Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

ayy yok sekerım oyle mı dıyo kı... yenı gelın oldugumdan berı hep soyledıgı bır sey var kı ben tahammul edemıyorum...
bızım kaynanamız yatalaktı bız senelerce ona baktık sırasında altından aldık ,ınsaallah benım gelınımde bana oyle bakar...
artık bır gun dayanamadım ve dedımkı...anne agzını hayra acsana ne bıc laflar onlar oyle,ne sen yatalak ol ne de ben bakayım...
sonrada dıyo kı ne olacagımızı allah bılır kızım,yanı dıyorum kı ben kaynanama yaptım gelınım de bana yapar ınsaallah...
yahu bunlara dılımıZI yordugumuza bıle degmez....!

kv de beklenti tavan yapmış baksana.

sen bak diye yatalak olmayı bile göze alıyor hey Allah'ım

Haklısın ama insan alışıyor her şeye :)

mrb nobody,
evet su aralar pek gorunmuyosun canım...
esınle son durumlar ne ...?
actıgın konuyu okumustum canım daha evvel ve hatta orada sana devlet gıbı kadınsın dıye bır yorum yapmıstım ....
bu arada da MAASALLAH:nazar:
farkında olmadan bıze yasam kocluguda yapıyosun :KK34:...

kv de beklenti tavan yapmış baksana.

sen bak diye yatalak olmayı bile göze alıyor hey Allah'ım

evet sekerım aynen oyle sımdı yenı bır taktık gelıştırmısler canım,ıyı bak ıyı ogren baska hıc bır yerde bulamayacagın ustun zekalı kadın orneklerı bunlaaar...?
bızım esımın memleketınde satmaya calıştıgımız ev kalorıferlı,kvlerın oturdukları evse kalorıfersız...
gectıgımız gunlerde dıyo kı esım ve bana; gelıp kısı sızde gecırcez malum bızım ev kalorıfersız sızın kı kalorıferlı,usuyoruz valla...
yanı sız nasılsa oradasınız,buradakı evı satmayın bıze verın demenın ustu kapalı seklı...
halbukı mal varlıklarıyla bız evın aynısından en az 5 tane alabılırler ama olmaz ısın zevkı gelının emegını yemekte...

evet sekerım aynen oyle sımdı yenı bır taktık gelıştırmısler canım,ıyı bak ıyı ogren baska hıc bır yerde bulamayacagın ustun zekalı kadın orneklerı bunlaaar...?
bızım esımın memleketınde satmaya calıştıgımız ev kalorıferlı,kvlerın oturdukları evse kalorıfersız...
gectıgımız gunlerde dıyo kı esım ve bana; gelıp kısı sızde gecırcez malum bızım ev kalorıfersız sızın kı kalorıferlı,usuyoruz valla...
yanı sız nasılsa oradasınız,buradakı evı satmayın bıze verın demenın ustu kapalı seklı...
halbukı mal varlıklarıyla bız evın aynısından en az 5 tane alabılırler ama olmaz ısın zevkı gelının emegını yemekte...

bence bunlar vakti zamanında çok yüz verilmiş

yuh diyorum. al sobanı yak kardeşim sağa sola neden muhtaç duruma düşüyosun

o kadar ezik misiniz aaaa

bence bunlar vakti zamanında çok yüz verilmiş

yuh diyorum. al sobanı yak kardeşim sağa sola neden muhtaç duruma düşüyosun

o kadar ezik misiniz aaaa

evet canım tespıtın cok yerınde...
vaktı zamanında cok yuz verdık esımde bende sımdı toplayamıyoruz...
zaten kendı yaptıgım saflıkları fazlaca ıyınıyet besledıgım gunlerı hatırladıkca kendımı tokatlayasım gelıyo:KK14:
resmen esımın aılesıyle baglantılı bır yasamımız var...neyse kı esım kendınce durumu toparlamaya calısıyo oda yapabıldıgı kadarıyla...ama zamanında cok yuz verdıgı ıçın sımdı onuda takan yok...
kelımenın tam anlamıyla ıcımde bu ınsanlara karsı tek bır sevgı kırıntısı yok...

