Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayıt tohumu kullandım..Bende işe yaradı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkc19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar kızlar..

bugün aktardan biraz hayıt tohumu aldım.ilk gittiğim aktar bana bi kutuda olanı gösterdi 15 tl imiş ama ondan almak istemedim başka aktara gittim kilosu 30 tl dedi 1.5 tl lik aldım

az önce 1 fincan bardağa 1 çay kaşığı kaynamış suya koydum biraz demlendi içtim ama çok acı kzılar siz nasıl içiyorsunuz ben çok zor içtim be şuan boğazımda yanma var

sizde de öyle oldu mu ??

şimdi üzüm yiyorum biraz acısı düzelsin diye

siz nasıl yapıyorsunuz ?

peki bu bitki kilo aldırıyormu ben daha öncesinde kara üzüm çekirdeği kullandım. Sadece kilo yaptı onun dışında hiç bir değişiklik olmadı.

merhabalar, bu bitki kilo yapıyormu ben daha önce kara üzüm çekirdeği kullandım ve çok kilo aldım kilo dışında hiç bir değişiklik olmadı. Bide her yaş üzerinde etki gösterirmi 20 den sonrası için mesela

Hayıt tohumunu aldım bnde bugün yok denecek kadar kücük gögüslerim icin faydası olur umarım!!!

kızlar hayıt tohumunun fiyatı nedir

konuyu takip etmedim cevap veren oldu mu bilmiyorum ama 1 tl lik alsan yeter canım... Ucuz bir şey yani...
Ben başlayacaktım 4-5 yudum aldım tadı o kadar kötüydü ki içemedim. Tekrar başlamak istiyorum ama nasıl içeceğim ki

Bunu duyduğuma çok sevindim.. Ben kilo da almak istiyorum. Kara üzüm çekirdeği hakkında bilgi verebilir misin? Ne miktarda ve nasıl kullandın, kaç kilo aldın?

Ben az once ilk kez ictim 1 kupaya 1 tatlı kasıgı seker ilave ettim kotu degildi o kadarda sizde seker veya bal koyabilirsiniz

bende bu gece bi bardak demlettim içtim bakalım faydası olursa gelirim bende 3tlye aldım,ama aktarda ne için aldığımı söyleyemedim

o büyüyen göğüsler ilerde dahada büyürse nolcak peki ??? benimde adet düzensizliğim var onun için kullanayım dedim ama göğüs büyütmesi ve saç dökülmesi tedirgin etti beni :26::26:

Bunu duyduğuma çok sevindim.. Ben kilo da almak istiyorum. Kara üzüm çekirdeği hakkında bilgi verebilir misin? Ne miktarda ve nasıl kullandın, kaç kilo aldın?

Ben her akşam 1 tatlı kaşığı süte karıştırıp içiyordum, benim aldığım toz halindeydi. 1,5 ay içinde 3 kilo aldım iştahımı açmıştı. Fakat göğüs için hiç bir faydası olmadı.

Akşamları 1 tatlı kaşığı süte karıştırıp içiyordum, benim aldığım toz halindeydi. 1,5 ayda 3 kilo aldım. Göğüs için hiç bir faydası olmadı. sadecefazla kilolarım oldu

bende dün içtim ilk defa 1tatlı k.1bar.su bardağı kaynar suya atıp 10dk demlenmesini bekliyorum sıcak sıcak içiyorumm,,sabah akşam içmeyi düşünüyorummda aç karınamı tokmu bilen varmıı..:26::26::26:

Bende bugün almayı düşünüyorum hayıtı. Biraz araştırdım ne zaman içilceğini bulamadım ama aç karnına içtiğini söyleyenler vardı

neler hissettiğini çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım kılo alınca buyuyecegıne ınandıgım ıcın sureklı yıyorum yakında mıdemı patlatıcam.arkadslar arasında muhabbetlerın donup dolasıp goguslerımın ufaklıgına takılmasından sıkıldım ınana pskolojım bozuldu kucuk dıe evlenmekten bıle cekınıyorum, ergenlıge yenı gıren ortaokul bebelrının bıle goguslerı benden daha buyuk :S 24 yasındayım arkadasım cevız kadar goguslerım aaayyy vallaha aglıycam suanda sınırlerım bozuldu yaaa

valla bende evlenmeden önce göğüslerim küçük diye üzülürdüm 19 yaşında evlendim,ama ama ceviz kadarda değildi ne diyim büyük bi portakalı yarıdan kes göğsüne yapıştır öyleydi yanii,ama ufaktı sonuçta ama eşim hiçte bigünden bigüne laf etmedi,hatta çokseviyodu,neyse şuan 23 yaşındayım ve 2 bebişim oldu 1er yıl aralıklı ve emzirmeden sonra yumuşadı ve biraz sarktıı işte bunun için üzülüyorum,eskide yatağa yattımda göğüslerim dik duruyodu ama şimdi dümdüz oluyolar nerdeyse,ve bu benim hiç hoşuma gitmiyoo,,ama allahı var eşim ben seviyorum onlarıı neden üzülüyosun falan diyo ama benim psikolojim çok bozuluyo öyle oluncaaa,,size diyce oki evlenmekten bu yüzden çekinecek hiç bişey yook....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…