hayıt yaprağimı yoksa tohumu mu kullandın cnm belki miktarıyla ilgilidirkesinlikle saç dökülmesine yol açıyor.. ben kullandım bi süre ve sonra ne göreyim saçlarım avuç avuç geldi elimeyani kullanmayalı baya oldu ama hala saç dökülmesine dur diyemedim
hayıt yaprağimı yoksa tohumu mu kullandın cnm belki miktarıyla ilgilidir
kızlar şu an itibariyle başlamış bulunuyorum şimdi ölçtüm bnmkiler 85 cnm bir 90 yapsam değmeyin keyfime
inşallah işe yarar ve en önmlsi bırakınca inmez tekrar çünkü başıma daha önce de geldi bu
bence geçicidir ama o durum.çünkü hayıt tohumu vücudu dengeler.bel ve sırt bölgesindeki tüğleri döker ama saç duymadım.ben kullanalı 75 olan göğüslerim 81 gösterio şuan.ve sadece 4 gündür içiom
ben kullandım ama maalesef bende pk işe yaramadı bende bıraktım.. acaba yeniden başlasammı di,ye dşünüyorum.. tam olarak ne kadr srüede etki ettiğini anlaabilsek daha ii aslnda
bakın arkadaşlar ben ezmiyorum tohumu 2 dk kaynatıyorum 1 bardak su ya 1 kaşık taşmıcak ama sonra bardağa boşaltıp bekletiyorum.içiyorum.tadı ozaman okadar kötü olmuyor.bana etki etti kist vardı yumurtalığımda bitti tamamen
tatlım sen 85 e küçük diyosan biz napalım(((((((((((((
kız öyle deme 85 ama küçük yaaa
böyle deyince büyük gibi duruyo ama küçük
sizinki kaç cm kızlar
Arkadaşım emzirdiğinden dolayı büyümüştür göğsün.:82:
arkadaşlar bide fiyatı hakkında net bilgi yokmu
,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?