zaten metobolizma manyak

yok arada yiyorum

yemedim zaman meyve falan yiyorum ayran içiyorum

genic dışarı hava o kadar güzel ki şimdi k.altı sahilde veya lara düden parkında yürümek ne güzel olurdu
demi

ben önceleri özdilek avm orda çıkar akd.ünv y.o arkasından muratpaşa lis.orda k.altı cd ordan atatürk parkında kafe de denize karşı bir kahve içer 2 ile 3saat bir yürürdüm önce zihnim tertemiz olurdu şu sıralar salladım yine bir işe gelir giderken yürüyorum
ya bu kadarda kıskandırılmazki insan ne kadar şanslısınzı burada heryer beton yığını gökyüzü görünmüyor
ohh temiz hava çekin cigerlerinize
keşke akdenize taşınma imkanım olsa oralarda yaşasak

arkadaslar gun ıcersınde kendınıze ne kadar zaman ayırıyorsunuz sızce...
tuvalete gıttıgınız anları da hesaplayın amaaa.....:KK53:

yarım saat ancak herhalde

bu arada hafta da 2-3 kez banyoyu da düşersek

onu da kocama bin bir minnet yapabiliyorum

hiç zaman ayıramıyoum ben

10 çocuğum var sanki

yarım saat ancak herhalde

bu arada hafta da 2-3 kez banyoyu da düşersek

onu da kocama bin bir minnet yapabiliyorum

hiç zaman ayıramıyoum ben

10 çocuğum var sanki

ay ojemi kalemimi bile iş yerinde sürüyorum

az önce dudak kremi sürdüm iyiki işim varr

zaten metobolizma manyak

yok arada yiyorum

yemedim zaman meyve falan yiyorum ayran içiyorum

genic dışarı hava o kadar güzel ki şimdi k.altı sahilde veya lara düden parkında yürümek ne güzel olurdu
demi

ben önceleri özdilek avm orda çıkar akd.ünv y.o arkasından muratpaşa lis.orda k.altı cd ordan atatürk parkında kafe de denize karşı bir kahve içer 2 ile 3saat bir yürürdüm önce zihnim tertemiz olurdu şu sıralar salladım yine bir işe gelir giderken yürüyorum

kızzzzzzzzzzz ne kadar güzel olur hemde sorma valla. bir ay öncesine kadar haftasonlarıoğlan babayla uyurdu bende kulaklığımı takar beach parkın oraya kadar yürürdüm 24 nolu plajdan başlardım evim yakın serbest bölgenin orada oturuyorum bu arada artık yapamıyorum yapsam bile o kadar uzun süre yürüyemem artık.

birde yürümesem bile psikolojik olarak inan insan rahatlıyor sahile inince.

son zamanlarda geldin mi o kafeler hep yıkıldı ve çok çirkin bir görüntü oldu oralarda yazık oldu.

oyyy oyyy olur mu kendininkiler dursun seninkiler daha tatlı geliyordur. neden çünkü onun kayınvalidesi de ona yapmıştır ve o şimdi sana bunu yapmayı en doğal hakkı olarak görüyor.

zaten kendı yaptıgım saflıkları fazlaca ıyınıyet besledıgım gunlerı hatırladıkca kendımı tokatlayasım gelıyo:KK14:
resmen esımın aılesıyle baglantılı bır yasamımız var...neyse kı esım kendınce durumu toparlamaya calısıyo oda yapabıldıgı kadarıyla...ama zamanında cok yuz verdıgı ıçın sımdı onuda takan yok...
kelımenın tam anlamıyla ıcımde bu ınsanlara karsı tek bır sevgı kırıntısı yok...

inan bana anlıyorlar ama işlerine gelmiyor çoğu zaman.

ya bu kadarda kıskandırılmazki insan ne kadar şanslısınzı burada heryer beton yığını gökyüzü görünmüyor
ohh temiz hava çekin cigerlerinize
keşke akdenize taşınma imkanım olsa oralarda yaşasak

gelin canım gelin buralara tabii. ama öyle yemyeşil değil her yer fakat yaşanabilecek bir yer burası.

hımmm burada geçirdiğimiz zamanda dahil mi ?

