Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

canım çok sevindim umarım hep böle gider nazar değmesin,çektiklerini anneler bilir çok meşakkatliymiş çocuk büyütmesi,rabbim acılarını göstermesin

ne güzel ne güzel,,,,bende dün aldığım hediyeyi anneme verdim çok mutlu oldum eşime dedim anneme ablama battaniye aldım diye,düşündü tık yok bir şey demedi iyi yapmışsın dediii,anasını araya sokuşturup soramadı :))))

allah razı olsun canm

amanım adama pat diye söylersen ne söylesin iyi de yapmışsınnnnn ohhhhhhhh:KK53::KK53:

dedim ya geçen d.gününü hatırlamadım diye o gün senin bi daha özel gününü hatırlamıycam diye trip atmıştı.ama dayanamadı yine aldı:)bende bu kez aylar öncesinden saat aldım verdim unutmadım yılbaşını umarım bu yıl da d.gününü unutmam:)

bende valla eve gidiyorum yemek ye kaldır başka hiç bir iş yapmıyorum süpürge bile tutmuyorum valla eve havadan mıdır nedendir bilmem hiç bir iş yapasın falan yok ammmaaann saldım valla

ayy ev hanımı ve çalışan kadın olmak çok zorr

gerçi çocuk olmasa bi nebze ben işten geldikten sonra

full oğlanla uğraşıyorum

yoksa cam çerçeve

ya da kendi paramparça olacak

maşallahımız varr

gece1-2 den önce yatamıyorum oğluşş gündüz uyumadığı halde gece 23,30 da uyuttum ,gram uyku sevmiyor sıpa ya,birde diyo uyumak çok sıkıcı annecim hemen sabah olmuyor diyor,,ahh oğlum ahhh bide bana sorsan hemen sabah oluyor pufffffffffffff

bana sorarsan da hemencecik sabah oluyor.

Güanydın baby bütün uykucular da burdaaa

silkelenin bakimmmm

kolaysa silkenlenme saat.10:00' da, 13:00'de ve saat 17:00 de toplantı var.
nasıl kalabalık anlatamam sana.

bende valla eve gidiyorum yemek ye kaldır başka hiç bir iş yapmıyorum süpürge bile tutmuyorum valla eve havadan mıdır nedendir bilmem hiç bir iş yapasın falan yok ammmaaann saldım valla

valla bu hafta bende de durum aynı nasıl olacak bilmiyorum

ben yine uykumu aldım ama bi sürü işim evde öyle beni bekliyor

akşam 10 da elektrikler gitti

bizde uyuduk oğluşumla

güya ben ütü mutfak gibi işlerle ilgilenecektimm :KK43:

en azından bahanen var elektrik kesikmiş....:KK76::KK76::KK76:

gece1-2 den önce yatamıyorum oğluşş gündüz uyumadığı halde gece 23,30 da uyuttum ,gram uyku sevmiyor sıpa ya,birde diyo uyumak çok sıkıcı annecim hemen sabah olmuyor diyor,,ahh oğlum ahhh bide bana sorsan hemen sabah oluyor pufffffffffffff

tatlım bir şekilde erken yatmaya alıştır
ilerde okul zamanı çok uğraşırsın
aklı erdikçe sorumluluk vermek daha da zor oluyorrrrrr

:) bizimki de çok sevmiyor uykuyu ama ben 10-11 de uyutuyorum

onu uyuturken yüzde 99 bende uyuyorum :KK43:
aynen bende uyuyakalıyorum benimkide 12den önce uyumaz sarılacak bide elini yanağıma koyacak öle uyuyo babada kıskanıyor tabii beni iyice unuttun diye:)))
ayy ev hanımı ve çalışan kadın olmak çok zorr

gerçi çocuk olmasa bi nebze ben işten geldikten sonra

full oğlanla uğraşıyorum

yoksa cam çerçeve

ya da kendi paramparça olacak

maşallahımız varr

zor olmazmı cnm valla yine ii dayanıyoruz bizim gbi hele bide yol çekiyorsak zor katlanmak:)

dedim ya geçen d.gününü hatırlamadım diye o gün senin bi daha özel gününü hatırlamıycam diye trip atmıştı.ama dayanamadı yine aldı:)bende bu kez aylar öncesinden saat aldım verdim unutmadım yılbaşını umarım bu yıl da d.gününü unutmam:)

unutmaman lazım baby :)

