- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 38
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
Hoşbulduk canım tabiiki abla diyebilirsin hiçbir sakıncası yok.Bu arada Rabbim orucunu kabul etsin.Bizler için de dua et.
Vayyy hic ekmek yememissin masallah menun cok guzel canim sen yakinda cok guzel rakamlar gorursun helal sanaGelmisken menumyasiyim
Sabah 1 erik 1 sb su
Kahvalti
1,5 haslanmis yumurta
1 kk kadar peynir
Domates salatalik
Ara
3 erik
Ara
1 bardak sutlu neskafe
1 caybardagi leblebi
Aksam
7 kofte
Salata
Bol bol su ictim ve 1 saat hizli tempoda yuruyus yaptimmm
@milad_tb canim ne guzel esinin tarafi kalabalikmis bizdede tam tersi benim ailem kalabalik esim tek cocuk kayinbabamin ilk evliliginden bir oglu var hic gorusmuyolar sadece bayramlarda gelirler gorumcem yok kayinvalidemin butun islerini biz esimle yapariz disari islerini esim ev isleri yaprak sarma tatli yapma hali yikama vs.islerin hepsini ben yapiyorum cok yorucu oluyo ama kv hep taktir eder taktir edilincede yorgunluk geciyo
Kahvaltida yicektim aslinda ama beyaz ekmek vardi evde oyuzden yemedim tartida eksiler gormek istiyorum en azindan uc haneli rakamdan bi kurtulsaydimVayyy hic ekmek yememissin masallah menun cok guzel canim sen yakinda cok guzel rakamlar gorursun helal sana
Gorumceni ovmesi dogal zaten canim yaslilari anlamak zor bakalim biz nasil yasli olucaz kimse kvden memnun olmadigina gore bizde memnun edemeyiz gelinlerimizi heraldeSenin isinde zormuş canım:) benim kv de takdir eder ama ben yaptım mi eltime eltim yaptimi bana nispet yapar. Gorumcem yaptimi hepimize nispet yapar:))
Karsidaki heveslensin oda mi yapsın diyor bilmem:)
Sen yarisa katilana kadar sana yetisemem heralde canim bide arada bayram var ama seninle yarismak ne guzel olurdumetra gercekten harikasin canım esitleniyoruz galiba sen asagi doğru koşarken ben yukari kosuyorum:))
Gorumceni ovmesi dogal zaten canim yaslilari anlamak zor bakalim biz nasil yasli olucaz kimse kvden memnun olmadigina gore bizde memnun edemeyiz gelinlerimizi heralde
Kizlar ya ben.bugun.kendimi tutamadim yedim.de yedim allahim yaaaa
Planlarin cok guzel tum gelinlerin istedigin kv profili canimBende onu düşünüyorum planlarima göre gelinlerimle gayet mesafeli olmayi dusunuyorum bir.beklentim olmayacak Misafircilik oynayacagim arada:)) ama sartlar nasil olur bilemem tabi fena bir kaynana da olabilirim senin kizin yoktu dimi metra kizin olunca onu alayım olurmu bayramda tatlimi sarmami garantiye alayim:)) anasina bak kızını al hesabi:))