yok canım ya
öğretmen dedi ki
kısa bir süre siz normal davranın üstüne gitmeyin
DEDİ
BİZDE ÖLE YAPIYORUZ
AMA ÖĞRRT. TAKİPTE
ne yalan söyleyeyimm
kv ve kp lerde kalacağız ya
onunla ilgili bişeyler düşünüyordum
çocuk yine şımaracak yemek yedirmeye çalışacağım onu bunu diyecekler
kendi kendime sinirleniyordum
bi baktım hoooop yerdeyimmm :)
yok canım ya
öğretmen dedi ki
kısa bir süre siz normal davranın üstüne gitmeyin
DEDİ
BİZDE ÖLE YAPIYORUZ
AMA ÖĞRRT. TAKİPTE
Dün eve bir gittim kvnin köydeki abisi gelmiş
kv kp knin anası bi de abisi amann ev curcuna yemekte yapmamış önceki günden kalanlar var diye sadece karnıbahar haşlamış yemegini (beni bekliyor ya) yemek yaptım yediK tabii moralim bozuldu eyvah dedim dayıda burda kalacak galiba nerde yatacaklar kış günü falan suratım düştü ister istemez kvde yemekten sonra biz gideli dedi anane burası sıcak senin ev şimdi soguktur dedi ne ben ne eşim kalın ya gitmeyin demedik.alındı galiba kv bastı gittiler.sabahta gelmiş elayı almaya büyük ihtimalle uyanması beklemeden yavrumu uyandırıp sogukta yola vuracak.evde misafirleri var ya offfff valla artık yoruldum bu durumdan çok da sıkıldım bende akşam eşime çattım öle yada böle ucuz pahalı bu çocuğu bir an önce kreşe yollayalım gerekirse ek iş yapıcaksın dedim oda bana o zman çık işten dur çocuğunun başında dedi.ya neyine güveniyorsa 1000 lira kredi ödüyoruz kirada cabası neye güveniyor anlamıyorum güldüm sadece gülebildim yani
kv kp knin anası bi de abisi amann ev curcuna yemekte yapmamış önceki günden kalanlar var diye sadece karnıbahar haşlamış yemegini (beni bekliyor ya) yemek yaptım yediK tabii moralim bozuldu eyvah dedim dayıda burda kalacak galiba nerde yatacaklar kış günü falan suratım düştü ister istemez kvde yemekten sonra biz gideli dedi anane burası sıcak senin ev şimdi soguktur dedi ne ben ne eşim kalın ya gitmeyin demedik.alındı galiba kv bastı gittiler.sabahta gelmiş elayı almaya büyük ihtimalle uyanması beklemeden yavrumu uyandırıp sogukta yola vuracak.evde misafirleri var ya offfff valla artık yoruldum bu durumdan çok da sıkıldım bende akşam eşime çattım öle yada böle ucuz pahalı bu çocuğu bir an önce kreşe yollayalım gerekirse ek iş yapıcaksın dedim oda bana o zman çık işten dur çocuğunun başında dedi.ya neyine güveniyorsa 1000 lira kredi ödüyoruz kirada cabası neye güveniyor anlamıyorum güldüm sadece gülebildim yani
ahh canım benimmm vallahi özellikle özel sektörde çalışan annelerin çocukları daha zor,büyüklere bırakıyorsun binbür türlü naz,kreşe göndersen giriş çıkışlar hep memur ailelere göre ayarlanmış nasıl bir programda gönderceğim inan bende bilmiyorum,kreşinde zorlukları gözümün önünde,dünde annemler haftaya gidelim biz deyince zaten koptum ağladım,ee kızım eninde sonunda gitmemeiz lazım gideceğiz diyor,bana k.valide yolu görünüyor hiç canım istemiyor,kimseyi nazlamak istemiyorum artık,bende bir ananın evladıyım ya beni kim nazlasınnn
Günaydııııın kızlar,
Nasılsınız?
Günlerden cuma, hava güzel daha ne olsun,
Şu toplantıda olmayaydı iyiydi ama neyse artık :)))))
Şöyle bir uğrayıp selam vereyim dedim, işleri toparlayabilirsem toplantı sonrası uğrarım.
Görüşürüz....
babanın hareketlerinde düzelme var mı pekii ?
kesinlikleee üzerine gitmeyin canımm
Günaydııııın kızlar,
Nasılsınız?
