Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

bnmde en büyük endişem bu cnm.biz ne kadar düzgün konuşsakta sonuçta çevre belli.sen ne güzel başarmışsın

kızlarr kayınvalidem aradı,akşama sewrvisten direk inip bize gel,oğlumda annenleri alsın gelsin bizde yemek yiyelim dedi ben şok,,,,babam hasta çocuk huzursuz seninde hastan var yormayayım seni dedim,yok yok ne yorulması dedi bende tamam dedim artıkın,eşimi aradım ,kayınvalidemin ısrar ettiğini söyledim sen annemleri alıp gelirsin dedim tık yok ,cuma mübarek gün inatlaşıp huzur bozmayayımm dedim ufff yaaa

kayınvalideye pes valla.bu aralar eşinin işleri yoğunsa o yüzden böle davranıyo olabilir tatlım sen en iyisini yapmışsın boşver

iyi yapmışsın canım iyilik eden kazanır canım unutma

yok yok senin koca da var bi haller hayırlısı

kızlar ben cok kotuyum,ıgnemı yaptırıp eve gecıyorum,basımı daha fazla tasıyamıyorum
hepınızı coooook sevıyorum....

canım geçmiş olsun dinlen haftasonu da dikkat et kendine.

boşver sen gitmekle en doğrusunu yapıyosun o yaptığını anladıysa ne mutlu....

eşine gelince öncesini bilemeyeceğim ama sen bir tuhaflık var diyosan vardır mutlaka

Son düzenleme:

niye bu tuhaflık bende çözemedim,ona kalsa beni suçlayacaktır ki bilir benim ilk adımı atmayacvağımı,bugün olmasa yarın adım atar mutlaka bakalım ne diyecekk

biz altan alan oluruz inatlaşmak gibi bir lüksümüz de yok huzur bozulmasın diye herşeyi yapıtoruz ah karşımızdakı de anlasa
yine çok iyi yapmışsın boşver
işte allah bize böyle bir sabır verdi ki

niye bu tuhaflık bende çözemedim,ona kalsa beni suçlayacaktır ki bilir benim ilk adımı atmayacvağımı,bugün olmasa yarın adım atar mutlaka bakalım ne diyecekk

boşver git canım sen.

büyüklük sende kalsınnn

aranız daha fazla açılmasınn

sonra eşinle konuşursunuz

ne yiyorsunnn öğlene pekii,,,bende geç kahvaltı yaptım acıkmadım daha,cuma günleri bizim işyeri yemeği ağır olur,,,mutlaka et olur bugünn

çorba ve patates salatası bugünkü menüm... biz genelde ya dışarıdan ya da evden getiriyoruz
çoğunlukla evden getirmeyi tercih edenlerdenim midem yanıyor ve bütün gün uğraşıyorum sonra.

bir derdi var o halde bekle bakalım ne diyecek.

benim eşiminde varsa bir karın ağrısı hiç beklemez hemen söyler

ben çikolatayla kahvaltı yaptım desem

ve şu an açımmmm

yok çikolata ile kahvaltı yapamam. sabah bende sandviç yemiştim şimdi çok aç hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…