valla haftasonu hava güzel olduktan sonra hiç affetmiyorum
oğlan top oynar arkadaşıyla
bende yürürüm
haaa kızlar nobody nın dogum gunuymus bu gun...
aynen oyle,cıcım ayları ıste...
kocama cok asıktım yaa degıl annesı gıydıgı kazaga bıle asıktım,kafam hos hersey booos...
önceleri hep kendime vakit ayırırıdım ama
şu 3 aydır hiçbirşeye vakıt bulamıyorum hele bahaneye bakkk
en rahat yer benim de işyeri burda okadar yorulmuyorum desem olur
evde daha çok yoruluyorummmmm
valla haftasonu hava güzel olduktan sonra hiç affetmiyorum
oğlan top oynar arkadaşıyla
bende yürürüm
butun hafta hastaydım yaa malum ev kel ali nin bagına döndü...
yarına temızliğe yardım ıcın temızlıkcı kadın cagırdım oda saolsun yaptıgının ardından bırde ben yapıyorum...
bır türlü söyle gonlüme gore temızlık yapan bırıne raslamadım...
kımse yok muuuu....?
butun hafta hastaydım yaa malum ev kel ali nin bagına döndü...
Yarına temızliğe yardım ıcın temızlıkcı kadın cagırdım oda saolsun yaptıgının ardından bırde ben yapıyorum...
Bır türlü söyle gonlüme gore temızlık yapan bırıne raslamadım...
kız hepimiz öyleydik ve hepimiz başlangıç için yaptık aynı şeyleri.
Kız ben işe gelince dinleniyorum ne diyosun sen. Tamam zihnen yoruluyorum belki ama beden olarak dinleniyorum resmen.
Ohhhhhhhhhhh mis gibi biz de cam piramitin oradaki parka falan da takılıyorduk arasıra pazarları kalabalık oluyorCumartesi daha ideal senin oğlan yaş olarak büyük değil mi sen bizden kıdemlisin bu konuda
sırf o yüzden kadın almak istemiyom çünkü arkadan biz yaptıktan sonra ne anlamı kalıyor ki
bende yavaş yavaş yapıyom işlerimi
büyük canın 12 yaşında teyzesi
yeğenim var birde 8 yaşında kız CUMARTESİ BENDE KALIR
cumartesi günleri
benim arkadaş var onunda 1 kız 1 oğlan var benimkelerle aynı yaşıt genelde onlarla takılıyoruz çocuklar berbar oynar bizde arkadaşla dolaşırız parkta
hava kötü ise avm gideriz veyya ya bizde ya da onlarda otururuz ama iki haftadır annemı doktora götürüyorum görüşemiyoruz yarın işim erken biterse kesin görüşürüz
ben napıyorum bana kızabilirsiniz belki ama kadın alıyorum yalnız ben işteyken alıyorum öyle evimde altınım akçem yok gerçekte de yok zaten ev alırken gitti hepsi oğluşunkiler benimkiler eee günlük kullandıklarımda zaten belli birkaç birşey atıyorum çantama bırakıyorum evde ama yalnız şöyle birşey var sadece bana gelmiyor benimle birlikte ki ona en az 6 yer ayarladım sabit gittiği birşeyleri doğru düzgün yapmazsa sadece benden olmaz hepsinden birden olur o da bunu biliyor net bir şekilde.
nerdeyse de 2 yıldır geliyor öyle her ay değilse bile 2 en fazla 3 ayda bir sadece bana diğerlerine her ay birine 15 günde bir gidiyor
benım eltım de oyle yapıyodu eve geldıgın de oh ev mıss,
benımde hıc degerlı esyam kalmadı bızde bu esımın memleketındekı ev ıcın ne var ne yok sattık,ama benım derdım ben yokken temızlıgı guzel yapmazsa olayı...
hanımlar haftalık yada 10-15 günde bir düzenli olarak temizlikçi bayan alan arkadaşlar ne kadar para ödüyorsunuz ?
bebeğim yapmasın kendi kaybeder o gider sen başkasını bulursun olur biter takılma böyle şeylere
evdeyken bende ondan çok yoruluyordum arkasında önünde hiçbirşey yapmasan bile onu takip etmek
yetiyordu bana
cok dogru aslında ...
benim ev 2 tam gün anca toplarr
belki toplamayabilir de
temızlığı bolerek yaptırıyorum zaten,15 gunde bır alıyorum,mesela kısın her geldıgınde cam sıldırmıyorum,esım ısı geregı sureklı takım elbıse gıydıgı ıcın utum cok fazla oluyo ,cam sıldırmedıgım zamanlar utumu yaptırıyorum.
gercı o gıttıkten sonra utuledıklerının uzerınden bır de ben gecıyorum o ayrı ...