benimde üniveden banazlı arkadaşım vardı çok severdim kendisini uaşaklıların konuşma tarzına bayılıyorum çok hoşuma gidiyor yaaa
öle cnm çok şeker konuşurlar bnm de hoşuma gidiyo.ben aslen mersinliyim eşim uşaklı.ama bazen benmde dilim kayıyo buranın şivesine
öle cnm çok şeker konuşurlar bnm de hoşuma gidiyo.ben aslen mersinliyim eşim uşaklı.ama bazen benmde dilim kayıyo buranın şivesine
saol canımm,iş bankasından çektik...bende uşaktayım:)
yatcez KAKcez hop ordayım
götüvecen mi götüvemecesen ben götüvecem haaa
ayy cok merak ettim nasıl ki yaa ,konusmalarııı???
ilk zamanlar benim oğlumda şiveli konuşuyordu babaanneden kapmıştı kızıyordum ama düzgün Türkçesi olsun istiyorum sürekli ikaz ede ede şimdi benden güzel konuşuyor sıpammbenimde üniveden banazlı arkadaşım vardı çok severdim kendisini uaşaklıların konuşma tarzına bayılıyorum çok hoşuma gidiyor yaaa
ooo hemşeriyiz demek nerdesin merkezdemi
ilk zamanlar benim oğlumda şiveli konuşuyordu babaanneden kapmıştı kızıyordum ama düzgün Türkçesi olsun istiyorum sürekli ikaz ede ede şimdi benden güzel konuşuyor sıpamm
yok yok canım ben samsunluyum eşimmm uşaklı :)))
bnmde en büyük endişem bu cnm.biz ne kadar düzgün konuşsakta sonuçta çevre belli.sen ne güzel başarmışsın
ama dilimde tüy bittii sürekli kaz etmekten inşallah değişmez,çünkü sosyal çevreleri için yarın birgün çok önemli düzgün tükçe konuşarak kendini ifade etmek, yalnız burda sunu farkettim okumuş gençler aileleriyle sıcak iletişimlerini koparmamak için şiveli konuşuyor,toplum içerisinde benden düzgün Türkçe konuşuyor hayran kalıyorum onlara
demekki sende gelin geldi ben gibicanım
Herkese merhaba
günaydınnnnnnn
hayırlı cumalar
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben nezle oldum
acep dişim çeklir mi
Günaydınnn kızzzzlaaaaaaaaarrrrrrr
hastayım ç0k fena sesim gitti gribimm
gunaydınnn hatunlarr, herkese gecmıs olsuuunnnn
gunaydın calıskan hatunlar....
ben galıba yıne usuttum,bogazım balon gıbıı,sesım cok komıkkk....
heryerım tutulmus durumda...
ogleden sonrası ıcın ızın aldım,adamcagız halımı gorunce hemen gıt ogleye kadar da kalma dedı,okadar yanı...
ogeleye kadar nasıl durucaamı dusunuyom....
neyse sız bana unutturuyonuz zamanı valla,bır bakıyorum saat 12:00.....
çok gçmiş olsunnnnnnnnnnn
desene topik dökülüyorrrrrrrrrrrrrrrr
çalışan anneler değilde
hasta annelerrr oldu bugun
kızlar genel olarak bir günaydın demek istiyorum
hasta ve hasta olmak üzere olan arkadaşlarım çoook geçmiş olsun
hemen iyileşmeye bakınn
ist bugün fena değil
eldivensiz gelebildim işee
yahu bende bunu anlayamadım zaten,bende dıs ıçın antıbıyotık kullandım ama yınede koruyamadı benı...
bırazdan kbb doktoruna muayene olacam,ama bu antıbıyotık olayından bahsetsemmı bılmıyorum...
bu defa ıgne yazayım derse ne yapcam ben....
baskasına yaparken ıyıde ıs benım totoya gelınce sıkıyo bıraz....
