- 5 Eylül 2011
- 15.573
- 9.581
canım 2 şubatta oldum daha tık yok ateş basıo süreklineden noldu ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım 2 şubatta oldum daha tık yok ateş basıo süreklineden noldu ki
vay topragım daha çok erken yacanım 2 şubatta oldum daha tık yok ateş basıo sürekli
hoşgeldinselam bende çalışan çocuklu anneyim.
kuzum tamam stres çok yaşadım şubatta sonrasında oldu ama bilemedim stresten sıcak basarmı insana :)))vay topragım daha çok erken ya
mevsim değişimi falandır stres büyük etken
yok bence girmezsin kuzumü,
doktora gittinmi
değerlerin yüksek değil kuzumkuzum tamam stres çok yaşadım şubatta sonrasında oldu ama bilemedim stresten sıcak basarmı insana :)))
gittim hemde kaç kez rahimden parça alalım dedileer fsh 114 çıkdı ama e2 100 çok iyiymiş dr emin olamadı gibi dedi
:))
ımmm harikaaaBugün peynirli pide yaptırıciiz.
alıştım bebeğim beş ay oldu daha ama bu sektör biraz yogun ve yorucu belediyeden sonra epey sorlandım açıkcası 5 de çıkmaya alışınca zor geldi sen nasılsın oğluşun nasılselam kızlarrr
hayırlı bereketli cumalarınız olsunnnnnnn
Nasılsınız Bakalımm
el_miray nasıl alıştın mı baştan çalışma hayatınaaa
bi kız çocuğum varhoşgeldin
kendini tanıtırmısın
nerden çocuk kaç ne iş yapıyorsun
bende mobilya sektöründe muhasebe canımbi kız çocuğum var
30 yaşındayim
devlette memurum
siz?:)
evet gerçekten öle oluyor benim enerjim tükeniyorçocuk olunca çalışmak çok zor ama inan büyüdükleri zaman daha zor (( benım kız ufakken ben hiç yorulmazdım çünki manita derdi yokdu şimdi oda çıkdı başımıza ((
maşaallah Allah bagişlasin benimde 2 yaşında kızım var.bende mobilya sektöründe muhasebe canım
2 kızçem var biri 9 diğeri 2 yaşında
nerdensin canım ben ankara FallenAngel ile topragımız aynımaşaallah Allah bagişlasin benimde 2 yaşında kızım var.
bileciknerdensin canım ben ankara FallenAngel ile topragımız aynı
eski üyelerden ya kuzum fallen ondan dedim diaa ben de vardım Ankara ama neyyseee
dikkat et canımm et ye kendine dikkat et gücün olsunki cocugunla ilgilenevet gerçekten öle oluyor benim enerjim tükeniyor
inanilmaz yorgunluk çöküyor.
bilmiyorum bende demir ve b12 vitamin eksikliğinden kaynaklı.
kızlar akşama ne pişirceksiniz az kopya çekiyim sizden
değerlerin yüksek değil kuzum
başka bişeydir üzülme
bol bol su iç
soğan kürü yap iç sabah akşam
söksün atsın
aaaaaa topragammmmmm demek kanım ondan kaynadı seneaa ben de vardım Ankara ama neyyseee