neler hissettiğini çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım kılo alınca buyuyecegıne ınandıgım ıcın sureklı yıyorum yakında mıdemı patlatıcam.arkadslar arasında muhabbetlerın donup dolasıp goguslerımın ufaklıgına takılmasından sıkıldım ınana pskolojım bozuldu kucuk dıe evlenmekten bıle cekınıyorum, ergenlıge yenı gıren ortaokul bebelrının bıle goguslerı benden daha buyuk :S 24 yasındayım arkadasım cevız kadar goguslerım aaayyy vallaha aglıycam suandasınırlerım bozuldu yaaa
merhaba arkadaşlar bende pazartesi gününden itibaren başladım yatmadan önce büyük bir bardak demleyip içiyorum ama daha bir şey yok daha erkenmi ne zaman başlar farketmeye söylermisiniz yine umutlarım kırılmasın diye kendi kendimi daha erken biraz beklemem lazım diye telkin ediyorum ama bir sızlama bile yok.
tadıda bir kötü içerken içim dışıma çıkıyor son yudumu alırken çıkarmamak için zor tutuyorum kendimi umarım büyür ve kalıcı olur. hepimiz için olumlu olur sonuçları. İnanınki aynaya bakmak bile gelmiyor içimden önceden büyüktü normalde ama çocuktan sonra ve baua kilo kaybından sonra dümdüz boş boş oldular faziyet kötü anlayacağn.
bende bu gece bi bardak demlettim içtim bakalım faydası olursa gelirim bende 3tlye aldım,ama aktarda ne için aldığımı söyleyemedim
olurmu canım ya herşeyin fazlası zarar,,ölçüsü belli,zaten aldığımın üstündede yazıyoo,,1tatlı kaşığı tohumu bir b.suya kaynamış tabii atıp 10dk bekliyoruz ben arada karıştıryorum tohumlar suya karışsın iice diyee,,sonra hüüpp...olabilir ben fazla fazla koyuyorum koyu sarı bir renk oluyor demlenince boğazımı açtıyor içerken daha az koyup deneyeyim bakayım. sende varmı ağrı zızı falan.
biraz da kilo alabilsem onunda etkisi var 57-58 civarı iken baya dolgundular şuan 49 falanım galiba ondanda olabilir gibi geliyor bana ne dersin.
ayyy sinir oluyorum ya bana da sordu aktar ne için alıyomuuşum sanane yaaa
Ben de aldım içiyorum 3. günüm. Ve bi gün içerken kusabilirim..
aynen aynen nasıl bi tat boğazımı acıtıyo resmen.seker bal vs etkisini azaltıyo diye koymuyorum bidee
Evet canım ben de o yüzden koymuyorum yoksa boca ederdim şekeri :))
işe yarasa bari canım okadar şeye katlanıyoruz :)))
Ben de 4 gündür kullanıyorum.. Günde bir defa, akşamları içiyorum ve artık pek acı gelmiyo 1dk. da bitiriyorum :)
Diğer başlıkta belirtmiş arkadaş. Günde 2 bardak içmiş göğüsleri büyüyormuş ama yüzünde tüğlenme yapmış o yüzden bir bardağa indirmiş. En iyisi günde bir bardak içmek. Dilerseniz haftada bir gün 2 bardak içersiniz ben öyle yapacağım ...
ya öylede ben 2bardak içiyorum 4gündür,,bakalım bendede bi değişiklik yokk içmeye devam 2 haftada belli edermiş etkisini hayıt tohumuu,,helebi gelsin bitsinde 2haftaa
ozaman bakalım varmı değişilikler paylaşırızya kızlar tadı kötü ama acı değilki nasıl boğazınızı yakıyo anlamıyorum ,çıkarma hisside olmuyo bendee,,2 dikişte için ve burnunuzu tıkayın kesinliklee yoksa tabi o his olur tadı iğrenç çünküü,,1dk da içerseniz dayanamazsınız 2 dikişte için ve burnunuzu bi müddet açmayın,etkisi gitsin sonra bırakın ben öyle yapıyorum ,,hiç zor olmuyoo ... eğer tohumu fazla katıyosanızda acı olabilir tam kararında atıcaksınız aktar öyle dedi banaa...
Ben yapıyorum acı oluyo ama bi tatlı kaşığı koyuyorum çokmuki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?