Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

şimdi takma kafana canım hadi bakalım hafta sonu neler yapacaksınız var mı plan program kızlar

ben bu hafta sonun da annem ile uğraşacağım
kontorolu var onu götürcem

oğlanı da saatarım dedesine veya sinemaya gideceğim diyor

ee artık büyüdü kendi gezmek istiyor paşam

pazarda ablamın kzının sınıfın kahvaltısı var oğlanda onlar la gidecek aynı okul olunca yeğenin arkadaşların abisi de benım oğlanın sınıfta onlarla vakit geçiririm diyor bakalım

ne güselllll sen büyüttün yasmin darısı bizim başımıza

bacım sen antalyadanmısın

daha kararlaştırmadık ama ankaraya kar yagacakmış bizde sanırım avmye gideriz oyun parkına falan macera ormanı diye bir yer var orayı çok seviyor oraya gideriz sanırım
siz neler yapıyorsunuz hsonu

ne kadar güzel diyeceğim bana kızacaksın belki ama biz kar görebilmek için 70-80 km yol gidiyoruz burada biliyorsunuzdur sizler bu konuda şanslısınız

bende haftasonu için hava güzelse c.tesi sahilde bisiklet binme pazar da sinema düşünüyorum oğlan için bakalım hava durumuna bağlı tamamen planlar bir de araya ufak bir piknik sıkıştırabiliriz bakalım

ben cumartesi yarım gün çalışıyorum akşama kv gidicez yemeğe

pazar günü de temizlik eşim yok evdeyim

rutin bi pazar olacak şimdilikk

vauvvvvvvvv ne güzel hem arkadaş hem kuzen çok beğendim çok şanslısın.

büyü büyür canım hemde hiç fark etmeden büyüyorlar

akşam ben rahatsız olunca sofrayı falan topladı sonra meyve hazırlamış

kız kıyamam ona allahım bize de göster o günleri.

çok sevindim valla senin adına. nazar değmesin

hafta sonu bol bol temizlik çünkü hastaydım ve ev göçüyor kadınmı alsam diye düşünüyorum

canım hastaysan büyük temizlik yaptırmayacaksan bile al kadın ve biraz dinlen yoksa hastalığını daha geç atlatırsın.

bu arada dısın agrıyomus canım cok gecmıs olsun...
dıscı koltugu fobısı yoktur umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…