bu fedakarlığı yapabilirim.Günaydınnn ballikom
Benim tartım yok yarın eczanede tartılıcam inşallah kilo almışımdır
Litfin gruptakiler bana bi dua etsin bee hayrına![]()
Ahhh keşkeee bee bidenem keşkeKeşke bendekileri sana verebilsem canım, sırf seni mutlu etmek için bu fedakarlığı yapabilirim.
Tam gününde yemişsin tantuniyiEki Görüntüle 3575783 püüüü grubun yüz karasıyımdaha cuma günü 61 dim ya dün tantuni yedim
çok utandım
Neden kilo almak istiyorsun ve neden alamıyorsun?Ahhh keşkeee bee bidenem keşke![]()
Herkes boyuma göre kilomun iyi olduğunu söylüyor ama zayıfım ben boyum .1.59 45 kiloyum orantısız değilim ama bi 50 olsam ya da 48 daha iyi olucak benim içinNeden kilo almak istiyorsun ve neden alamıyorsun?
İnşallah ya haftaya 60 lara düşmem lazımTam gününde yemişsin tantuniyi
Olsun emziriyorsun sen daha hemen gider![]()