yaz bi yerlere özen bekliyorsak özen göstermeliyiz dimi ama

Topik dökülüyor

işe gel iş yığılı
eve git bütün işler bize bakar

amanım ne olacak böyle

bende genel temizlik 15 tatilde yaptırcam uğraşamam valla
cam baya baya fena olmuş
mutfak dolapları desen çabası

uf yazarken bile insanın içi daralıyorrrrrrrrr

bebeğim işyerindeki ajandana falan bir yere kaydet unutma amannnnnn

tatlım bir şekilde erken yatmaya alıştır
ilerde okul zamanı çok uğraşırsın
aklı erdikçe sorumluluk vermek daha da zor oluyorrrrrr

bunların hepsimi aynı arkadaş uyku dedin mi çocuklara bir haller oluyor

bebeğim işyerindeki ajandana falan bir yere kaydet unutma amannnnnn

bunların hepsimi aynı arkadaş uyku dedin mi çocuklara bir haller oluyor

unutmaman lazım baby :)

yaz bi yerlere özen bekliyorsak özen göstermeliyiz dimi ama

bu sene unutmam kızlar valla dilinden kurtulamam yoksa bir ay küsüyor sonra gönlünü alana kadar ne çekiyorum
bide sanırım bende unutkanlık var geçende kızımın d.günü 23 müydü 24 müydü diye düşünürken buldum kendimi eyvahhh erken mi bunuyorum ne

Topik dökülüyor

işe gel iş yığılı

amanım ne olacak böyle

cam baya baya fena olmuş

amannnnnn hiç deme bana dolap içi felan

her akşam gidince biraz biraz yapayım diyorum

nerdeeeeeeeeeeeeee

bu sene unutmam kızlar valla dilinden kurtulamam yoksa bir ay küsüyor sonra gönlünü alana kadar ne çekiyorum
bide sanırım bende unutkanlık var geçende kızımın d.günü 23 müydü 24 müydü diye düşünürken buldum kendimi eyvahhh erken mi bunuyorum ne

yok be tatlım kafan dalgındır büyük olasılıkla onun içindirrrr

Topik dökülüyor

işe gel iş yığılı

amanım ne olacak böyle

cam baya baya fena olmuş

ayyy valla benimde yapasım gelmiyor birde annem yapıyo diye güveniyorum şimdi sankim,yemekler hazır hergün ev süpürülüyor,akşamları sadece sofra kaldırıp katlanan çamaşırları yerine koyuyorum birde haftalık ütü,3 haftadır iş yapmadım sağolsun annecim,gidince ben ne yaparımmmmmm

kızlar şu kreşş yardımı vardı ya devletin yasası onaylanmayan,sacede dul boşanmış kişilere ücretsiz kreş yardımı 2014 de başlıyormuşşş bize de nanikkkk:KK43:(((

amannnnnn hiç deme bana dolap içi felan

her akşam gidince biraz biraz yapayım diyorum

nerdeeeeeeeeeeeeee

ben de dağınıklı yoktur

dolaplarım için kitap gibi (arkadaşım öle der) bana

beni sadece camlar oda bir mutfak camları diğer camlar zaten panjurlu

hep cumartesi yapacam diyorum olmuyo

bu hafta da oğanı dişciye götürcem

bakalımmmm

ayyy valla benimde yapasım gelmiyor birde annem yapıyo diye güveniyorum şimdi sankim,yemekler hazır hergün ev süpürülüyor,akşamları sadece sofra kaldırıp katlanan çamaşırları yerine koyuyorum birde haftalık ütü,3 haftadır iş yapmadım sağolsun annecim,gidince ben ne yaparımmmmmm

o zaman kendini toparlayamazsınnnnnnnnnnnnnn

Topik dökülüyor

işe gel iş yığılı

amanım ne olacak böyle

cam baya baya fena olmuş

evet yaaa

temizlik vs ayy dağ gibi dağğ bende yıllık izinde halledeceğimmm

yok be tatlım kafan dalgındır büyük olasılıkla onun içindirrrr
umarım canım evet bazen kafam çok dolu oluyo maalesef
ohhhh ne güsel canım valla sende akşam git keyif çat valla annelerimiz herşeyimiz benim annemde yarın hastaneden çıkıyo ilk iş elayı getir kalsın dedi ne kadar özlemişse
kızlar şu kreşş yardımı vardı ya devletin yasası onaylanmayan,sacede dul boşanmış kişilere ücretsiz kreş yardımı 2014 de başlıyormuşşş bize de nanikkkk:KK43:(((

sonrada yok 3 çocuk yapın 4 çocuk yapın diyenlere:KK33::KK33::KK33: De bizden nanikkkkkk o zaman

X