Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

evlerin arası mesafeli canım böylesi daha iyi

sizin kv hala sizde mi bu arada

[ı]evet işte pazar gününden beri bizdeler dün akşam biraz sölendi burda sıkılıyorum biyere çıkamaıyoruz diye kızımda alışmış gezmeye babane yarın halamlara gidelim dedi naıl alışmasın çocuk gezmeye hergün biryerdelerdi[/ı]

arada özlesın kocacığım beniii :)

ya kızlar çok zor oluyor kv lerden işe gelmek

bi de yani sürekli kalmakkk bilemiyorum

henüz hazır değilim bence :KK43:

inanmayacaksınız ama bende hergün kv arardım sonradan olaylar olaylar

şimdi herkes hakkettiği değeri görüyor bizde de

kendi düşen ağlamaz gibi bişey vefacımm

eşler de bir gün anlayacaktır valla

anlamasa da kendi bilirr

bu arada biz 2 hafta sonra kv lerde kalmaya başlayacağız

benim işime onların evi çok uzak

hafta da 1-2 gün gitmeyi düşünüyorum ben

kıymetli oğullarıyla yalnız kalsınlar

oğluşumu özleyeceğim ama bu seferdee :KK43:

öle canım,bende yılbaşından sonra oğluşu babaanneye bırakacağım 1-2 gün kalıp geceleri kuzumu orada uyutup evimize geçmeyi planlıyorum onu orada bırakıp gittiğim düşüncesi olmasın kuzumda.işin aslı bizim hiç problemlerimiz yok sadece kültür farkı görgü,cahillik durumları yaşadığımızzz,o yüzden çok sokulmak istemiyorum içlerine, hep bir mesafe hep bir mesafeee koyuyorum.

[ı]herşey evlatlarımız için ben çok mu meraklıydım evime çağırıp evimi teslim etmeye kv zkşam yüzünü görmek bile işkence ama napim yavrum için mecburum sende katlan cnm idare et napacann[/ı]

öle canım,bende yılbaşından sonra oğluşu babaanneye bırakacağım 1-2 gün kalıp geceleri kuzumu orada uyutup evimize geçmeyi planlıyorum onu orada bırakıp gittiğim düşüncesi olmasın kuzumda.işin aslı bizim hiç problemlerimiz yok sadece kültür farkı görgü,cahillik durumları yaşadığımızzz,o yüzden çok sokulmak istemiyorum içlerine, hep bir mesafe hep bir mesafeee koyuyorum.

gerçekten çalışan kadın olmaz çok zor yaa

sürekli birilerine muhtaç durumdasın :KK43:

[ı]evet işte pazar gününden beri bizdeler dün akşam biraz sölendi burda sıkılıyorum biyere çıkamaıyoruz diye kızımda alışmış gezmeye babane yarın halamlara gidelim dedi naıl alışmasın çocuk gezmeye hergün biryerdelerdi[/ı]

bakalım bizim durumalar ne olacak :)

çok geçmiş olsun canım yaaa

Allah şifa versinnn

iyi izin alabiliyorsun bende de öyle bir imkan olabilse keşke

baby hasta olduğunda hep aklım onda kalıyor :KK43:

umre planlayacagımız ıcın yıllık ıznın 15 gununu saklamıstım.
ama kızcem hastalandı ıste....
dedıgın gıbı yeterkı aklım kalmasın....

[ı]herşey evlatlarımız için ben çok mu meraklıydım evime çağırıp evimi teslim etmeye kv zkşam yüzünü görmek bile işkence ama napim yavrum için mecburum sende katlan cnm idare et napacann[/ı]

tamamen katılıyorum canım sana. çocuğumu tabi ki de yalnız bırakmak istemiyorum

ama ben şunu da istiyorum eşim de kalsın biraz çocuğuyla ilgilensinnn.

malum ben olmayınca iş başa düşecek

canım benııım unuturmuyum hıc....
aklım hep sızde,ıs yerınde kı arkadaslarla baya mesafelıyız bu aralar..bılıyolar pc basında muhabbet ettıgımı daha da bı hırslanıyolar,senın bıze ıhtıyacın yok gıbılerınden....
aman zatı herkes kendı menfaatıne,boylesı daha ıyı...
kızlar kızım fena oksuruyo dıyodum ya,bu gun esım kontrole goturdu,doktor cok kotu bronsıt olmus.
4-5 gun hıc evden cıkarmayın okula falan gondermeyın demıs.
bugun ogleden ıtıbaren ızın alıcam,artık kızım ne zaman ıyılesırse...
dua edın ne olur kızım cok hasta teyzelerı....

geçmiş olsun canımmm,dikkat et kronikleşmesin çok zor.herşeyi ılık yedir bol bol bal pekmez ver tez zamanda iyileşir inşallah

umre planlayacagımız ıcın yıllık ıznın 15 gununu saklamıstım.
ama kızcem hastalandı ıste....
dedıgın gıbı yeterkı aklım kalmasın....