hımmm hemen anlatıyorum
hava muhalefetinden dolayı eşim gece 1 de ancak gelebildii
tabi ben yemek tatlı derken pestilim çıkmıştı
çocukla uyumuşuzz :)
sonra aradı geldim diye kapıyı açtım
boemmmm bu kızım sana :)
çöpleri kapıya çıkarmıştım
gelir gelmez gece 1 de dur ben çöpleri atıp geleyim dedi :)
gelince sarıldı öptü falan
sonra
hediyelerimi aldım :)
hasılatlarımm
2 adet çanta
1 ad tabletim için kulaklık tablet kalemi
Usb
Stres topu (bunun anlamadım :))
1 paket çikolata
1 fincan
2 ad flemenko dansçılarının yelpazelerinden
daha bişeler vardı galiba hatıralmıyorum
ondan sonra o bugün işe gideceği için traş falan oldu
sonra yattık uyduk :)
tabi saat 2,30 olmuştu
sonra uyduk bişey konuşmadık o yaptıklarını anlattı falan
KIZLARRRR
akşam eşimle telde atıştık,şimdide küsüz annemlerin yanında konuşuyoruz sadece.akşam kayınvalidemi aradım,kayınpeder ameliyat oldu bizde geçmiş olsuna gidilir 1gece hastanede kaldı ,hastaneye gidecektik eşim çok soğuk gitmeye gerek yok bir gün kalıp çıkacak dedi bizde tamam dedik, şimdi evde k.pederim,annemler gitmek istiyor biliyorumbişeyler alıp gidelim dediler çünkü,kayınvalidemi aradım gelemnize gerek yok baban yatıyor zaten büyük bir ameliyat değilmiş gerek yokmuş çocukda var üşümesin felan filan,eşimi aradım bana anasının lafını satıyor,kendileri görüşmüş karar verilmiş bizim oraya gitmeyeceğimize,ben görüştüm babamda öle diyo annemde deyince tepem attı,siz dedim hasta ziyaretinin kabulüne böle kendiniz mi karar veriyorsunuz dedim sinirlendim.
babama da bir gün öncesi eşim soruyor amcasının çarşıda dükkanı var,baba amcamın yanına gittin mi geldiğinizi haber vermeyi unuttum diyo(sanki haber vermek zorundayız),babamda gitmedim dedi eksiklendi,adamcağız dün çıkmış o soğukda otobüs nereye nasıl gidiyor bilmiyor yürümüş git gel 2 saat,yüzü soğuktan kıpkırmızı yanmışş gözleri öyle hasta olmuş,eşimin bir lafına amcayı ziyarete gidiyor babam düşünün yoldan gelen babam yani,kıyamadım bugün doktordan randevu aldım,ailesi sülalesi cinsler
sizi gidi kaçaklar siziii
oğluşum iyi ama tam rahatlayamamış biraz yapmış kıvranıyordu akşam yine karnımı ovcala anne diye,üzerine gitmedim,inşş bugün toptan halleder kuzummm
aynen öyle canım,dengesizler işte.eşimde var bi haller ama ne karın ağrısı anlayamadım zaten bende,benim sıkıntım bana yetiyor hiççç uğraşamayacağım valla,bu akşamda ziyarete gidelim derse babacım hasta kusura bakma dicem anlasın şaşkın bakalım
yani resmen misilleme bekliyor
ay ne güzel demişsiniz hediyemizi alalım gidelim die
gitseydiniz bitseydiii enteresan bu erkekler yaa
bilmem öyle miyiim acaba?
kendimi günü kurtaran kadın gibi hissediyorum nedensee
yatın dinlenin valla benden size kredisiz izin
toparlayın kafaları bedenlerii
sakın çocuklara da bulaştırmayın heeee
bana bak myheart!!!!
eger o adam genenın bır vaktı o copu attıysa ,daha senın o adama dıycek tek lafın olamaz..
dusunsene benım kı hala atmadı....
boemmmmmmm benimki de atmadı. akşam da hala çöpü atmadım diyor bana olsun aklına gelince atarsın dedim.
