- 17 Aralık 2014
- 53
- 12
- 13
- 50
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzak durulması istenen besinler aşağıda sıralanmıştır.
Reçel, çikolata, tatlı hamur işleri
Alkollü içecekler
Sucuk , salam, sosis ,turşu ,mayonez ve ketçap
Kızartılmış besinler , patates
Tereyağı, krem peynir
Mısır ekmeği ve yağlı patlamış mısır
Hazır meyve suları
Çok hoş özetlemişsin canım,dediklerine katılıyorum,bende fraksiyonel lazer düşünüyorum cildim için,geçen sene şstemiştim ama yetişemedim,güneşe çıkmamak gerekiyor malum,bu sonbaharda start vermeyi planlıyorum bir aksilik olmazsa inşallahMerhaba hanımlar. Aranıza katılalı çok yeni olmadı sayılır ama yazmak şimdi kısmet oluyor. Benim tavsiyem bol E vitamini içeren sebze-meyve tüketmek. Çünkü E vitamini hem hücre yenilenmesini artıyor hem de anti oksidan özelliktedir. B vitamini de çok öenmli. Düzenli uyku çok önemli. Bol su tüketmekte kırışıklıkları azaltıyor, toksinleri atıyor ve cildi dirileştiriyor. Alkol vücutta suyu önemli ölçüde azalttığı için cillte büzüşme oluyor. O yüzden alkol içenlerin normalden fazla su içmesi lazım. Katkılı ürünlerin yenmemesini zaten hepiniz biliyorsunuz. Dengeli beslenmeyide biliyorsunuz. Bunun yanında yüze, yer çekiminin zıddına saf zeytinyağı ile masaj yapmak lazım. Sıcak suyla banyodan sonra en son yüzünüzü soğuk su ile yıkayın, sarkmayı engeller ve dolaşımı arttırır. Bunlar evde yapılabilir alternatif yöntemler. Birde bunların yeterli gelmediği durumlar oluyor. Kollajen dokunun, bazı nedenlerden dolayı zamanla fonksiyonu azalıyor. Onları bazı modern yöntemlerle uyarmak, canlandırmak gerekiyor. Mesela radyo frekans dalgalarıyla ısıtıp uyarmak işe yarar. Şimdi yeni çıkan bir yöntem var. U therapy diye. O zaten çok işe yarıyor(Annemden biliyorum). Bunlar cildi üzmeden canlandıran, ameliyatsız %75-85 oranında geren, gençleştiren kesin yöntemlerden. Bu işlemlerin yetmediği noktada dolgu veya botoks ile küçük rütuşlarla %100 genç görünüm sağlanabilir. Ameliyat ile gençleşmek epey külfet olabilir ama bu ameliyatsız olan kısmını 30-35 yaş üstü olanlara tavsiye ederim. Bu konularda epey birikimim var. Annem için bu yöntemlere basitten zora doğru baş vurduk(Ameliyat hariç). Maşallah gören ablam sanıyor . Buna sevinsem mi üzülsem mi bilemedim![]()
Bunlara istinaden yeni ve ileri teknoloji kremler girdi Türkiye ye daha çok yeni. Ben 9 aydır kullanıyorum farklar inanılır gibi değil. İlgilenirseniz mesaj arın detaylı bilgi verebilirimÜnlü Türk doktor Öz'ün hazırladığı "yeşil sihir" ABD'de moda oldu. Ömrü uzatan o sihirli formül şöyle;
NASIL HAZIRLANIYOR?
* 2 kâse ıspanak (İyiceyıkayıp karışımın içine çiğ olarak koyabilirsiniz).
* 2 salatalık.
* 1 kereviz.
* Dörtte bir çay kaşığı zencefil kökü.
* Maydanoz.
* İki elma.
* 1 tutam ıhlamur.
* Yarım limon
Bu sebzeleri karıştırıp,suyunu çıkardıktan sonra günde 3-4 bardak için.
Bende öyle çay tiryakisiyim. Geçen seneler yüzümde bir etki yapmadı. 30lu yaşlarında basindayim fakat yüzüm çok ufak gösteriyor. Yaşıma kimse inanmıyor. Bir de limon çok tüketirim. 2 si vazgeçilmezim.ben cok siyah cay tüketicisiyim.ama etrafimdakiler derlerki,hic iyi etmiyorsun kanser olacaksin cay icmekten derler.ama ben yasimi hic göstermeyenlerdenim.cildim isil isil parlak durur.biyerlerde okumustum siyah cayin cilde cok iyi geldigi yaziyordu.ama ben kendimi bildim bileli siyah cayi icerim,hemde fazla abartirim yani.hic bir olumsuz etkisini görmedim.aksine formumuda koruyor kizlar.