Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

valla haftasonu hava güzel olduktan sonra hiç affetmiyorum
oğlan top oynar arkadaşıyla
bende yürürüm

butun hafta hastaydım yaa malum ev kel ali nin bagına döndü...
yarına temızliğe yardım ıcın temızlıkcı kadın cagırdım oda saolsun yaptıgının ardından bırde ben yapıyorum...
bır türlü söyle gonlüme gore temızlık yapan bırıne raslamadım...

aynen oyle,cıcım ayları ıste...
kocama cok asıktım yaa degıl annesı gıydıgı kazaga bıle asıktım,kafam hos hersey booos...

kız hepimiz öyleydik ve hepimiz başlangıç için yaptık aynı şeyleri.

önceleri hep kendime vakit ayırırıdım ama

şu 3 aydır hiçbirşeye vakıt bulamıyorum hele bahaneye bakkk

en rahat yer benim de işyeri burda okadar yorulmuyorum desem olur

evde daha çok yoruluyorummmmm

kız ben işe gelince dinleniyorum ne diyosun sen. tamam zihnen yoruluyorum belki ama beden olarak dinleniyorum resmen.

valla haftasonu hava güzel olduktan sonra hiç affetmiyorum
oğlan top oynar arkadaşıyla
bende yürürüm

ohhhhhhhhhhh mis gibi biz de cam piramitin oradaki parka falan da takılıyorduk arasıra pazarları kalabalık oluyor cumartesi daha ideal senin oğlan yaş olarak büyük değil mi sen bizden kıdemlisin bu konuda

napıcan canım zaten kendin yapmadıktan sonra da zor öyle birini bulmak.
bu yüzden lütfen takma yaptığını yapsın sende hiç olmazsa dinlen biraz.

kımse yok muuuu....?

ben burdayım yalnız arada gelen giden oluyor cevap vermem lazım malum

sırf o yüzden kadın almak istemiyom çünkü arkadan biz yaptıktan sonra ne anlamı kalıyor ki
bende yavaş yavaş yapıyom işlerimi

büyük canın 12 yaşında teyzesi
yeğenim var birde 8 yaşında kız CUMARTESİ BENDE KALIR

cumartesi günleri
benim arkadaş var onunda 1 kız 1 oğlan var benimkelerle aynı yaşıt genelde onlarla takılıyoruz çocuklar berbar oynar bizde arkadaşla dolaşırız parkta

hava kötü ise avm gideriz veyya ya bizde ya da onlarda otururuz ama iki haftadır annemı doktora götürüyorum görüşemiyoruz yarın işim erken biterse kesin görüşürüz

Son düzenleme:
sırf o yüzden kadın almak istemiyom çünkü arkadan biz yaptıktan sonra ne anlamı kalıyor ki
bende yavaş yavaş yapıyom işlerimi

ben napıyorum bana kızabilirsiniz belki ama kadın alıyorum yalnız ben işteyken alıyorum öyle evimde altınım akçem yok gerçekte de yok zaten ev alırken gitti hepsi oğluşunkiler benimkiler eee günlük kullandıklarımda zaten belli birkaç birşey atıyorum çantama bırakıyorum evde ama yalnız şöyle birşey var sadece bana gelmiyor benimle birlikte ki ona en az 6 yer ayarladım sabit gittiği birşeyleri doğru düzgün yapmazsa sadece benden olmaz hepsinden birden olur o da bunu biliyor net bir şekilde.

nerdeyse de 2 yıldır geliyor öyle her ay değilse bile 2 en fazla 3 ayda bir sadece bana diğerlerine her ay birine 15 günde bir gidiyor

Son düzenleme:

oğluşuna darısı başıma.

çok şanslı oğlunda sende hem yaşıtı kuzeni hem arkadaşları biz daha göremedik o zamanları gerçi benimde görümcemin oğlu var 6 yaşında ama benimki çok sakin o çok hareketli ve huysuz bu yüzden benimki onu istemiyor pek görüşmüyoruz ancak bu fena oluyor eee böyle olunca ya benden ya babadan hep oyun oynamasını bekliyor onunla

annene de geçmiş olsun inşallah ciddi bir rahatsızlığı yoktur arkadaşım.

benım eltım de oyle yapıyodu eve geldıgın de oh ev mıss,
benımde hıc degerlı esyam kalmadı bızde bu esımın memleketındekı ev ıcın ne var ne yok sattık,ama benım derdım ben yokken temızlıgı guzel yapmazsa olayı...

bebeğim yapmasın kendi kaybeder o gider sen başkasını bulursun olur biter takılma böyle şeylere
evdeyken bende ondan çok yoruluyordum arkasında önünde hiçbirşey yapmasan bile onu takip etmek
yetiyordu bana

bebeğim yapmasın kendi kaybeder o gider sen başkasını bulursun olur biter takılma böyle şeylere
evdeyken bende ondan çok yoruluyordum arkasında önünde hiçbirşey yapmasan bile onu takip etmek
yetiyordu bana

cok dogru aslında ...

benim ev 2 tam gün anca toplarr

belki toplamayabilir de

temızlığı bolerek yaptırıyorum zaten,15 gunde bır alıyorum,mesela kısın her geldıgınde cam sıldırmıyorum,esım ısı geregı sureklı takım elbıse gıydıgı ıcın utum cok fazla oluyo ,cam sıldırmedıgım zamanlar utumu yaptırıyorum.
gercı o gıttıkten sonra utuledıklerının uzerınden bır de ben gecıyorum o ayrı ...

ütü derdi bende de var

ben bazen biizm terziye veriyorum

o ütülüyor tane 2,5 tl

iyi oluyor valla

o evın genel temızlıgını yapıyoken bende ne kadar dolap ve cekmece varsa onları duzenlıyorum evın her yonuyle duzene sokmus oluyorum.tum gun temızlıge 80 e gelıyo bu bayan,bana bır suredır geldıgı ıcın fıyat konusunda degısım yapmamıza gerek yok dedı.ben zaten hakkıyla temızlık yaptıgı zamanlar kendım fark koyup verıyorum.
ama baskalarına saatlıgı 10 lıraya gıdıyomus oyle demıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…