-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #1.881
Senin yanında hiçbişey be kuzum günlerdir yapamıyordum bi yerlerden başlamam gerekiyordumaşallah sportmen hatun bende ütü masasını ütülenecekleri getirdim mutfağa netten anime dizi var onu açıp hem izleyip hem ütü yapıcam bende ki harekette bu anca
Bende bu duruma gülenlerdenim ki çevremde böyle bi sürü kendini anne sananlar varben de gördüm onlardan hem de çoookk kahvaltı yedirmeyim el kadar çocuğa ekmek arası çikolata sürüp verenler hazır nagıt ı ısıtıp yedirenler yapsınlar kendileri bilir de bir de bir şey oldu mu annelik hakkında havalarından geçilmeyip akıl vermeye kalkıyorlar ya :)hiç sesimi çıkarmıyorum dinliyorum sadece:)
Saol canim tesekkur ederimEsra gecmis olsun canimm allah beterinden saklasin.
Kizlar bu dyts benim motivemi yerle bir etti iki gundur bi yiyorum ki kedin +3 ve uzerindeyim
Biliyorum az cok da soylediklerinizi tahmin ediyorum ama ben distan gudumluyum motivem gittimi gelmiyorrr
İradem yemek konusunda oldukca zayif
guzelim gecmis olsun yaa.ucuz atlatmissiniz valla.neyse ki yangin cikmamis Allah korumus.dedigin gibi kokusu sinmistir heryere.neyse siz iyi olun birine bisey olmasinda temizlik yapilir biter.Iyi aksamlar kizlar kusura bakmayin iki gundur baya aksilikler geldi basima size de yazamadim persembe gunu aksam yemegini yaparken esim aradi oglumuza okul icin biseyler alalim hemde kutlama olsun oyun alanina goturelim dedi acele acele hazirlanip indik asagi cocuklarla yaklasik 3-3,5 saat disarda durduk binaya girdim diyorum ki birisi bisey yakmis koku gittikce artiyo megerse yemegin altini kapatmadan gitmisim evde yangin cikmamis ama goz gozu gormeyecek derecede duman vardi heryeri acip annemlere gittim cocuklar cigerlerine cekmesin diye ertesi gun eve geldim bir koku butun perdeleri yikadim halilari yikatmaya gonderdim butun daire duvarlari kapilari camlari sildim evden koku ciksin diye iki gundur ugrasiyorum ha bide ogleden sonra kucuk oglum ateslendi doktora goturduk dis cikariyomus kuzum simdi uyuttum biraz dinlenmeye gectim
Canim benim cokkk gecmis olsun allah korumus baya yorulmussundur sen simdi ayy yanik kokusuda zor cikar bilirim komsum dudulude barbunya yaktida bir hafta koktu evi kadinin neyse caniniza bisey gelmemis oglunada cok gecmis olsun dislerini kolayca cikarir inssllah pasaIyi aksamlar kizlar kusura bakmayin iki gundur baya aksilikler geldi basima size de yazamadim persembe gunu aksam yemegini yaparken esim aradi oglumuza okul icin biseyler alalim hemde kutlama olsun oyun alanina goturelim dedi acele acele hazirlanip indik asagi cocuklarla yaklasik 3-3,5 saat disarda durduk binaya girdim diyorum ki birisi bisey yakmis koku gittikce artiyo megerse yemegin altini kapatmadan gitmisim evde yangin cikmamis ama goz gozu gormeyecek derecede duman vardi heryeri acip annemlere gittim cocuklar cigerlerine cekmesin diye ertesi gun eve geldim bir koku butun perdeleri yikadim halilari yikatmaya gonderdim butun daire duvarlari kapilari camlari sildim evden koku ciksin diye iki gundur ugrasiyorum ha bide ogleden sonra kucuk oglum ateslendi doktora goturduk dis cikariyomus kuzum simdi uyuttum biraz dinlenmeye gectim
