Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

yok anacımm bızde kapıcı yok ev en ust kat ve ustelık asansorde yok...
sırf annemlere yakın dıye tuttuk ama her gun 5 kat ın cık ınsan helak oluyo valla....
yenıden baska bır eve de kırayla ugrasmak ıstemıyorum.du bakalım esımın memleketındekı evımıze bır alıcı cıktı,dua edınde satalım kızlar yaaa....kp ler bır dolap cevırmezse ıyı....
en azından ev alır kendı evıme cıkarım....

inş cnm tabi insanın kendi ewi gibi olur mu bizde kiradayız eşim askerden gelince bakacaz

kira ödemek zor geliyo insana

he sen kafasına at adamın
adam sana çiçek getirsin

benimkide 2 yıl anneler günüde getirdi(kavgalıydık)
istemiyom çiçeğini falan dedimiştim
sabah kalktım ki çiçek yok
oğlan almıış öğretmenine götürmüş

aynen anacım nasıl kıydın ozene bozene aldıgı cıceklere,gercı senın mutlaka haklı sebeplerın vardır....
saka bır yana bugun ıyıyız ama yarın ne olacagı hıc bellı olmaz bızımkı de tum evlılkler gıbı ıste....
bu aralar kv ve kp pek bır elını etegını cekmıs gorunuyo,bızde ondan ıyıyız herhalde....:KK31:

aynen anacım nasıl kıydın ozene bozene aldıgı cıceklere,gercı senın mutlaka haklı sebeplerın vardır....
Saka bır yana bugun ıyıyız ama yarın ne olacagı hıc bellı olmaz bızımkı de tum evlılkler gıbı ıste....
Bu aralar kv ve kp pek bır elını etegını cekmıs gorunuyo,bızde ondan ıyıyız herhalde....:KK31:

aman dur bir yerini kaşı
siznkiler her an her şey yaparrrrrrrrrrr
süprizlere bayılıyorlarrrrrrr

Yetişemiyorum kızlar hızınıza bu gün off durumundayım valla klevyeyi tutasım bile yok bugün idare edin beni tammmı bebeişler:KK51:

yok anacımm bızde kapıcı yok ev en ust kat ve ustelık asansorde yok...
Sırf annemlere yakın dıye tuttuk ama her gun 5 kat ın cık ınsan helak oluyo valla....
Yenıden baska bır eve de kırayla ugrasmak ıstemıyorum.du bakalım esımın memleketındekı evımıze bır alıcı cıktı,dua edınde satalım kızlar yaaa....kp ler bır dolap cevırmezse ıyı....
En azından ev alır kendı evıme cıkarım....

inş alırsın canım sağlık huzur olduktan sonra hepsi olur

bende ödüyorum hale

X