Haydi Yine Yeniden...

Kizlar mrb

gece bebisim durmadi 3 ssatbuykuylabokula gittim kahvalti yapamadim ogleden sonra drvgittim gozluk verdi bebisiminde basinda yaralar cikiyordu ilac verdi

06.45 2k.kayisi 2 sb su

saat 2.30 da tavuk durum ve ayran

saat 19.30 6 yk makarna

su 2.5 oldu

suqn bogazim agriyo basim cayliyor malum anasinifi cocuklari agla agla mahvettiler beni uykusuzlukta cabasi bide gozluge alisma durumu

ayyyyyyyyy catlicam yahuuu

bu arad dytisyenim girfu hastanede diyet listesi yazdi bakalim bu hafta uygulayip gorcem sevgilerrrr
Bende hiç uyumadan gittiğimi bilirim zordur hele öğrencilerin uyum süreci napcan işin en cilveli kısmı ilk hafta oluyor gözlük uyku sorunu bide işte ilk gün üst üste gelmiş Rabbim kolaylik versin diyet listeni bi yazabilir misin bakalım dr ne öneriyor

Kizlar mrb

gece bebisim durmadi 3 saat bi uykuyla okula gittim kahvalti yapamadim ogleden sonra dr gittim gozluk verdi bebisiminde basinda yaralar cikiyordu ilac verdi

06.45 2k.kayisi 2 sb su

saat 2.30 da tavuk durum ve ayran

saat 19.30 6 yk makarna

su 2.5 oldu

suan bogazim agriyo basim catliyor malum anasinifi cocuklari agla agla mahvettiler beni uykusuzlukta cabasi bide gozluge alisma durumu

ayyyyyyyyy catlicam yahuuu

bu arada dytisyenim gordu hastanede (gitmiyordum epeyce daha iyi verdim diyetisyensiz ) diyet listesi yazdi bakalim bu hafta uygulayip gorcem sevgilerrrr

Canim Allah kolaylik ve sabir versin ben evde uc tane cocukla ugrasamiyorum valla sizlere yani butun ogretmenlerimize gıpta ile bakiyorum isiniz cok zor

Diyet
Canim Allah kolaylik ve sabir versin ben evde uc tane cocukla ugrasamiyorum valla sizlere yani butun ogretmenlerimize gıpta ile bakiyorum isiniz cok zor
Zor ama evde 2 çocukla bambaşka bir hayat öğrencilerle apayrı bir hayat tüm zorluklara rağmen öğrencilerimi çok özlemişim onlarda benim çocuğum gibiler canları acıyacak diye çok korkuyorum emanetleri Rabbime

KAHVALTI 1kkb.peynir 1h.yumurta yesillik 5 zeytin 2dlm tbekmegi

ARA 1meyve

OGLE 3kofte kadar et +6yk makarna veya pilav veya 2 kepce corba + salata (yagsiz)+1 sb ayran

veya 2kkb.peynir +7zeytin +3dlm tbekmegi + 1h.yumurt

ARA 1 meyve 1galeta (susamsiz ) 1sb ayran

AKSAM 3kofte kadar et +6 yk makarna veya pilav veya 2 kepce corba +salata (yagsiz)+ 1sb ayran

ARA 1meyve 1sb ayran
2.5 3 lt su

Valla dyt bunu verdi kizlrrrr ben orada 81.4 ciktim kiyafetlerim vardi 2 saat oncede durum ve ayran tuketmistim

sabah ac kiyafetsiz 81.9 geldim

senin tartin fazla tartmis dedi ama bilemedim ki

[QUOTE="metra, post: 42790099, member: 652192 canim insallah alisir bugun cok guzel gecti uyum sagladi jemen bakalim yarin neler olacak[/QUOTE]
Ooo cok guzel canim ya biliyosun benim ufakta anaokuluna gidiyor bu hafta uyum haftasi zaten biz gecen senede gittigimiz icin gayet iyi gecti bugun cabuk alisiyorlar anaokuluna korkma canim :KK66:

[QUOTE="metra, post: 42790099, member: 652192 canim insallah alisir bugun cok guzel gecti uyum sagladi jemen bakalim yarin neler olacak
Ooo cok guzel canim ya biliyosun benim ufakta anaokuluna gidiyor bu hafta uyum haftasi zaten biz gecen senede gittigimiz icin gayet iyi gecti bugun cabuk alisiyorlar anaokuluna korkma canim :KK66:[/QUOTE]
Benim kuzuda iyi gecirdi ilk gunu aglayanlar zirlayanlar vardi anlam veremedi cocuk niye agliyolar anne diyo sadece bizimkisi uyutacaklar zannediyomus okulda oyle olmadigini ogrenince daha bi sevdi okulu

Iyi aksamlar kizlar
Bizim de gunumuz okulla telaseyle gecti daha diyet moduna giremedim malesef o yuzden menu paylasmadim basim catlayacak gibi agriyo yaa okuldan gelince yattim hep bizimkilerin yemeklerini hazirladim uc dort saat dinlendim evi cok dagitmislar simdi evi toparlicam size iyi geceler yarin gorusuruz

İyi geceler kızlar yazamadım üç gündür ama okuyorum çok yoğun geçti bu üç gün gelen giden ziyaretler bugünde hem okul hemde annemin doktor kontrolü vardı okul hastane arası mekik dokıdum çok şükür herşey yolunda çol özledim sizleri
Yarın tartı günü büyük ihtimalle bende artıdayım aslında dikkar ettim ama iki gündür benimde iştah açık yron bildirimide yaponca kendimi frenlerim inşallah hepimize yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun

Günaydın canlarim :)
Kac gündür yoğunluktan yazmaya fırsat bulamadım.. bu bayram kimseye gidemem dedim ama her bayramdan daha çok gezdim:)) göz ucuyla hep okudum sizi.. tarti gününü es geçmemek iyi fikir kızlar aynı hataya dusmeyelim artık. Ben buyuk artidayim ama yüzleşmek gerek dunde tum gun disardaydim bugunden itibaren diyet moduna giricem inşallah..

IMG_20150929_072552_4CS.jpg

Gunaydin hanimlar benim tarti yine ters donderdim zannettim ama olmamis boyle idare edin artik

Gecen hafta 86.5
Bu hafta 84.6
Fark 1.9

Cok sukur gecen haftaki artilarimi atip eksiye bile gectim bundan sonra hep eksik bildirimler yaparim insallah

Eki Görüntüle 1641989

Gunaydin hanimlar benim tarti yine ters donderdim zannettim ama olmamis boyle idare edin artik

Gecen hafta 86.5
Bu hafta 84.6
Fark 1.9

Cok sukur gecen haftaki artilarimi atip eksiye bile gectim bundan sonra hep eksik bildirimler yaparim insallah

Wooowww supersin canım tebrikler..

X