çok geçmiş olsun iyi uğraşmışsın canım yaatomurcukkk angelina35 saolun kizlar buyuk kaza atlattik koku baya cikti cok az kaldi oda iki gune gecer gider bu aralar bebegimle ilgilenemedim temizlik islerinden sadece agri kesici verdim kuzuma dis jelimiz de vardi ama kullanmadik sogani veriyorum ama tadi sevmiyo atiyo direk kemirse rahatlatir aslinda
Allah korumuş canım , bebişine de çok geçmiş olsuntomurcukkk angelina35 saolun kizlar buyuk kaza atlattik koku baya cikti cok az kaldi oda iki gune gecer gider bu aralar bebegimle ilgilenemedim temizlik islerinden sadece agri kesici verdim kuzuma dis jelimiz de vardi ama kullanmadik sogani veriyorum ama tadi sevmiyo atiyo direk kemirse rahatlatir aslinda
Günaydın msj ı okurken tamamen uyanmamı sağladın Rabbim korumuş en az hasarla atlatmışsın temizliğide spor niyetine sayarsak 3 günlük sporu yaptığını düşünüyorum yemekten olmuşsun ama yapcak bişey yok diycen ben neyle uğraştım sen ne yazıyosun olan olmuş iyi tarafından düşünelim istedim senin elinden neler kurtulmuş ki bi evi temizlemek arındırmak çok kolay olsa gerek şaka bi yana çok çok geçmiş olsun bebişinde tez zamanda şifasına kavuşsunIyi aksamlar kizlar kusura bakmayin iki gundur baya aksilikler geldi basima size de yazamadim persembe gunu aksam yemegini yaparken esim aradi oglumuza okul icin biseyler alalim hemde kutlama olsun oyun alanina goturelim dedi acele acele hazirlanip indik asagi cocuklarla yaklasik 3-3,5 saat disarda durduk binaya girdim diyorum ki birisi bisey yakmis koku gittikce artiyo megerse yemegin altini kapatmadan gitmisim evde yangin cikmamis ama goz gozu gormeyecek derecede duman vardi heryeri acip annemlere gittim cocuklar cigerlerine cekmesin diye ertesi gun eve geldim bir koku butun perdeleri yikadim halilari yikatmaya gonderdim butun daire duvarlari kapilari camlari sildim evden koku ciksin diye iki gundur ugrasiyorum ha bide ogleden sonra kucuk oglum ateslendi doktora goturduk dis cikariyomus kuzum simdi uyuttum biraz dinlenmeye gectim
Günaydın arkadaşlarım hayırlı pazarlar ailenizle mutlu mesut inşallahGünaydın msj ı okurken tamamen uyanmamı sağladın Rabbim korumuş en az hasarla atlatmışsın temizliğide spor niyetine sayarsak 3 günlük sporu yaptığını düşünüyorum yemekten olmuşsun ama yapcak bişey yok diycen ben neyle uğraştım sen ne yazıyosun olan olmuş iyi tarafından düşünelim istedim senin elinden neler kurtulmuş ki bi evi temizlemek arındırmak çok kolay olsa gerek şaka bi yana çok çok geçmiş olsun bebişinde tez zamanda şifasına kavuşsun
Vayyyyy Angaralisin haa varol sen angaralimmmm varolllllllllBasim sisti muzik sesinden.hele o kemeok mu kulaklarimdan gitmiyor giy giy giy da giy giy giy
ben zaten bu kocaelideki dugunleri nisanlari anlamis degilim bi basliyorlar uc ayak horon oynamaya dugun bitiyor.karadenizde miyiz marmarada mi belli degil.cokca laz ve gurcu gocmus sanirim zamaninda.kokenler hep karadeniz.
bende aslen Ankarali olarak biraz fidayda,bulguru kaynatirlar falan calinsin istedim ama Ankaranin baglari caldi sadece.olsun ona da sukur.
araya da bi iki roman havasi sıkıstirdilar.onu da severim guzel de oynarim ama bugun oynayamadim tanidigim kimse yoktu