Anti-Aging Genç kalmak istemez misiniz? İşin sırrı Anti-Ageing Besin

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
ama kansızlık yapıyor..bende siyah çayı çok tüketiyorum ve vücudum bi türlü ısınamıyor..

Sağlık lı besinler konusu ne yazık ki suistimallere karşı çok açık,en basiti margarin konusun da yaşandı daha önce doktorlar ve sağlıklı beslenme uzmanları güçlü üretici firmaların desteğiyle 'margarini' göklere çıkarıyorlar dı sağlıklı bir besin maddesi diye,sonradan anlaşıldı ki bu tamamen büyük bir yalan.

Çikolata cildi güzelleştiriyormuş şaka mı bu?Cildi batıranların başında geliyor çoğu insandan duydum bu tepkiyi çikolata yediğim zaman cildim sivilce doluyor ve aşırı yağlanma başlıyor hatta aylarca düzelmiyor..Çekirdekte onun kadar olmasa da sivilce yapıyor..:26:

Güzelliğin 3 sırrı var :

1-İyi uyumak
2-Sipor
3-düzgün beslenmek(önüne geleni yememek..Tatlı...unlu..gıdaları mümkünse hiç tüketmemek..Şekeri meyve sebzelerden almak)

Son düzenleme:
Sağlık lı besinler konusu ne yazık ki suistimallere karşı çok açık,en basiti margarin konusun da yaşandı daha önce doktorlar ve sağlıklı beslenme uzmanları güçlü üretici firmaların desteğiyle 'margarini' göklere çıkarıyorlar dı sağlıklı bir besin maddesi diye,sonradan anlaşıldı ki bu tamamen büyük bir yalan.

Kesinlikle haklısın. Bir ara da soya muhabbeti çıkmıştı, soya çok sağlıklıymışmış da vs. Soya sosu falan öneriyorlardı. Soya sosu zehir gibi tuz dolu. Çıkarları uğruna tamamen "duygusal" nedenlerden dolayı bir şeyleri bize sağlıklı diye yutturabiliyorlar.

En sağlam iş bundan 80-90 yıl önce de var olan gıdaların taze ve organik olanlarını tüketmek. Her gece ihtiyacın kadar uyumak ve kendini strese sokmamak, mutlu olmak. Bundan ala anti-aging yok. Ha bunları yapabiliyor muyum? Hayır :D. Daha demin mideye indirdim hamburgeri, bir tek strese girmiyorum o da yapı meselesi.

bu konuda Dr. Andrew Weil’ın antienflamatuar beslenmesini çok sık duyar oldum bu konuyu araştıracağım

güzellik ve gençlik iyi düşünme pozitif olma alttan alma öfkesiz bir yaşam cömert olma ve güzelliğini ve gençliğini hayırlı yollarda kullanmadan geçer bunlar yoksa felsefenizde en pahalı kremleri en orjinal ürünleri en iyi sporları yapın nafile..benden demesi.cimrilik,sinirlilik ve aldatma güzelliği alırmış eskiler böyle der..
ama genede tavsiye isterseniz yaşlı ama genç görünen nenelerimizden tecrübem şudur ki elma yoğurt sarmısak bol hareket..ve mayalı ekmeğe son..

Bence güzelliğin ve genç kalabilmenin sırrı %80 genetik canlarım. Benim arkadaşım 10 yaş genç gösteriyor ve bunun için hiçbir çaba sarfetmiyor. Babasını da tanıyorum o da 20 yaş genç gösteriyor. O yüzden bence kalan %20 de beslenme , şartlar, cilt bakımı . O yüzden bu önerilere çokta dikkat etmiyorum.

Bence güzelliğin ve genç kalabilmenin sırrı %80 genetik canlarım. Benim arkadaşım 10 yaş genç gösteriyor ve bunun için hiçbir çaba sarfetmiyor. Babasını da tanıyorum o da 20 yaş genç gösteriyor. O yüzden bence kalan %20 de beslenme , şartlar, cilt bakımı . O yüzden bu önerilere çokta dikkat etmiyorum.

kesinlikle doğru :51::51:

Faydalı bilgiler için teşekkürler. Ben de bir çoğuna katılıyorum. Bazen de kafa karışıklıkları olabiliyor havuç ve çikolatanın bazı yerlerde faydalı bazı yerlerde tehlikeli olması gibi. Bu durumda ben daha çok vücudumun bu gibi ürünlere nasıl tepki verdiğine bakıyorum. Mesela çikolata beni aşırı acıktırıyor. Yemeğe başladığım zaman duramıyorum :) Bu nedenle bence önerileri okumak denemek ve kendi bedeninizde ne gibi etkiler bıraktığına bakmak yani bedeni dinlemek gerekiyor.
Selamlar

Yeni olmayan adı son günlerde duyulmaya başlayan bir meyve var arkadaşlar goji berry. Her derde deva mutluluk meyvesi olarak adlandırılıyor.

Teşekkürleer paylaşım için , nasıl tüketilmesi gerektiği bize bırakılmış sanırım :1::42:

Mehmet Oz ün bu konularda faydalı olacağını düşünüyorum. Tayfun Türkaslan da yardımcı oluyor ama ,

Back
X