Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

maalesef kararsızım

vefa anlıyordur umarım beniii :KK43:

emin oll canım çok iyi anlıyorum,ama unutmakii başkalarını cezalandırayım derken yanında evlatlarımızıda kurunun yanında yaş misali yakıyoruz,benim eşim hayatta ben olmadan annesinde kalmaz kalırsak beraber kalırız,geçen senede kara kışda babaannede yedik içtik uyuttuk gece yarısı evimize yarımsaat yürüyerek gidiyorduk evimize canımız isterse kalıyorduk istemezsek eve kaçıyordukk

ayy evet ya ne guzel evcılık oynarlardı....
ya da hemsırecılık...:KK9:
dun aksam kızımı okuldan almaya gıttım,hep dılınden dusurmedıgı bır arkadası var cagla adında,ben kızımı getırmelerını beklıyoken kapıda karsılastık...
dedımkı cagla senmısın,evet dedı...
yanında da bır arkadası daha vardı,ekın adında...
ıkısı aynı servıse bınıyolarmış,halıyle daha samımıler...
sonra kızım geldı.
neler yaptınız dıye konusuyoken,dedımkı arkadasın caglayla karsılastık tatlım,bu gun oyun oynadınız mı onunla dedım..
hayır anne dedı
neden pekı dedım
o ekınle arkadasmıs cunku dedı...
pekı senın arkadasın kım dedım
benım arkadasım yok anne dedı...
kımseyle oyun oynamıyomusun bebegım dedım,hayır anne herkesın arkadası var dedı..
sınıfa yenı bır arkadası baslamıs eymen ergun adında,ona soylemıs gel bırlıkte oynayalım demıs,o da sen kızsın erkeklerle kızlar bırlıkte oynamaz demıs...
bana dıyo kı ;annecım yarın sabah benı okula getırdıgınde de kı arkadaslarıma,gulcenın ARKADASLARISI sız neden gulceyle oyun oynamıyorsunuz bıraz da onunla arkadas olun.....
allahım tum yaglarım erıdı yaaa...
servıs gec bıraktıgı ıcın servıse yazdırmamıstım,ınanın sırf kızımın arkadas derdı ıcın yazdırasım geldı...

aman prensese kıyamam canım ya,,içine işlemiş belliki,annesi ona güven ver, herzaman arkadaşları olacağını hatırlatt,yalnıoz olduğunu düşünmek çocuklarda büyük korku

emin oll canım çok iyi anlıyorum,ama unutmakii başkalarını cezalandırayım derken yanında evlatlarımızıda kurunun yanında yaş misali yakıyoruz,benim eşim hayatta ben olmadan annesinde kalmaz kalırsak beraber kalırız,geçen senede kara kışda babaannede yedik içtik uyuttuk gece yarısı evimize yarımsaat yürüyerek gidiyorduk evimize canımız isterse kalıyorduk istemezsek eve kaçıyordukk

aman prensese kıyamam canım ya,,içine işlemiş belliki,annesi ona güven ver, herzaman arkadaşları olacağını hatırlatt,yalnıoz olduğunu düşünmek çocuklarda büyük korku

hıc sorma canım ya dunden berı ıcım ıcımı yıyo,ne yapabılırım dıye...
arkadasalarını ısmını tek tek sayıyorum,nasıl ıcıne ıslemısse tek tek kımle arkadaslık kuduklarını soyluyo...
cok uzgunum....

[ı]ay aglayasım geldi bizimki de öle kreşe başladığında umarım arkadaşı olur çok istiyor arkadaşı olsun.kuzenleri büyük onunla oynamak istemiyorlar.yakın olsaydık arkadaş olurlardı ne güsel olurdu[/ı]

benim ki de arkadaşa bayılır :)

arkadaş olsun da

boem hemen o servise yazdırıyorsun o çocuğu :)

arkadasalarını ısmını tek tek sayıyorum,nasıl ıcıne ıslemısse tek tek kımle arkadaslık kuduklarını soyluyo...
cok uzgunum....

bu yaştaki çocukların bence en büyük eksikliği arkadaşlık

malum bizde yaşlı yaşlı kadınlara bırakıp gidiyoruz çocuklarımızı

dertlerinden ne kadar ne nebze anlıyorlar belli değil

tamamen katılıyorum canım sana. çocuğumu tabi ki de yalnız bırakmak istemiyorum

ama ben şunu da istiyorum eşim de kalsın biraz çocuğuyla ilgilensinnn.

malum ben olmayınca iş başa düşecek

hayır canım düşmeyecek inan.

ayy evet ya ne guzel evcılık oynarlardı....
ya da hemsırecılık...:KK9:
dun aksam kızımı okuldan almaya gıttım,hep dılınden dusurmedıgı bır arkadası var cagla adında,ben kızımı getırmelerını beklıyoken kapıda karsılastık...
dedımkı cagla senmısın,evet dedı...
yanında da bır arkadası daha vardı,ekın adında...
ıkısı aynı servıse bınıyolarmış,halıyle daha samımıler...
sonra kızım geldı.
neler yaptınız dıye konusuyoken,dedımkı arkadasın caglayla karsılastık tatlım,bu gun oyun oynadınız mı onunla dedım..
hayır anne dedı
neden pekı dedım
o ekınle arkadasmıs cunku dedı...
pekı senın arkadasın kım dedım
benım arkadasım yok anne dedı...
kımseyle oyun oynamıyomusun bebegım dedım,hayır anne herkesın arkadası var dedı..
sınıfa yenı bır arkadası baslamıs eymen ergun adında,ona soylemıs gel bırlıkte oynayalım demıs,o da sen kızsın erkeklerle kızlar bırlıkte oynamaz demıs...
bana dıyo kı ;annecım yarın sabah benı okula getırdıgınde de kı arkadaslarıma,gulcenın ARKADASLARISI sız neden gulceyle oyun oynamıyorsunuz bıraz da onunla arkadas olun.....
allahım tum yaglarım erıdı yaaa...
servıs gec bıraktıgı ıcın servıse yazdırmamıstım,ınanın sırf kızımın arkadas derdı ıcın yazdırasım geldı...

