Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

yagmurcum,
sana da cok uzuldum canım yaa.dedıgın gıbı allah kımseyı kımseye muhtac etmesın,cok zor...
umarım su kres olayını cozersın de sende rahata erersın ve herkesten bagımsız kımseye gebe kalmadıgın bır duzen kurarsın..
benım kv acık acık ben bakamam demıstı..

yagmurcum,
sana da cok uzuldum canım yaa.dedıgın gıbı allah kımseyı kımseye muhtac etmesın,cok zor...
Umarım su kres olayını cozersın de sende rahata erersın ve herkesten bagımsız kımseye gebe kalmadıgın bır duzen kurarsın..
Benım kv acık acık ben bakamam demıstı..

saol cnm bi yer buldum akşam yada yarın görüşmeye gidicem bakalım umarım kızım begenir ve başlar bir an önce:)

o zaman bir kadın şart olmuş bacım sana
ben kadın aldım mı kadın dan ffazla ben yoruluyorum

evet yaa bende oyle oluyorum...
hatta cok sevdıgım bır ablam var,ara ara bana komık msjlar atar...
gecen gun attıgı msj ı yazıyorum sıze;Türk kadını olmak,eve temızlıkcı gelmeden once temızlıkcıye rezıl olmamak ıcın evı temızlemek demektır...

evetttttttttttttttt
özdilek avm orda

sen nerdensinnnnnnnnnnnn

aaaa bende vergi dairesinin oralardayım :KK34::KK34::KK34::KK34:

yagmurcum,
umarım su kres olayını cozersın de sende rahata erersın ve herkesten bagımsız kımseye gebe kalmadıgın bır duzen kurarsın..
benım kv acık acık ben bakamam demıstı..

en azından açık açık söylemiş seninki

Kızlar öglen ne yiceksiniz

taze fasülye ve yoğurt

aaaa bende vergi dairesinin oralardayım :KK34::KK34::KK34::KK34:

en azından açık açık söylemiş seninki

taze fasülye ve yoğurt

o zaman doguda gorev yapıyoduk,ya esımın aılesının yanına ya kendı aılemın yanına gıdıcektık,
kv me dedımkı en azından kızım bakıcı ellrınde buyumeyecek dedım.
esımın amcası da dedıkı sen ne dıye kendı kendıne gelın guvey oluyosunkı bır sor da bak kv sana ne dıyecek dedı...
amca beyle kv de de hıc anlasamazlar bu arada, ben de sordum anne tayınımız buraya cıkarsa bakarmısın dedım,cevap vermeye bıle tenezzul etmedı basını cevırdı baska bır seyle ılgılendı...o kadar ınsan ıcersınde neye ugradıgımı sasırdım...

o zaman doguda gorev yapıyoduk,ya esımın aılesının yanına ya kendı aılemın yanına gıdıcektık,
kv me dedımkı en azından kızım bakıcı ellrınde buyumeyecek dedım.
esımın amcası da dedıkı sen ne dıye kendı kendıne gelın guvey oluyosunkı bır sor da bak kv sana ne dıyecek dedı...
amca beyle kv de de hıc anlasamazlar bu arada, ben de sordum anne tayınımız buraya cıkarsa bakarmısın dedım,cevap vermeye bıle tenezzul etmedı basını cevırdı baska bır seyle ılgılendı...o kadar ınsan ıcersınde neye ugradıgımı sasırdım...

hepsimi aynı bunların nedir yahu olacak iş mi öyle bir hareket....

pek açık açık söylememiş ve iyi ki o amca sizi uyarmış yoksa ortada kala kalacakmışsın...

boşverrrrrr aklına getirdim özür dilerim canını sıkmak istemezdim arkadaşım.

ama şimdi iyisiniz ve allah muhtaç etmesin.

X