- 5 Eylül 2011
- 15.574
- 9.582
canım ben 2 şubatta bi reg oldum martın 15 ine kadar damlaaa damlaaaa geldi onu söyleyince alalım dedişiddetli ve yoğun kanamam var şikayetiyle gittiğimde benim de rahimden parça aldılar.. adetim de sancılı olduğundan doğum için de sancı çektiğimden çoook öyle aman aman ağrım olmadı ama bişey de çıkmadıı.. ama sana ne diye bakacaklardı acaba?
panik atak hastasıyım deyip etiketleme kendini.. emin ol yaşadıklarını bir çoğumuz yaşıyoruz.. bak kaç yaşına geldik.. yaşadıklarımız da kolay değil lakin iyi düşün iyi olsun motto bu.. olumlama sayfası var orayı okumanı tavsiye edebilirim çok faydasını gördüm.
hayatta her şey var.. ve biz hayatla uyum içindeyiz. sağlıkla şifa ile yaşıyoruz. :)
Anestezisiz aldılar sgk doğum evinde aldılar kimse bunun için anestezi vermez dediler:) özelde belki anestezili yapabilirler.canım ben 2 şubatta bi reg oldum martın 15 ine kadar damlaaa damlaaaa geldi onu söyleyince alalım dedi
sen anestesi ilemi aldırdın parçayı çok zormu canım yaaa bana bilgi verirmisin
ssk alıyormu özelmi alıyor erkek dr hiç gitmedim hayatımda neresi alıyor
banada öyle dediler canım :)))) biraz acıyormuş erkekmi aldı doktormu alıyor =?Anestezisiz aldılar sgk doğum evinde aldılar kimse bunun için anestezi vermez dediler:) özelde belki anestezili yapabilirler.
Müdahale odasında aldılar. Kadındı alan. Ayrıca erkek de olsa sıkıntı yoktu benim için.:)banada öyle dediler canım :)))) biraz acıyormuş erkekmi aldı doktormu alıyor =?
hey maşallahhh :))) bakayım canım doktorumla bir konuşayım :)Müdahale odasında aldılar. Kadındı alan. Ayrıca erkek de olsa sıkıntı yoktu benim için.:)
yani orada kimse ona 'şey' gözüyle bakmıyor sen de orada ay oramı gördüler falan diye dolanmıyorsun:))hey maşallahhh :))) bakayım canım doktorumla bir konuşayım :)
:) yani ne bilim canım ya çok zor ordan muayene olmak işteyani orada kimse ona 'şey' gözüyle bakmıyor sen de orada ay oramı gördüler falan diye dolanmıyorsun:))
valla doğumu yaşayan kadınlarız canım, onun yanında diğer ameliyatlarım da oldu.. hiç zor değil kendini rahat bırakırsan çok daha kolay olur...:) yani ne bilim canım ya çok zor ordan muayene olmak işte
çok canın yandımı peki ?
normal hayata hemen donuluyormu ?
evet canım doktor söyledi adet sancısı gibi dedi kaç gün sürüyor canımvalla doğumu yaşayan kadınlarız canım, onun yanında diğer ameliyatlarım da oldu.. hiç zor değil kendini rahat bırakırsan çok daha kolay olur...
şöyle söyleyim adet sancısı çeke çeke araç kullandım öyle eve gittim.. rapor bile vermediler düşün yani:)
o gün sürdü ağrı kesici aldım geçti sonra canım.evet canım doktor söyledi adet sancısı gibi dedi kaç gün sürüyor canım
çook geçmiş olsun canımmm temiz çıkmış bende bi yaptrısam kafam rahatlaro gün sürdü ağrı kesici aldım geçti sonra canım.
evet sağol canım şükür bişiy çıkmadı.. ama hala yoğun oluyorum :)) kontrol yaptırıyoruz işte.. sen de yaptır rahatla.çook geçmiş olsun canımmm temiz çıkmış bende bi yaptrısam kafam rahatlar
selaam:)selam bende çalışan çocuklu anneyim.
benim vucudumun şarji bitmek üzere uyuyunca dolar sarjim o zaman enerjik hale gelirimbiter mi dert ancak hayat biter o zaman iş güç biter
aynıyız hepimiz galiba cuma bugün yoğun günümüz akşam olsa da bitse de gitsek modundayım
neden noldu ki
çocuk olunca çalışmak çok zor ama inan büyüdükleri zaman daha zorbenim vucudumun şarji bitmek üzere uyuyunca dolar sarjim o zaman enerjik hale gelirim