Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

oda oğluşumunnn en büyük keyfi teyzesiiiii:))

afiyet olsun kuzucuğa

masamı cifleyip geldimm :)

ellerine sağlık tatlım.

bende yedim çikolata

biz böle konuşuyoz
hamileler canınız çekmesin

yok be yavrum çikolata canım çekmez

hamarat hatun öğreneceğiz bizde

ya benim arada saflığıma geliyor işte

bu sefer de çocuğun örme yeleğini 60 a atmışımmm

ağzı burnu dağılmışşş

amannnn onu bende yaptım eşime hemde 2 defa .

bende yeni aldığım koyu renkli pantolonu 1 gece bol tuzlu suda bekletiyorum yıkıyorum giyiyorum,daha uzun süre bişey cik olmuyor kızlar rengine tavsiye edilir

bak bu da iyi fikir

kızlar bu arada aranızda lazanya yapan var mı??

yok bende denemek istiyorum denersen güzel olursa tarifini verir misin?

kızzzzz ben daha haftasonu eşimin saf yünden kazaklarını attım. çıkardım makineden bir tuhaf tabii buna birşey demedim
yoksa dilinden kurtulamam sonra kurudu baktım ohhh be dedim normal. çünkü eminim elde yıkamaya attım gözüme bir tuhaf göründü o an için

Kızlarrrrr yaaa şöle güsel pratik bir sütlü tatlı tarifi veren var mıııı??????????????

Canım tatlı bişiler istedi akşam yapam

muhallebili bisküvili pasta. tarif istersen veririm. öyle bisküviler falan ıslatılmıyor. muhallebiyi yap. alt kata kakaolu bisküvi üstüne muhallebi, yine bisküvi üstüne muhallebi en üstte yine bisküvi yani 3 kat bisküvi 2 kat muhallebi olacak. sonra üstüne hazır çikolata sosunu hazırla dök. hem hafif hem basit çabuk oluyor

bende geldim kızlar herkese kocaman günaydınlarrr

ve hayırlı güzel cumalar olsun

ben başlangıcı kötü yaptım ama

bizim bina girişinde ıslak zeminde 2-80 yere serildiimmm

görünmez kazaa cnm bişiyin yoktur umarımmm

yavrum geçmiş olsun dikkat ett Allah muhafaza bir yerini kırarsın ...zaten senin adrenalinsiz günün yok maşallahhh,hayırlı cumalar canımcım

günaydın
hayırlı cumalar
kısss nedi acelen
kesin hızlıymışındır

ne yalan söyleyeyimm

kv ve kp lerde kalacağız ya

onunla ilgili bişeyler düşünüyordum

çocuk yine şımaracak yemek yedirmeye çalışacağım onu bunu diyecekler

kendi kendime sinirleniyordum

bi baktım hoooop yerdeyimmm :)

Dün eve bir gittim kvnin köydeki abisi gelmiş
kv kp knin anası bi de abisi amann ev curcuna yemekte yapmamış önceki günden kalanlar var diye sadece karnıbahar haşlamış yemegini (beni bekliyor ya) yemek yaptım yediK tabii moralim bozuldu eyvah dedim dayıda burda kalacak galiba nerde yatacaklar kış günü falan suratım düştü ister istemez kvde yemekten sonra biz gideli dedi anane burası sıcak senin ev şimdi soguktur dedi ne ben ne eşim kalın ya gitmeyin demedik.alındı galiba kv bastı gittiler.sabahta gelmiş elayı almaya büyük ihtimalle uyanması beklemeden yavrumu uyandırıp sogukta yola vuracak.evde misafirleri var ya offfff valla artık yoruldum bu durumdan çok da sıkıldım bende akşam eşime çattım öle yada böle ucuz pahalı bu çocuğu bir an önce kreşe yollayalım gerekirse ek iş yapıcaksın dedim oda bana o zman çık işten dur çocuğunun başında dedi.ya neyine güveniyorsa 1000 lira kredi ödüyoruz kirada cabası neye güveniyor anlamıyorum güldüm s
adece gülebildim yani

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…