kızlar hayıt tohumunun fiyatı nedir
merhabalar, bu bitki kilo yapıyormu ben daha önce kara üzüm çekirdeği kullandım ve çok kilo aldım kilo dışında hiç bir değişiklik olmadı. Bide her yaş üzerinde etki gösterirmi 20 den sonrası için mesela
konuyu takip etmedim cevap veren oldu mu bilmiyorum ama 1 tl lik alsan yeter canım... Ucuz bir şey yani...
Ben başlayacaktım 4-5 yudum aldım tadı o kadar kötüydü ki içemedim. Tekrar başlamak istiyorum ama nasıl içeceğim ki
Ben az once ilk kez ictim 1 kupaya 1 tatlı kasıgı seker ilave ettim kotu degildi o kadarda sizde seker veya bal koyabilirsiniz
sanırım zehirlendim az önce yeni aldıgm hayıt tohumunu kaynayan suya atıp demledm 1 çay fincanı suya 1 yemek kasıgı tohum attım süzüp ıctim suan basım agrıyor ve bogazım yaniyor bu normal mi yoksa zehırlendım mi? Evde yalnızım yardım edin
benim göğüslerim 75 i doldurmuyordu şuan 80den talıyorlar böyle içleri dolgunlaştı.vücudumdaki tüğlenmeler bile azaldı. ben 3 ay çok düzenli kullandım bıraktığında hiç geriye dönüşüm olmadı aynı kaldı.ama hala devam ediyorum.teyzene söyle sabretsin canım nenem 1 yıl kullanmış ve çocuğu olmuş.bu bitki mucizevi bişey. sormak istedikleriniz varsa burdayım
kız öyle deme 85 ama küçük yaaa
böyle deyince büyük gibi duruyo ama küçük
sizinki kaç cm kızlar
Bunu duyduğuma çok sevindim.. Ben kilo da almak istiyorum. Kara üzüm çekirdeği hakkında bilgi verebilir misin? Ne miktarda ve nasıl kullandın, kaç kilo aldın?
Bunu duyduğuma çok sevindim.. Ben kilo da almak istiyorum. Kara üzüm çekirdeği hakkında bilgi verebilir misin? Ne miktarda ve nasıl kullandın, kaç kilo aldın?
bende dün içtim ilk defa 1tatlı k.1bar.su bardağı kaynar suya atıp 10dk demlenmesini bekliyorum sıcak sıcak içiyorumm,,sabah akşam içmeyi düşünüyorummda aç karınamı tokmu bilen varmıı..:26::26::26:
Kızlar ben, Hekimzade nin içinde hayıt tohumu olan hapından içtim günde 6 tane falan içiyordum ama hiçbir etkisi olmadı sadece adetimi düzene soktu. ama henüz bir kutu bitmesi yarım kutu bitti ramazan nedeniyle içemiyorum günde 3 kez içiliyor çünkü. bir belirti dahi olmadı ondan önce keçiboynuzlu bontavi içmiştim o ilk günlerde bile az da olsa farketmişti ama ne yazıkki kalıcı olmadı...hiçbirşey kalıcı olmuyor işte, doğuştan bir şans bu da, geçen havuza gittik ağlıyacaktım resmen benden küçük kızların bikiniden taşan göğüsleri var benimkine baktım bi ergenlik çağında çocuk gibi...Gözlerim falan doldu hatta okadar kötü oldumki. İnsanın gözü kayıyo sonuçta evli olsam kocamında gözü kayacak elbet büyük olanlara havuza denize gittiğimizde.. Sırf buyüzden hayat boyu evlenmeyebilirim diye düşünüyorum Yanlız bodrumda, marmariste falan moralim bozulmuyor çünkü rusların falan cidden dümdüz benmki büyük bile görünüyordu Türk kızlarımızın maşallah kafam kadar yüzde 90ı taşıyor resmen bikiniden.
neler hissettiğini çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım kılo alınca buyuyecegıne ınandıgım ıcın sureklı yıyorum yakında mıdemı patlatıcam.arkadslar arasında muhabbetlerın donup dolasıp goguslerımın ufaklıgına takılmasından sıkıldım ınana pskolojım bozuldu kucuk dıe evlenmekten bıle cekınıyorum, ergenlıge yenı gıren ortaokul bebelrının bıle goguslerı benden daha buyuk :S 24 yasındayım arkadasım cevız kadar goguslerım aaayyy vallaha aglıycam suandasınırlerım bozuldu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?