hıhhhhh umurumda değil
ayyy güldürdün kız beniii,ne olacak bu odunlar kalaslar,yaksak da işe yarasalar barimmmm:)))
sen şansşlısın k.validem bakıyor normalde benim,şuan annemle babam 1 aylığına bize geldiler çok rahatım,k.valideme bıraktığım için gözüm arkada değil iyi bakıyor sağolsun ama annem gibi olmuyor benimde nazım anneme geçiyor tabi
annelerimiz iyi ki onlar var.
cılgınsın sen yaaaaa
ama senın kı de sen demeden copu atmıs ...
sende onu yazma o zaman ...
sımdı arayıp allah ne verdıyse sayacam heeee....
dıycem kı herkesın kocası demeden copu atıyomus sen nıye 3 gundur benım yuregımı sısırıyon dıycem o olacakkkk....
demeeeeeee bırak kalsın orada sen de görme hayatım.
:)
ayyy bu muhabbetin yanında şimdi ispanya dan gelen çikolatalardan ikram edebileydim size süper olurdu amaaaa
maalesef tek başıma yiyeceğimmm
inanın çok üzgünümmm
zaten yaseminin dişi de ağrıyorduu
boem yağmur hasta
ee pompiskoya dokunur tatlıyı azaltması lazımmm
engindeniz gel birlikte yiyelimmmm
hangi ildesinnn??
hişttttttt bak ben de varım hem de ballandıra ballandıra anlatıyosun. dur ben benim kocayı arayayım da şey diyeyim ona "aşkım canım değişik bir çikolata çekiyor normal marketlerdekilerden değil fantastik bir tat arıyorum" eee ben hamileyim ne de olsa canım bir şey de çekmiyor benim uğraşsın azıcık.
koskoca topicte kendime bi İstanbullu bulamadım
antep Antalya bile ikişer ikişer
ben yanlızım yaaa
yakın bi il bile yok
en yakınım 5 saat yağmurr
eeeeee sen de gel buraları bebeğim yalnız kalma
yok anacımm bızde kapıcı yok ev en ust kat ve ustelık asansorde yok...
sırf annemlere yakın dıye tuttuk ama her gun 5 kat ın cık ınsan helak oluyo valla....
yenıden baska bır eve de kırayla ugrasmak ıstemıyorum.du bakalım esımın memleketındekı evımıze bır alıcı cıktı,dua edınde satalım kızlar yaaa....kp ler bır dolap cevırmezse ıyı....
en azından ev alır kendı evıme cıkarım....
fırtına öncesi sessizlik mi bu ???? :44::44::44::44::44:
he sen kafasına at adamın
adam sana çiçek getirsin
benimkide 2 yıl anneler günüde getirdi(kavgalıydık)
istemiyom çiçeğini falan dedimiştim
sabah kalktım ki çiçek yok
oğlan almıış öğretmenine götürmüş
amannnnn seninkiler bayağı senkronizeler
Yetişemiyorum kızlar hızınıza bu gün off durumundayım valla klevyeyi tutasım bile yok bugün idare edin beni tammmı bebeişler
yağmurcum git evine de dinlen bebeğim.
aynen öyleee:)
çikolatamı yer kendimi bakarım
benden başka kimseye öyle hediye almamışşş hıhhhh
kız daha ne istiyorsun adam ailesine toz kondurmuyor ama hediyeleri sana alıyor düşün bakalım şimdi bu adam seni seviyor mu sevmiyor mu çöz denklemi
kızlar kbb doktoruna muayene oldum....
normal bır ıgneden korkarken,penıcıllın yazdı ...
saka gıbı...
kızlar kbb doktoruna muayene oldum....
normal bır ıgneden korkarken,penıcıllın yazdı ...
saka gıbı...
demekki hastalığın ciddiymiş cnm iyiki gitmişsin doktora biraz canın acıyacak ama şimdiden geçmiş olsun
kısa zamanda atlatırsın inş