Bende bugün başladım içmeye...Sabah kahvaltıdan sonra 1 bardak içtim birde saat 20:30 gibi içmeyi düşünüyorum...İnşallah adet düzensizliğime iyi gelir,göğüslerimde dolgunlaşırsa sevinirim tabiii :))))
benim göğüslerim 75 i doldurmuyordu şuan 80den talıyorlar böyle içleri dolgunlaştı.vücudumdaki tüğlenmeler bile azaldı. ben 3 ay çok düzenli kullandım bıraktığında hiç geriye dönüşüm olmadı aynı kaldı.ama hala devam ediyorum.teyzene söyle sabretsin canım nenem 1 yıl kullanmış ve çocuğu olmuş.bu bitki mucizevi bişey. sormak istedikleriniz varsa burdayım
bence geçicidir ama o durum.çünkü hayıt tohumu vücudu dengeler.bel ve sırt bölgesindeki tüğleri döker ama saç duymadım.ben kullanalı 75 olan göğüslerim 81 gösterio şuan.ve sadece 4 gündür içiom
merhaba ben de bu konuda muzdarib olanlardanım çörek otu yağı rezene çeyı masaj falan filan herşeyi deniyorum daha bir sonuç yok. 3 gündürde adaçayı ve ısırgan çayı içiyorum bakıcaz sonuca bir de bu hayıt tohumunu deneyeyim. içimiz dışımız ot çayı oldu Allahım yaaa her duyduğumu bir umut deniyorum biraz sabırsızım galiba 3-4 gün sonra morelim bozuluyor bırakıyorum. yaşım 31 göğüslerim resmen dümdüz evlendim çocok doğurdum daha beter oldular iyice yumuşadı içleri boşaldı. İnşallah emeklerimiz boşa çıkmaz.
nasıl dinleyeceği bana anlatsana günde kaç saat dinlenecek ne kadar sürüyor 1 sefer dinlemek. akşamın yedi buçuğunda evde oluyorum yemek çocuk eş ev derken gece 1 den aşağıı yatamıyorum . telkini düzenli yapmak lazım değilmi. sen denedinmi sonuç ne kadar kaç ay yada kaç gün dinleyeceğim bırakınca eskiye dönermi biraz fazka soru sordum ama yardımcı olurmusun.
evet şimdi inceledim sorularımın cevabını buldum ne diyeyim bunuda deneyelim bakalım yanlız bilgisayardan direkt dinlesek olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?