şimdi takma kafana canım hadi bakalım hafta sonu neler yapacaksınız var mı plan program kızlar
ben bu hafta sonun da annem ile uğraşacağım
kontorolu var onu götürcem
oğlanı da saatarım dedesine veya sinemaya gideceğim diyor
ee artık büyüdü kendi gezmek istiyor paşam
pazarda ablamın kzının sınıfın kahvaltısı var oğlanda onlar la gidecek aynı okul olunca yeğenin arkadaşların abisi de benım oğlanın sınıfta onlarla vakit geçiririm diyor bakalım
şimdi sen öyle diyorsun ama ben antalya için söyliyim. Burada da en düşük fiyatlı devlet anaokulları onlar da yarım gün.
Tam gün özel kreşler minumum 600 den başlıyor. Normal bir yere versen 750 gözden çıkarman gerekiyor gerisini sen düşün.
Nazar değmesin
ne güselllll sen büyüttün yasmin darısı bizim başımıza
daha kararlaştırmadık ama ankaraya kar yagacakmış bizde sanırım avmye gideriz oyun parkına falan macera ormanı diye bir yer var orayı çok seviyor oraya gideriz sanırım
siz neler yapıyorsunuz hsonu
bacım sen antalyadanmısın
hafta sonu bol bol temizlik çünkü hastaydım ve ev göçüyorkadınmı alsam diye düşünüyorum
evet canım hem ordanım hem orada yaşıyorum
ben bu hafta sonun da annem ile uğraşacağım
kontorolu var onu götürcem
oğlanı da saatarım dedesine veya sinemaya gideceğim diyor
ee artık büyüdü kendi gezmek istiyor paşam
pazarda ablamın kzının sınıfın kahvaltısı var oğlanda onlar la gidecek aynı okul olunca yeğenin arkadaşların abisi de benım oğlanın sınıfta onlarla vakit geçiririm diyor bakalım
büyü büyür canım hemde hiç fark etmeden büyüyorlar
akşam ben rahatsız olunca sofrayı falan topladı sonra meyve hazırlamış
hafta sonu bol bol temizlik çünkü hastaydım ve ev göçüyorkadınmı alsam diye düşünüyorum
bence dinlen canım eğer dinlenmezsen bütün hafta halsiz kalırsın
işler yapılır boşver
Boemmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnn
öylede bu hafta temizlik şart ev göçtü
bende antalya da yaşıyorum canım
desene hemşeriyiz :)
mrb güzeller ben geldım,daha dogrusu gelebıldımmmmmm....