inş hastalığı daha fazla ilerlemeden iyileşir canımm

bol bol güzel günler geçirin inşş

oyunlar moyunlar

sıcak çorbalar anne çorbasıı içsinn :)

[ı]çalışan kadın=çalışan köle=yorgun eş, yetersiz anne demektir[/ı]

gerçekten çalışan kadın olmaz çok zor yaa

sürekli birilerine muhtaç durumdasın :KK43:

Tek çocuklarımız sağlık sıhhatli olsunlarda kızlarr gerisi aslında tefarruatttt takılıyor kafamız işte istemesekteee

alışmış olsun tatlım iyi bakılıyor ya çocuk hasta falan değil ya sen bunları düşünüp moralini bozma.

işte benim demek istediğim de bu tam olarak her ne kadar sana eziyet olacaksa da evladının yanından ayrılma canım benim.

kıyamam ben kuzuma
git bak tabii iyileştir annesi
onun sana ihtiyacı var nasıl nazlıdır şimdi ayyy
teyzelerindende slm söle fıstığıma
keşke yakın olsak ya benim ki de 3,5 yaşında ne güsel olurdu

ayy evet ya ne guzel evcılık oynarlardı....
ya da hemsırecılık...:KK9:
dun aksam kızımı okuldan almaya gıttım,hep dılınden dusurmedıgı bır arkadası var cagla adında,ben kızımı getırmelerını beklıyoken kapıda karsılastık...
dedımkı cagla senmısın,evet dedı...
yanında da bır arkadası daha vardı,ekın adında...
ıkısı aynı servıse bınıyolarmış,halıyle daha samımıler...
sonra kızım geldı.
neler yaptınız dıye konusuyoken,dedımkı arkadasın caglayla karsılastık tatlım,bu gun oyun oynadınız mı onunla dedım..
hayır anne dedı
neden pekı dedım
o ekınle arkadasmıs cunku dedı...
pekı senın arkadasın kım dedım
benım arkadasım yok anne dedı...
kımseyle oyun oynamıyomusun bebegım dedım,hayır anne herkesın arkadası var dedı..
sınıfa yenı bır arkadası baslamıs eymen ergun adında,ona soylemıs gel bırlıkte oynayalım demıs,o da sen kızsın erkeklerle kızlar bırlıkte oynamaz demıs...
bana dıyo kı ;annecım yarın sabah benı okula getırdıgınde de kı arkadaslarıma,gulcenın ARKADASLARISI sız neden gulceyle oyun oynamıyorsunuz bıraz da onunla arkadas olun.....
allahım tum yaglarım erıdı yaaa...
servıs gec bıraktıgı ıcın servıse yazdırmamıstım,ınanın sırf kızımın arkadas derdı ıcın yazdırasım geldı...

hayırrrrrrrr olmazzzzzz sen de git mutlaka eşin nerede sen orada
sadece evladın için sabret canım. bak hem eşinle şimdi durumlar da
düzelmişken bir de evladının yanında ol ne olursa olsun.

kıyamam ona ben canım benim sen onu iyileştirirsin çok geçmiş olsun prensese
bizim yerimize de öp kokla. güzel güzel vakit geçir kuzucuğunla

sagol canım arkadasım...

ayy evet ya ne guzel evcılık oynarlardı....
Ya da hemsırecılık...:KK9:
Dun aksam kızımı okuldan almaya gıttım,hep dılınden dusurmedıgı bır arkadası var cagla adında,ben kızımı getırmelerını beklıyoken kapıda karsılastık...
Dedımkı cagla senmısın,evet dedı...
Yanında da bır arkadası daha vardı,ekın adında...
ıkısı aynı servıse bınıyolarmış,halıyle daha samımıler...
Sonra kızım geldı.
Neler yaptınız dıye konusuyoken,dedımkı arkadasın caglayla karsılastık tatlım,bu gun oyun oynadınız mı onunla dedım..
Hayır anne dedı
neden pekı dedım
o ekınle arkadasmıs cunku dedı...
Pekı senın arkadasın kım dedım
benım arkadasım yok anne dedı...
Kımseyle oyun oynamıyomusun bebegım dedım,hayır anne herkesın arkadası var dedı..
Sınıfa yenı bır arkadası baslamıs eymen ergun adında,ona soylemıs gel bırlıkte oynayalım demıs,o da sen kızsın erkeklerle kızlar bırlıkte oynamaz demıs...
Bana dıyo kı ;annecım yarın sabah benı okula getırdıgınde de kı arkadaslarıma,gulcenın arkadaslarısı sız neden gulceyle oyun oynamıyorsunuz bıraz da onunla arkadas olun.....
Allahım tum yaglarım erıdı yaaa...
Servıs gec bıraktıgı ıcın servıse yazdırmamıstım,ınanın sırf kızımın arkadas derdı ıcın yazdırasım geldı...

[ı]ay aglayasım geldi bizimki de öle kreşe başladığında umarım arkadaşı olur çok istiyor arkadaşı olsun.kuzenleri büyük onunla oynamak istemiyorlar.yakın olsaydık arkadaş olurlardı ne güsel olurdu[/ı]

X