Çok şükür canım sevindim iyi geçmesineAmin çok şükür odasında gördüm
İns iyileşme süreci iyi geçer takılan pile uyum sağlar vücudu da
Allah kabul etsin. Ben hala reglim. Ramazana regl olarak girdim resmenİyi geceler kızlar
Bugünkü menüm
Sahur sadece su içtim
İftar
5 YK makarna
1 kase cacık
Yeşil salata
1 hurma
1 bardak elma suyu
3 tulumba yedim yaa yine tatlisiz geciremedim
Teravih e gittim spor yapamadim
Chocolita
Yarım saat önce çıktı ameliyattan ama henüz göremedik odasina getirmemisler annem yaninda yoğun bakima girmeyecekmis çok şükür görünce yazarım
Allah bütün hastalara şifa versin
Amin canım sağ ol. Ay öyle olunca benim kötü oluyor sona da denk geliyor al Ramazan'ın yarısı yokÇok şükür canım sevindim iyi geçmesineinşallah her şey yolunda gider
Allah kabul etsin. Ben hala reglim. Ramazana regl olarak girdim resmen
Tek öğün mu besleniyorsnŞimdi büyük bir gururla bugün yediklerimi söyleyebilirim
3 haşlanmış yumurta
1 Dilim peynir
2 Dilim kaşar peynir
1 domates
Çeyrek ekmek
1 yemek kaşığı bal kaymak (biraz daha az olabilirdi ama kendimi onunla kandırdım
Gelelim en güzel bölüme
Akşam 2 bardak ayran
Bol su
Sende mi oruca başlamadınŞimdi büyük bir gururla bugün yediklerimi söyleyebilirim
3 haşlanmış yumurta
1 Dilim peynir
2 Dilim kaşar peynir
1 domates
Çeyrek ekmek
1 yemek kaşığı bal kaymak (biraz daha az olabilirdi ama kendimi onunla kandırdım
Gelelim en güzel bölüme
Akşam 2 bardak ayran
Bol su
Öyle oldu ama planlı değildi. Geçen haftayı kurtarmak için böyle bir hamle yaptım bakalım ne olacakTek öğün mu besleniyorsn
Hiç acıkmadım. Ya o 3 yumurta sayesinde ya da boyama yapıyordum onun aklımı oyalamasından. Gerçekten kafayı meşgul etmek diyete birebir. Boş zamanı bir şekilde doldurmak lazım ya yürümek ya kitap veya başka bir hobi. Bunu yapmadığımda mesela mutlaka film açıp atıştırmalık yerdim o şekilde aldım 25 kiloyuİyi geceler kızlar 6 Mart perşembe menüm
Sahur yok
İftar; çorba, mantı, 1 parça ekmek
Çay yanında kuru üzüm
Su 1,5 litre
Chocolita akşam neden sadece ayran acıkmadın mı?
Yok malesef. Orucun en tatlı zamanlarında tutamadımSende mi oruca başlamadın
Ben bir ara tek öğün yaptım güzel vermiştimÖyle oldu ama planlı değildi. Geçen haftayı kurtarmak için böyle bir hamle yaptım bakalım ne olacak
Hiç acıkmadım. Ya o 3 yumurta sayesinde ya da boyama yapıyordum onun aklımı oyalamasından. Gerçekten kafayı meşgul etmek diyete birebir. Boş zamanı bir şekilde doldurmak lazım ya yürümek ya kitap veya başka bir hobi. Bunu yapmadığımda mesela mutlaka film açıp atıştırmalık yerdim o şekilde aldım 25 kiloyu
Yok malesef. Orucun en tatlı zamanlarında tutamadım
Bende kahvaltımı iyi yaptım. Akşamı hafif tutarım inşallahBen bir ara tek öğün yaptım güzel vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?