Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

şimdi benım aılemın bulundugu ılde hatta annemlere 3 apartman ılerıde ev tuttuk.
eswımın memleketındekı evı satıp burdan ev almak ıstıyoruz,bu konuya zaten sınır oluyolar...
ne zaman buradakılerde bızde nınesı dedesı dıye sıtem ederler...
kızımı burdan gıdeken aglatırlar bızımle goturcez senı dıye...
normal zaman dada hıc arayıp sesını duyalım ozledık yok,bırde tek torun...

şuan karnım aç değil bakalım açıkırsa sölerim birşeyler

biz hep dışardan geldiği için öğlen yemek yemek istemiyommmmmmmmmm

bende evden getiriyorum yoksa hergün hergün ne yiyeceğim derdi çekilecek gibi değil

kırk yılda bir getirmeyince şaşırıp kalıyorum.

allah bildiği gibi yapsın bölelerini sonrada senden saygı sevgi bekliyor dimi
ne veriyorki ne alacak
etme bulma dünyası yarın bir gün o hastalandığındada sen kafanı çevir(ki biz merhametliyim allah korkumuz vr yapamayız)

estagfirullah canı arkadasım ozur ne demek...,zaten alısık oldugum seyler bunlar...
hatta bunlar verdıklerı en anlasılır ve en normal tepkıler...

bende evden getiriyorum yoksa hergün hergün ne yiyeceğim derdi çekilecek gibi değil

kırk yılda bir getirmeyince şaşırıp kalıyorum.

bende diyet yaparken hep evden getidim

şimdi kahvaltıyı 9 gibi yapıyorum

eve de 5 gibi gidiyorum ya

çok açıkırsam yine yiyorum birşeyler
birde günler kısaya

evet dediğin gibi bizde allah korkusu olduğu için biz yapamayız

ahhhh ahhhh işte sonra seninde onları düşünmeni beklerler. Allah sabır versin sana.

evim özdilek avm oralarda

işyerimde eski sanayide

sen ne işle meşguldunnnnnn

realin orada annem oturuyor benimde.

bir meslek odasında personelim yarı memur sayılırım

olsun bizler vicdansız olmayalım arada eşlerimiz var evlatlarımız var

kız olsun sen arda birşeyler ye metobalizman çalışsın

zaten metobolizma manyak

yok arada yiyorum

yemedim zaman meyve falan yiyorum ayran içiyorum

genic dışarı hava o kadar güzel ki şimdi k.altı sahilde veya lara düden parkında yürümek ne güzel olurdu
demi

ben önceleri özdilek avm orda çıkar akd.ünv y.o arkasından muratpaşa lis.orda k.altı cd ordan atatürk parkında kafe de denize karşı bir kahve içer 2 ile 3saat bir yürürdüm önce zihnim tertemiz olurdu şu sıralar salladım yine bir işe gelir giderken yürüyorum

ayy yok sekerım oyle mı dıyo kı... yenı gelın oldugumdan berı hep soyledıgı bır sey var kı ben tahammul edemıyorum...
bızım kaynanamız yatalaktı bız senelerce ona baktık sırasında altından aldık ,ınsaallah benım gelınımde bana oyle bakar...
artık bır gun dayanamadım ve dedımkı...anne agzını hayra acsana ne bıc laflar onlar oyle,ne sen yatalak ol ne de ben bakayım...
sonrada dıyo kı ne olacagımızı allah bılır kızım,yanı dıyorum kı ben kaynanama yaptım gelınım de bana yapar ınsaallah...
yahu bunlara dılımıZI yordugumuza bıle degmez....!

bugün ist hava durumunu da veriyorum

güzel güneş var bi yandan kombi bi yandan pencere açık oturuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…