hiç sorma ne durumdayımCanım ben doğum sonrası izin içindeyim Mayıs'ta ücretsiz izne ayrılacağım iki yıl çalışma hayatı nasil olacak iki çocukla bilemiyorum
Ama zordur eminim daha hızlı ve eli çabuk olmak zorunda kalacağız ben öyle düşünüyorum sen bana göre kidemlisin sence nasıl
saol canımBaşınız sağolsun
büyük 2010lu minnak 2017li canımKızlar kaç yaşlarında?
Ben de Ankaradayım Ankaralıyım eşten Kayseri
ben yoktum ondanEee epey boş bırakmışsın burayı toplanırlar burada olanlar heralde
Biz aydınlıkevlerdeyiz.büyük 2010lu minnak 2017li canım
ankaranın neresi
ben gölbaşılıyım,sincanda yaşıyorum
mersi tatlım cümlemizinkiniBiz aydınlıkevlerdeyiz.
Allah bağışlasın canım.
Hadi bakalım iyi olsun her şey.. işyeri nerede 19.30 geç epey ben 17.30da çıkıyorum. Cumartesi de yok şükür yetişmeye çalışıyorum 1 çocukla 2 çocuk bir değil tabi.. ben de 2.yi istiyorum nasipse bekliyoruz bakalımben yoktum ondan
sahalara geri döndüm
iş yeri evime 5 dkHadi bakalım iyi olsun her şey.. işyeri nerede 19.30 geç epey ben 17.30da çıkıyorum. Cumartesi de yok şükür yetişmeye çalışıyorum 1 çocukla 2 çocuk bir değil tabi.. ben de 2.yi istiyorum nasipse bekliyoruz bakalım
harikaymış bir gün önceden mi yapıyorsunBulgur pilavı patates köfte dizme yicez fikir olur belki❤
Erken geldiğim için yetiştiriyorum 7ye 7.15 gibi de yiyoruz. Haftasonu daha özenli yapmaya çalışıyorum.. çok planlı olduğum söylenemez canım.harikaymış bir gün önceden mi yapıyorsun
programlı mısın mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?