Haydi Yine Yeniden...

Canimcim ya sende cok az yiyosun bence bide sanki aksam yemegin biraz karbonhidrat agirlikli olmus
Canim sut urunlerinede alerjin varmiydi hatirlayamadim
Sut urunune alarjim yok ama sutun tadini dahi bilmem kurubaklagil ve bazi sebzelere var alerjim evet bende farkindayim karbonhidrat fazla oldu ama ben aksam yemegini 5 te yedim :KK66:

İns slm vericem salilari bbakarim sizlere kim napmis netmis diye Allah yolunuzda sizi muvaffak eylesin

Bu arada dr hanim ben hamileligimdebkg almadim cok dikkat ettim yogurt ve cevizi peyniri ve sebzeyi cok yedim ha bide narr yedim gunde 1tane baska meyveleri tattm sadece ekmek yemedim

Anlican canim saglikli bbeslendim

Sevgilerrrrrrf gorusmek uzereeeee Allaha emanet olun.

İns slm vericem salilari bbakarim sizlere kim napmis netmis diye Allah yolunuzda sizi muvaffak eylesin

Bu arada dr hanim ben hamileligimdebkg almadim cok dikkat ettim yogurt ve cevizi peyniri ve sebzeyi cok yedim ha bide narr yedim gunde 1tane baska meyveleri tattm sadece ekmek yemedim

Güle güle Emel.Daha yeni tanışmıştık ama olsun arada uğrarsın görüşürüz. :cry:

Beyaz ekmek yememe karari aldim canimcim iki gundur evde tam bugday ekmegi yok daha dogrusu almiyorum bakalim boyle ne kadar devam edecek buarada senin menunde cok guzel canim bende kuru fasulyeyi cok severim
eşim arkadaşları övdü diye 5 kg kuru fasulye almış, geçen sene de almıştı hepsi böcükk oldu bunun orta kısımları sarı olunca acaba bayat mı nasıl dedik denemelik pişirdim çabuk pişti tazeymiş:)
güneşe ser dedi bir kaç gün nemi gitsin sonra buzdolabına koyacakmışım benim buzdolabında sebze hariç herşey birikmeye başladı kiler sanki mübarek herşeyi illa buzdolabına koy diyor :KK43:

sen de allaha emanet ol yine görüşürüz nasıl olsa tamamen ayrılıyoruz ya :KK19:

Herzaman boyle iradeli olamiyorum canim zaten irade olsa simdi bu durumda olmazdim
bakalim simdilik ekmek almicam eve nereye kadar giderse
sen ekmek almasan da eşin çocuklar istemiyor mu
benimkiler ekmeksiz doymuyorlar illa 1 dilim de olsa yiyecekler yemeseler de gözlerinin önünde görsünler kendilerini güvende hissediyorlar sanki :KK72:

eşim arkadaşları övdü diye 5 kg kuru fasulye almış, geçen sene de almıştı hepsi böcükk oldu bunun orta kısımları sarı olunca acaba bayat mı nasıl dedik denemelik pişirdim çabuk pişti tazeymiş:)
güneşe ser dedi bir kaç gün nemi gitsin sonra buzdolabına koyacakmışım benim buzdolabında sebze hariç herşey birikmeye başladı kiler sanki mübarek herşeyi illa buzdolabına koy diyor :KK43:
Buzdolabinda kuru fasulye saklandigini hic duymamistim canim kurularimi serin bi yerde ayri sakliyorum ben hicte bozulmuyolar

sen ekmek almasan da eşin çocuklar istemiyor mu
benimkiler ekmeksiz doymuyorlar illa 1 dilim de olsa yiyecekler yemeseler de gözlerinin önünde görsünler kendilerini güvende hissediyorlar sanki :KK72:
Yok canim esim hergun kendine taze taze firindan evdekiler yerler ben beyaz diye yemiyorum tam bugday yada cavdar olsa olurda almiyorum simdilik

Yok canim esim hergun kendine taze taze firindan evdekiler yerler ben beyaz diye yemiyorum tam bugday yada cavdar olsa olurda almiyorum simdilik
heee tmm şimdi anladım :)))jeton köşeli ya anca işte arkadaşım hoş gör:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
benimkiler tam buğday ekmeği istiyor ben de pişiriyorum bu ara unutmazsam 3 saatte pişiriyor makine ha deyince pişmiyor önceden hatırlatmaları lazım :)

heee tmm şimdi anladım :)))jeton köşeli ya anca işte arkadaşım hoş gör:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
benimkiler tam buğday ekmeği istiyor ben de pişiriyorum bu ara unutmazsam 3 saatte pişiriyor makine ha deyince pişmiyor önceden hatırlatmaları lazım :)
Estagfurullah canim ya ben anlatamadim bence
Ne guzel ya makinem olsa bende pisirirdim biz evde bazlama yapiyoruz oda zaten hic diyete uygun degil o yuzden hic kendimi yormuyorum

Slm kızlar bende menümü anlatayım sabah 2 dilim börek menemen domates salatalık peynir zeytin çay ara yoktu sonra pikniğe gittik orda ızgara sebzeler tavuk ayran vardı ekmek yok bunlar 5 te bitti şimdi çılgınca açım
Piknigi ne guzel kazasiz atlatmissin canim benim olsa kolalar ekmekler dibine vururdum heralde istersen simdide acligini bastirmak icin limonlu pulbiberli yogurtlu kurden yap hem siskinlik tokluk hissi veriyo hemde yag yakimina yardinci bi denemis olursun

Ay çok şükür eşimde ekmek yemeyince şaşırdı oooo kafaya takmışsın bu sefer diye umutlandı inşallah umutları boşa çıkmaz o kürü bir haftadır kullanıyorum

Bugünkünü eşim hazırladı tepside kendine türk kahvesi cevizli puding bana üzeri pul biber ve çörekotu ile kalp şekli verilmiş yoğurtlu karışım güleyim mi ağlayayım mı bilemedim

Iyi geceler kizlar.biz de dugunden yeni geldik sayilir.bikac catal yaspasta yedim ama oynadiklarimla eritmisimdir sanirim.
herkese iyi geceler...
@EMELinEMELi yolunda basarilar canim.umarim hedefledigin kiloya sagliklica varirsin.seni tanidigima sevindim.hoscakal...

X