Valla bende iş yerimde dinleniyorum desem yeridir günde gün ögle arasında 1 saat gün içinde iş yerinde 2 saat akşamlarıda 2 saat yani toplamda 5 saatim var kendime 24 saatte :) pek azmış yaaa

bu arada vakti zamanında eşimin annesidir yaşlıdır üzülmesinler modelinden başlıyoruz

sonra laf sokmalar sonra entersan bakışlar sonrada ev yer göz dikmeler

Allah yardımcın olsun bende şu anda resmiyim 2 yıl aramızdan su sızmamıştı

kızzzzzzzzzzz ne kadar güzel olur hemde sorma valla. bir ay öncesine kadar haftasonlarıoğlan babayla uyurdu bende kulaklığımı takar beach parkın oraya kadar yürürdüm 24 nolu plajdan başlardım evim yakın serbest bölgenin orada oturuyorum bu arada artık yapamıyorum yapsam bile o kadar uzun süre yürüyemem artık.

son zamanlarda geldin mi o kafeler hep yıkıldı ve çok çirkin bir görüntü oldu oralarda yazık oldu.

oyyy oyyy olur mu kendininkiler dursun seninkiler daha tatlı geliyordur. neden çünkü onun kayınvalidesi de ona yapmıştır ve o şimdi sana bunu yapmayı en doğal hakkı olarak görüyor.

gelin canım gelin buralara tabii. ama öyle yemyeşil değil her yer fakat yaşanabilecek bir yer burası.

bak bunu hıc dusunmemıstım...:KK53:

ben ora 3 aydır gitmiyorum

son günlerde favorim
lara düden park
veya
akm

zaten yürüş yapamıyom ki

bu arada vakti zamanında eşimin annesidir yaşlıdır üzülmesinler modelinden başlıyoruz

olsun canım benim sen şimdiye bak geçmişi düşünme boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bak bunu hıc dusunmemıstım...:KK53:

kıy öyle deme akşam eve gidince fırsat mı oluyor sanki nette takılamaya.

ortalama 5-6 saat günlük kendimize ayırdığımız zaman.

bu bile az arkadaş

ben ora 3 aydır gitmiyorum

son günlerde favorim
lara düden park
veya
akm

zaten yürüş yapamıyom ki

fırsatın varsa yapabiliyorsan yap kafan dağılsın bir de şimdi hava soğukda olsa güneşli ve açık kışın o kapalı günlerinde takılırız avm de boşver sen şimdi kendini parklara at keyfini çıkar

aynen oyle,cıcım ayları ıste...
kocama cok asıktım yaa degıl annesı gıydıgı kazaga bıle asıktım,kafam hos hersey booos...:KK14:

önceleri hep kendime vakit ayırırıdım ama

şu 3 aydır hiçbirşeye vakıt bulamıyorum hele bahaneye bakkk:KK9::KK9:

en rahat yer benim de işyeri burda okadar yorulmuyorum desem olur

evde daha çok yoruluyorummmmm

olsun canım benim sen şimdiye bak geçmişi düşünme boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kıy öyle deme akşam eve gidince fırsat mı oluyor sanki nette takılamaya.

ortalama 5-6 saat günlük kendimize ayırdığımız zaman.

bu bile az arkadaş

hakkaten yaa,kızlar bu ortam bana cok ıyı gelıyo...:nazar:

fırsatın varsa yapabiliyorsan yap kafan dağılsın bir de şimdi hava soğukda olsa güneşli ve açık kışın o kapalı günlerinde takılırız avm de boşver sen şimdi kendini parklara at keyfini çıkar

valla haftasonu hava güzel olduktan sonra hiç affetmiyorum
oğlan top oynar arkadaşıyla
bende yürürüm

X