Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

evet araba ev kredisi çeken arkadaşlar

Allah hepimize yardımcı olsun

bizde araba kredisi vardı

yeni araba alacağız krediyi kapattık

ama tekrar gireceğiz krediyeee

benimde üniveden banazlı arkadaşım vardı çok severdim kendisini uaşaklıların konuşma tarzına bayılıyorum çok hoşuma gidiyor yaaa

öle cnm çok şeker konuşurlar bnm de hoşuma gidiyo.ben aslen mersinliyim eşim uşaklı.ama bazen benmde dilim kayıyo buranın şivesine

öle cnm çok şeker konuşurlar bnm de hoşuma gidiyo.ben aslen mersinliyim eşim uşaklı.ama bazen benmde dilim kayıyo buranın şivesine

yatcez KAKcez hop ordayım
götüvecen mi götüvemecesen ben götüvecem haaa

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde üniveden banazlı arkadaşım vardı çok severdim kendisini uaşaklıların konuşma tarzına bayılıyorum çok hoşuma gidiyor yaaa
ilk zamanlar benim oğlumda şiveli konuşuyordu babaanneden kapmıştı kızıyordum ama düzgün Türkçesi olsun istiyorum sürekli ikaz ede ede şimdi benden güzel konuşuyor sıpamm

ilk zamanlar benim oğlumda şiveli konuşuyordu babaanneden kapmıştı kızıyordum ama düzgün Türkçesi olsun istiyorum sürekli ikaz ede ede şimdi benden güzel konuşuyor sıpamm

bnmde en büyük endişem bu cnm.biz ne kadar düzgün konuşsakta sonuçta çevre belli.sen ne güzel başarmışsın

bnmde en büyük endişem bu cnm.biz ne kadar düzgün konuşsakta sonuçta çevre belli.sen ne güzel başarmışsın

ama dilimde tüy bittii sürekli kaz etmekten inşallah değişmez,çünkü sosyal çevreleri için yarın birgün çok önemli düzgün tükçe konuşarak kendini ifade etmek, yalnız burda sunu farkettim okumuş gençler aileleriyle sıcak iletişimlerini koparmamak için şiveli konuşuyor,toplum içerisinde benden düzgün Türkçe konuşuyor hayran kalıyorum onlara

demekki sende gelin geldi ben gibicanım

eşimde düzgün konuşur uşaklı olduğu belli olmaz.umarım oğlum bizi örnek alırda o da düzgün konuşur.
ewet tatlım aynı duyguları paylaşıyoruz yani

Son düzenleme:
kızlar kbb doktoruna muayene oldum....
normal bır ıgneden korkarken,penıcıllın yazdı ...
saka gıbı...

günaydınnnnnnn

hayırlı cumalar

nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben nezle oldum
acep dişim çeklir mi

Günaydınnn kızzzzlaaaaaaaaarrrrrrr
hastayım ç0k fena sesim gitti gribimm

gunaydınnn hatunlarr, herkese gecmıs olsuuunnnn

çok gçmiş olsunnnnnnnnnnn
desene topik dökülüyorrrrrrrrrrrrrrrr

çalışan anneler değilde

hasta annelerrr oldu bugun

herkese günaydın ve geçmiş olsun. c vitamini ve sıvı takviyesi şart.......

kuzucuklardan ve evdeki koca bebeklerden de uzak durun

yoksa çocuklardan beter oluyorlar biliyosunuz önce kendiniz iyileşin.

kızlar genel olarak bir günaydın demek istiyorum

hasta ve hasta olmak üzere olan arkadaşlarım çoook geçmiş olsun

hemen iyileşmeye bakınn

ist bugün fena değil

eldivensiz gelebildim işee

kız meraklandırma bizi.

oyyy oyyy oyyyyyyyyyyy bu da iyiymiş

oooooooooo hediye de bir tane değil

gitme tatlım haklısın bu soğukta hem senin babanda hastalanmış. eeee hava da soğuk çocukda zaten bir haftadır helak oldu bir daha dışarı çıkıp üşütmesin kuzucuk.

sizi gidi kaçaklar siziii

kız biz burdayız biz devam ederizzzzzzz

oğluşum iyi ama tam rahatlayamamış biraz yapmış kıvranıyordu akşam yine karnımı ovcala anne diye,üzerine gitmedim,inşş bugün toptan halleder kuzummm

en azından denemiş inşallah bugün bitirir işi.

bakalım ne diyecek seninki....

yani resmen misilleme bekliyor

ay ne güzel demişsiniz hediyemizi alalım gidelim die

gitseydiniz bitseydiii enteresan bu erkekler yaa

evet ama dikkat edelimde o misilleme vefaya ters dönmesin.

bilmem öyle miyiim acaba?

kendimi günü kurtaran kadın gibi hissediyorum nedensee

eeeee kurtardın tabiiiiii

kızlar kbb doktoruna muayene oldum....
normal bır ıgneden korkarken,penıcıllın yazdı ...
saka gıbı...

demekki hastalığın ciddiymiş cnm iyiki gitmişsin doktora biraz canın acıyacak ama şimdiden geçmiş olsun
kısa zamanda atlatırsın inş

kızlar ben cok kotuyum,ıgnemı yaptırıp eve gecıyorum,basımı daha fazla tasıyamıyorum
hepınızı coooook sevıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…