şu hayıt tohumunuda deneyeceğim aklımda kalmasın. formun tamamını araştırdım kimisi göğüslere değil başka yerlere çok faydası göğüsler aynı diyor kimisindede işe yaramış. değişik görüşler var yani bende deneyeyim bakalı neçıkacak kesin bendede etki olmaz artık okadar sıkıldımki olumlu düşünemiyorum.
Agnucaston diye bir ilaç var hayıt tohumunun kuru ekstres yazıyor doktor hayıtla eşdeğer birebir aynısı adet sancıları olan çocuk isteyen cinsel isteksizlik yaşayan vb. kişiler kullansın yaetkisiz bir ilaç demişti ben 6 ay kullandım adet ağrılarım 0'a indi.Gösüslerimde herhangi bir değişiklik olmamıştı ama bugün o ilaca tekrar başladım belki bu kez göğüse etki eder..
nezcim bizim topik dolmuş taşmış artık takip edemez oldum valla gelişmeler nasıl gidiyo 3e başladınmı
evet cnm 3. Telkının ılk haftası bıttı gelısmeler guzel gıdıyo cnm ancak dınlemıyoken daha bı buyuyo sankı dınlerken cıvık bıraz daha anlamadım ama neysekı son kez dınlyorum ondan sonra kendı kendıne daha rahat buyuyecek ınsallah
cnm bı beden oldu dıyebılırım 70 den 75e gectım yanı evet degısımler oluyo buyume surecınde cnm ama cıddı manada ıse yarayan tek sey dıyebılırım uc ayda guzel sonuc aldım denemenı tavsıye ederımtelkine başlamadan önce ne kadar dı şimdi ne kadar oldu. Sertleştirip dikleştiriyormu. Senin adına çok sevindim tebrik ederim.
çok sevindm canım bende ilk fırsatta başlıcam şimdi kendi hallerindeler takıntı haline getirmektende vazgeçtim bakalım gelişmeler nasıl olcak hayırlısı olsun artık
yan etkisi olsun olmasın ilaca karşıyım mutlaka bi yeri düzene sokarken diger yeri bozuyor. ki bu otlar tohumlarıda çok kullanınca öle oluyor bence bağımlılık bağışıklık kazanıyor hayıtı kullananlarda 1 ay kullanım 2 3 hafta ara versin bence herşeyn fazlası zarar
bakın arkadaşlar ben ezmiyorum tohumu 2 dk kaynatıyorum 1 bardak su ya 1 kaşık taşmıcak ama sonra bardağa boşaltıp bekletiyorum.içiyorum.tadı ozaman okadar kötü olmuyor.bana etki etti kist vardı yumurtalığımda bitti tamamen
benim arkadaşımda da kist var, doğum kontrol hapı kullanıyor, içse bi zararı olur mu?
Kızlar ben, Hekimzade nin içinde hayıt tohumu olan hapından içtim günde 6 tane falan içiyordum ama hiçbir etkisi olmadı sadece adetimi düzene soktu. ama henüz bir kutu bitmesi yarım kutu bitti ramazan nedeniyle içemiyorum günde 3 kez içiliyor çünkü. bir belirti dahi olmadı ondan önce keçiboynuzlu bontavi içmiştim o ilk günlerde bile az da olsa farketmişti ama ne yazıkki kalıcı olmadı...hiçbirşey kalıcı olmuyor işte, doğuştan bir şans bu da, geçen havuza gittik ağlıyacaktım resmen benden küçük kızların bikiniden taşan göğüsleri var benimkine baktım bi ergenlik çağında çocuk gibi...Gözlerim falan doldu hatta okadar kötü oldumki. İnsanın gözü kayıyo sonuçta evli olsam kocamında gözü kayacak elbet büyük olanlara havuza denize gittiğimizde.. Sırf buyüzden hayat boyu evlenmeyebilirim diye düşünüyorum Yanlız bodrumda, marmariste falan moralim bozulmuyor çünkü rusların falan cidden dümdüz benmki büyük bile görünüyordu Türk kızlarımızın maşallah kafam kadar yüzde 90ı taşıyor resmen bikiniden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?