Haydi Yine Yeniden...

Sabahtan beri yazmadigimin acisini cikarmisim ya ben destan yazmışım :)) kusura bakmayın kizlar lutfen

aynen öyle canım :)) ahh onlar iyiki varlar..

Hoşbulduk canım tabiiki abla diyebilirsin hiçbir sakıncası yok.Bu arada Rabbim orucunu kabul etsin.Bizler için de dua et.

Tamamdır ablacim ben Ayseleri genelde çok severim görümcem de ayşe :)))

E esbur ablacim kapi caldi mesaj yarim kaldi:)) iyi dilegin icin teşekkürler iyilerin duasi olsun der annem:) Rabbim her daim hayirli kapilar açsın senin için..

@milad_tb canim ne guzel esinin tarafi kalabalikmis bizdede tam tersi benim ailem kalabalik esim tek cocuk kayinbabamin ilk evliliginden bir oglu var hic gorusmuyolar sadece bayramlarda gelirler gorumcem yok kayinvalidemin butun islerini biz esimle yapariz disari islerini esim ev isleri yaprak sarma tatli yapma hali yikama vs.islerin hepsini ben yapiyorum cok yorucu oluyo ama kv hep taktir eder taktir edilincede yorgunluk geciyo

Gelmisken menumu paylasiyim
Sabah 1 erik 1 sb su
Kahvalti
1,5 haslanmis yumurta
1 kk kadar peynir
Domates salatalik
Ara
3 erik
Ara
1 bardak sutlu neskafe
1 caybardagi leblebi
Aksam
7 kofte
Salata

Bol bol su ictim ve 1 saat hizli tempoda yuruyus yaptimmm

Gelmisken menumyasiyim
Sabah 1 erik 1 sb su
Kahvalti
1,5 haslanmis yumurta
1 kk kadar peynir
Domates salatalik
Ara
3 erik
Ara
1 bardak sutlu neskafe
1 caybardagi leblebi
Aksam
7 kofte
Salata

Bol bol su ictim ve 1 saat hizli tempoda yuruyus yaptimmm
Vayyy hic ekmek yememissin masallah menun cok guzel canim sen yakinda cok guzel rakamlar gorursun helal sana

Senin isinde zormuş canım:) benim kv de takdir eder ama ben yaptım mi eltime eltim yaptimi bana nispet yapar. Gorumcem yaptimi hepimize nispet yapar:))
Karsidaki heveslensin oda mi yapsın diyor bilmem:)

metra gercekten harikasin canım esitleniyoruz galiba sen asagi doğru koşarken ben yukari kosuyorum:))

Senin isinde zormuş canım:) benim kv de takdir eder ama ben yaptım mi eltime eltim yaptimi bana nispet yapar. Gorumcem yaptimi hepimize nispet yapar:))
Karsidaki heveslensin oda mi yapsın diyor bilmem:)
Gorumceni ovmesi dogal zaten canim yaslilari anlamak zor bakalim biz nasil yasli olucaz kimse kvden memnun olmadigina gore bizde memnun edemeyiz gelinlerimizi heralde

Gorumceni ovmesi dogal zaten canim yaslilari anlamak zor bakalim biz nasil yasli olucaz kimse kvden memnun olmadigina gore bizde memnun edemeyiz gelinlerimizi heralde

Bende onu düşünüyorum planlarima göre gelinlerimle gayet mesafeli olmayi dusunuyorum bir.beklentim olmayacak Misafircilik oynayacagim arada:)) ama sartlar nasil olur bilemem tabi fena bir kaynana da olabilirim senin kizin yoktu dimi metra kizin olunca onu alayım olurmu bayramda tatlimi sarmami garantiye alayim:)) anasina bak kızını al hesabi:))

Cem yilmazi izliyorum kizlar ev hanimligina laflarindan sonra bi daha kendime hayatta ev Hanımıyım demem:))

Planlarin cok guzel tum gelinlerin istedigin kv profili canim
Ah ah kizim olsa senin gibi bi kayinvalidesi olmasini isterdim heralde canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…