ya canım lütfen sacmalama.. göğsü küçük diye insan evlilik fikrinden uzaklaşırmı hiç... ben nışanlıyım göğüslerim 75 bile deil.. nışanlım göğüs büyütücü kremler kullandığımı biliyo, hiç istemiyo bunlarla uğrasmamı.. aslada bi başkasının göğüslerine bakmaz eşin emin ol.. hepimiz diri göğüslerimiz olsun isteriz ama göğüslerimiz evlatlarımızı beslememiz için .. sağlıklıyım diye dua etsene sen.. bak Allah korusun kistler var, göğüs kanserleri var.. Allah bunlardan uzak tutsun cümlemizi.. canım bak telkin var muhakkak onu yap benim göğüslerim telkin ile 75 den taşıyo şuan, hayıt çayı yapıorum oda innaılmaz şişirdi, artı sabah akşam küç yiyorum öğlenleride çörek otu yiyiroum ( suyla içiyorum bunları ) bunlara başlamadan önce 75 cm idi dümdüzdü şimdi 87 88 .. arastır bu siteyi ama muhakkak bu dediklerimi kullan ada cayıda iç, ben göğüslerimi baıl büyüttüğümün konusunu acacağım, takip et oke
kızlar telkinede başlayın ve kaynatıp için sıcak suya atın yarım çay kaşığı. 10 dk kaynatıp altını kapayın 8 dk dinlendirin. kaynatıp içince cok etkili. ben tekinle birlikte hayır içiyorum oo süper oldu göğüslerim :) doldu doldu tasıo ama ben küç ve çörek otuda yiyioum
aksine faydası olur...doğum kontrol hapını bıraksın kürü denesin bir ay ....hapla beraber uygulanıyormu onu bilmiyorum??
küç dediğiniz kara üzüm çekirdeği nin kısaltılmış hali mi oluyor kızlar?
içdesire arkadaşımızın tavsiyesiyle bu hayıt tohumu denilen mucizeyi kullandım....inanılmaz bir etki, uzmanlar bile mucizevi bir bitki diyor.benim nenem de ben konuyu açınca anlattı 7 sene çocuğu olmamış bir ebe ona bu tohumdan içmesini söylemiş ve nenem düzenli içtikten sonra gebe olmuşşş!! inanılmaz birşey ya mükemmel ötesi bir bitki.insanı dişileştiriyor inanın.bende kullanıyorum göğüslerim büyüdü !!! dudaklarım bile dolgunlaştı.adet düzenliyor,vücuttaki tüm dengesizlikleri düzeltiyor, inanılmaz bir şey ben dünyadaki kadınlar için en mucizevi ot diyorum.sakın doktorlarda zaman harcamayın inanın vaktinize yazık edersiniz.ve netten araşştırdım bu tohumu içen benim okuduğum kadarlık 7-8 ablamız düzenli kullanım sonucu gebe kalmış..!!!
slm canım ben bu hayıt otunu ezemiyorum sen nasıl içiyosun eziptemi ve nekadar koyuyosun anlatırmsın ezmeden oluyomuBugün aldım , içiyorum şimdi :) Ama bana hiç öyle garip bi tat gelmedi... Baya da demledim oysa ki... Bir kupaya bir tatlı kaşığı attım ama hayırlısı
iç
bu hayıt otunu ezmez çok zor nasıl eziyosun canım ya ezmeden içsem olurmu ve ezmeden içersem ne kadar koyayım ezerek içersem ezilinceki halimi yarım çay kaşığı olacak lütfen cvp bekliyorum...
slm canım ben bu hayıt otunu ezemiyorum sen nasıl içiyosun eziptemi ve nekadar koyuyosun anlatırmsın ezmeden oluyomu
sanırım zehirlendim az önce yeni aldıgm hayıt tohumunu kaynayan suya atıp demledm 1 çay fincanı suya 1 yemek kasıgı tohum attım süzüp ıctim suan basım agrıyor ve bogazım yaniyor bu normal mi yoksa zehırlendım mi? Evde yalnızım yardım edin
sanırım zehirlendim az önce yeni aldıgm hayıt tohumunu kaynayan suya atıp demledm 1 çay fincanı suya 1 yemek kasıgı tohum attım süzüp ıctim suan basım agrıyor ve bogazım yaniyor bu normal mi yoksa zehırlendım mi? Evde yalnızım yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?