Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayıt tohumu kullandım..Bende işe yaradı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkc19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar bende pazartesi gününden itibaren başladım yatmadan önce büyük bir bardak demleyip içiyorum ama daha bir şey yok daha erkenmi ne zaman başlar farketmeye söylermisiniz yine umutlarım kırılmasın diye kendi kendimi daha erken biraz beklemem lazım diye telkin ediyorum ama bir sızlama bile yok.

valla canım hayıt tohumunun faydalarını okurken 2haftada etkisini gösterirmiş faydaları vücuda,,,,,ve günde 2bardak sabah ve akşam içilecek diye biliyorumm...bende dün gece başladım ama sabah içmedim açmı tokmu olucanı bilmediğim için birazdan içicem ..bide akşam yatarken içicem

tadıda bir kötü içerken içim dışıma çıkıyor son yudumu alırken çıkarmamak için zor tutuyorum kendimi umarım büyür ve kalıcı olur. hepimiz için olumlu olur sonuçları. İnanınki aynaya bakmak bile gelmiyor içimden önceden büyüktü normalde ama çocuktan sonra ve baua kilo kaybından sonra dümdüz boş boş oldular faziyet kötü anlayacağn.

anlıyorum canım benimde önceden iiydi ama 2 çocuk emzirdim bide ben 6ay aralıklı onun için içleri puding gibi oldular yumuşacık görünüşte var ayaktayken falan ii ama sarkık biraz haliyle ama yatınca kayboluyolar ve ben çok üzülüyorumtadı bana hiçte kötü gelmedi içtimm..ama fazla atarsan acı olabiliyomuş ben tam attım sanırsam gayet iiydi yani okadarda kötü değil...

olabilir ben fazla fazla koyuyorum koyu sarı bir renk oluyor demlenince boğazımı açtıyor içerken daha az koyup deneyeyim bakayım. sende varmı ağrı zızı falan.

biraz da kilo alabilsem onunda etkisi var 57-58 civarı iken baya dolgundular şuan 49 falanım galiba ondanda olabilir gibi geliyor bana ne dersin.

Ayyy bende aldım başlıycam içmeye inşallah bende de işe yarar
Etkisini ne kadar sürede gösterdi sizde ?

olabilir ben fazla fazla koyuyorum koyu sarı bir renk oluyor demlenince boğazımı açtıyor içerken daha az koyup deneyeyim bakayım. sende varmı ağrı zızı falan.
olurmu canım ya herşeyin fazlası zarar,,ölçüsü belli,zaten aldığımın üstündede yazıyoo,,1tatlı kaşığı tohumu bir b.suya kaynamış tabii atıp 10dk bekliyoruz ben arada karıştıryorum tohumlar suya karışsın iice diyee,,sonra hüüpp...
biraz da kilo alabilsem onunda etkisi var 57-58 civarı iken baya dolgundular şuan 49 falanım galiba ondanda olabilir gibi geliyor bana ne dersin.

olabilir canım çok duydum kilo verenlerinde küçülebiliyomuş diyee,,bende aksinee kilom ii ama bebişlerden sonra oldular işte napalım sağlık olsun inş.işe yarar...

ayyy sinir oluyorum ya bana da sordu aktar ne için alıyomuuşum sanane yaaa

evet canım,bugünde çağırmıştı gelde nasıl kullanıcağını söyliyim hemde yanında başka şeylerde kullanman lazım dedi falan gittim,tabi adet ağrısı için içicem falan dedim başka şeylerde gösterdi ama almadım,,,

Son düzenleme:
Ben de 4 gündür kullanıyorum.. Günde bir defa, akşamları içiyorum ve artık pek acı gelmiyo 1dk. da bitiriyorum :)

Diğer başlıkta belirtmiş arkadaş. Günde 2 bardak içmiş göğüsleri büyüyormuş ama yüzünde tüğlenme yapmış o yüzden bir bardağa indirmiş. En iyisi günde bir bardak içmek. Dilerseniz haftada bir gün 2 bardak içersiniz ben öyle yapacağım ...

evet aynen benide öyle. varmı bir değişiklik sende peki benim 8. günüm hala tık yok. vıcık vıcık geziyorum ortada. haa b,ir de telkine başladım bugüm artık bir kaç formülü bir arada deneyeceğiz ne yapalım.

ya öylede ben 2bardak içiyorum 4gündür,,bakalım bendede bi değişiklik yokk içmeye devam 2 haftada belli edermiş etkisini hayıt tohumuu,,helebi gelsin bitsinde 2haftaa

ozaman bakalım varmı değişilikler paylaşırızya kızlar tadı kötü ama acı değilki nasıl boğazınızı yakıyo anlamıyorum ,çıkarma hisside olmuyo bendee,,2 dikişte için ve burnunuzu tıkayın kesinliklee yoksa tabi o his olur tadı iğrenç çünküü,,1dk da içerseniz dayanamazsınız 2 dikişte için ve burnunuzu bi müddet açmayın,etkisi gitsin sonra bırakın ben öyle yapıyorum ,,hiç zor olmuyoo ...eğer tohumu fazla katıyosanızda acı olabilir tam kararında atıcaksınız aktar öyle dedi banaa...

Ben yapıyorum acı oluyo ama bi tatlı kaşığı koyuyorum çokmuki:)

Ben yapıyorum acı oluyo ama bi tatlı kaşığı koyuyorum çokmuki:)

bende bi su bardağına kaynar suyu koyuyorum ve 1tatlı kaşığı katıyorum 10dk çay tabağını tepesine kapatım demlenmesi bekliyorum içiyorumm hiçte acı değil tadı kötü sadecee,,yakmıyo ağzımı vs.senin tatlı kaşığınmı büyükkine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…