ayn sorunu bende yaşıyorum düşün benimki 4,5 yaşında ve sınıfta müthiş bir gruplaşma var ve kaan öyle huysuz saldırgan yaramaz değildir. seninki ile aynı olayı yaşıyor ve ben ağlıyorum şimdi snein kızı okuyunca da kendime engel olamadım.
öğretmeni ile konuştum onun anlattığına göre sınıf içerisideki uyumu falan gayet iyi diyor ama çocuğun ağzından başka türlü yok o benimle oynamıyor o onun arkadaşı gibi şeyle duyunca dayanamıyorum. ne ağlak oldu ben ya. ama bu duruma bend çok üzülüyorum ve öğretmenle ciddi bir konuşma yapacağım sanırım. onun bu sorunu sınıf içerisinde çözmesi gerekiyor diye düşünüyorum.

hayır canım düşmeyecek inan.

ayn sorunu bende yaşıyorum düşün benimki 4,5 yaşında ve sınıfta müthiş bir gruplaşma var ve kaan öyle huysuz saldırgan yaramaz değildir. seninki ile aynı olayı yaşıyor ve ben ağlıyorum şimdi snein kızı okuyunca da kendime engel olamadım.
öğretmeni ile konuştum onun anlattığına göre sınıf içerisideki uyumu falan gayet iyi diyor ama çocuğun ağzından başka türlü yok o benimle oynamıyor o onun arkadaşı gibi şeyle duyunca dayanamıyorum. ne ağlak oldu ben ya. ama bu duruma bend çok üzülüyorum ve öğretmenle ciddi bir konuşma yapacağım sanırım. onun bu sorunu sınıf içerisinde çözmesi gerekiyor diye düşünüyorum.

aslında bende mı ogretmenımızle konussam kı...

cok uzgunum....

benim ki de arkadaşa bayılır :)

arkadaş olsun da

boem hemen o servise yazdırıyorsun o çocuğu :)

bu yaştaki çocukların bence en büyük eksikliği arkadaşlık

malum bizde yaşlı yaşlı kadınlara bırakıp gidiyoruz çocuklarımızı

dertlerinden ne kadar ne nebze anlıyorlar belli değil

aslında kızlar arkadaşlık gerçekten önemli, benimki de yaşıtlarıyla pek uyumlu değil ondan büyük 7-10 yaş grubu ablalara bayılıyor,onlarla oynamak istiyor kuzeni var onunla,bende istiyorum yaşıtı ile oynasın ama ne kadar görebliyoruz ki biz çocuklarımızı o ortamda kreşde oluyor sene ye nasipse vereceğim bebeğimi ,bakalım biz nasıl sorunlar yaşayacağız hadi hayırlısı

kızlar ben cıkıyorum...
evde ınternet yok.aksamları mumkun mertebe cep tlf nundan takıp edecem ona gore..
sevıyorum sızııııııııııııııııı...:KK54:

Son düzenleme:

sen ne kadar güven verirsen ver ama gerçekten arkadaşı olmadan sana inanmıyor. en azından benimki öyle.

cok uzgunum....

aynısını yaşıyorum aynısını inan. dün ona resim dosyası aldım angry bird lü.
işte saymaya başladı 3 karakter var üzerinde. siyah umuttu, sarı bendim, kırmızı da yalında.
ama artık onlar beni istemiyorlar o yüzden sende bunu götür bana başka al dedi.
üstelik anlatırken de ağladı tabii bende ağladım. üzüldüm. bunu haftada bir kaç kere yaşıyorum
3 haftadır

kızlar ben cıkıyorum...
evde ınternet yok.aksamları mumkun mertebe cep tlf nundan takıp edecem ona gore..
sevıyorum sızııııııııııııııııı...:KK54:

tamam canım. ama benim düşünceme göre servis çözüm olmayabilir öğretmen
daha etkili bana sorarsan. ben hatta bu sabah konuşmayı planlamıştım nöbetçiydi
ama göremedim öğretmenimizi ama en kısa zamanda çözeceğim bu sorunu

afiyet olsun kızlarrrrrrrrrrrrrrr

[ı]afiyet olsun güseller dönünce görüşürüz[/ı]

sizlere de afiyet olsun kızlar görüşürüz dönünce.

şimdi ben sabah yaseminin oğlana üzüldüm gerçekten kafama da takıldı.
sonra boem geldi kızının durumunu yazdı bende aktif olarak yaşadığımdan
şimdi varya moralim cidden çok bozuk kafam kazan gibi allak bullak oldum

sizlere de afiyet olsun kızlar görüşürüz dönünce.

şimdi ben sabah yaseminin oğlana üzüldüm gerçekten kafama da takıldı.
sonra boem geldi kızının durumunu yazdı bende aktif olarak yaşadığımdan
şimdi varya moralim cidden çok bozuk kafam kazan gibi allak bullak oldum

evet hepimiz farklı sorunlarla uğraşıyoruz

ve en değerlilerimiz çocuklarımızın sorunları tabi ki daha ağır basıyor ve bizi daha çok etkiliyor

boemin kızı bir an önce toparlansın senin oğlanda kendine arkadaş bulsun :)

yasemin de konuyu inş doğru şekilde öğrensin ve çözümlerini bulsun inşşşş

X