Günlerden cuma, hava güzel daha ne olsun,
Şu toplantıda olmayaydı iyiydi ama neyse artık :)))))
Şöyle bir uğrayıp selam vereyim dedim, işleri toparlayabilirsem toplantı sonrası uğrarım.
Görüşürüz....
bizi ana doğurmadıki canım biz kimiz.valla bilmiyorum ama eşim böle konuşunca çok zoruma gitti bende bagırdım çagırdım yattım.ek iş bul dedim bakalım napcak..millete minnet etmeklemi geçecek hayatımız bizim ya bu ne böle çalışan köleleriz diye boşuna deiyorum ben işteahh canım benimmm vallahi özellikle özel sektörde çalışan annelerin çocukları daha zor,büyüklere bırakıyorsun binbür türlü naz,kreşe göndersen giriş çıkışlar hep memur ailelere göre ayarlanmış nasıl bir programda gönderceğim inan bende bilmiyorum,kreşinde zorlukları gözümün önünde,dünde annemler haftaya gidelim biz deyince zaten koptum ağladım,ee kızım eninde sonunda gitmemeiz lazım gideceğiz diyor,bana k.valide yolu görünüyor hiç canım istemiyor,kimseyi nazlamak istemiyorum artık,bende bir ananın evladıyım ya beni kim nazlasınnn
bende gülüyorum sadce kurumda çalışıyorum çıkmayacagımı bile bile sölemeside büyük cesaret yani.zaten işlerine gelmedi mi otur evinde sen bakkk :)
gülüyorum sadece
ay hakaten senin işin zor ya
insan misafir var kalk bir kaap yemek yap
gelin işte yorgun argın gelecek
ya nasıl insanlar bunlarrrrrr
allah yardımcın olsun cnm
çok sorma
benim evdeki duvarların şekli değişti çatlaklar oluştu adamanı kafası hala almadı
yarın gelen öğrn. söleteceğim abi böyle böyle oğlunla vakıt geçir dedireceğim
hoş 2 sine önce psik.gitmiştim özellikle onuda götürdüm doktor sölemişti ama gerçi bida götüremedim
bakalım bugun akşam bahane bulmazsa sinemaya gideceğiz düğün derneğe
valla gelmezse alır oğlumu giderim napam
İyi diyelim iyi olalım baby :)
valla bizim şirketin bir kargosu var bulamıyorum
koskoca belgeler kayıpppppp
diyorum sana, var sende birşeyler var var:))) oku üfle canım kendini
bizi ana doğurmadıki canım biz kimiz.valla bilmiyorum ama eşim böle konuşunca çok zoruma gitti bende bagırdım çagırdım yattım.ek iş bul dedim bakalım napcak..millete minnet etmeklemi geçecek hayatımız bizim ya bu ne böle çalışan köleleriz diye boşuna deiyorum ben işte
bende gülüyorum sadce kurumda çalışıyorum çıkmayacagımı bile bile sölemeside büyük cesaret yani.
aynen canım ya gerekçeside ben nasıl yapacagını bilmediğimden haşlayıp koydum.ya kızartırsın ya yemeğini yaparsın karnıbah bu yaniii.kalın demedik ya eşimle tripli gittiler evlerine banane ya.
ayy benimde dün kayınvalidem gelmiş bize, annem poğaçalar bir sürü şey yapmış akşama kalırlar diyede bir sürü yemek ,ben gelmeden gitmiş, oğluşum uyku huysuzluğu vardı gündüz uyumamış babaannesi gidince ağlamış,geldim eve babaanneye gidelim diye tutturdu, alışkın çocuk özlemiş, yazık annemde ne kadar ben özveriyle baksamda babaanneye düşkün diyo kıyamam ya,
annenin haline üzüldüm şimdii
benim oğlan da bu aralar bana çok düşküün
eşimi hiç tınlamıyor
dün anne benim dedi eşim
küstü gitti
sonra gel dedim bi atladı kucağıma
annem benim diyor
babaya git diyorum hıhh yaptı gitmedii
eeee farkımız tarzımızzz
o kadar emek boşa değilll
ama üzüldüm tabi o harekete
eşim çok vakit geçiremediği için böyle oldu