- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
Bu arada kizlar guncel kilomu cumadan cumaya yenileyecegim bilginize yukarfa yazili olan.kisimdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 ayda 10 kilo çok hızlı olmuş tebrikler metrayla benimde diğer gurupta tartı günümüzdü sen bu ne kadar vermişsinKizlar bugun benim diger gurupta tarti gunumdu ve gayet iyi kg verdim 15 temmuzdan bugune dek 10.3 gr gitti bugun odul gunumdu menumu yazinca sasirmayin :)
Ablacigim sen de hosgelmissin ben de.bu grupta yeniyim ismim emel ogretmenim diger bilgiler yyukarida yaziyor kendini anlatir misin?
salıları kilo bildirimi yapmayacak mısınBu arada kizlar guncel kilomu cumadan cumaya yenileyecegim bilginize yukarfa yazili olan.kisimdan
ben 10 kiloyu anca 6 ayda verdim bana göre jet hızı sayılıyor senin kiAslinda daha cok giderdi 2 hafta sabit kaldim 3 hafta kadarda artilardan kurtulmakla gecti :)
heee şimdi çaktım köfteyiiiiiYokbyok sali bildirim yaparim elbet ama hani bu boy kilo yazdigim.yer varya oradakini cumadan cumaya degistiririm hani 81.9yaziyorya orasi
Ben emziriyorum ya o da etki ediyor sanirim
ama sen emziriyordun 3 te kapadıysan yeme işini sonra nasıl dayanıcan sakın aç bırakma kendini çiğ sebze yoğurtta olsa bişeyler ye benceMENUM.GELSİNNN
KALKİNCA 09.40 2 k.kayisi 2 sb su
KAHVALTİ 10.30 5 zeytin 1.5 h.yumurta 1 kkb.peynir 1 t.k krem peynir 2 ç.ekmegi domates salatalik maydanoz cay
SAAT 11.30 tek sekerli t.kahvesi
OGLE15.00 (cok aciktim odul gunu oluncada aazcik cozuttum)
yarim ekmek arasi dana kavurma salata 1 sb ayran 3 yk barbunya pilaki
Menumu.saat 3 te kapadim telafi edebilmek.adina
Su 3 olur
et uzun süre tok tutuyor doğru şimdi acıkmazsın zatenCok tokum ama acikirsam yogurt yerim :)
Canım normalde 90 gibi iyi oluyorum.Birkaç yıl önce psikolojik nedenlerle başladı, öyle de devam etti.Ama son iki yıldır hareket kabiliyetimi bile etkiler oldu.Öyle olunca da sürekli arttı.sen neden 109 kiloya çıktın sebebi var mı rahatsızlık stres v.s. gibi
Hoşbuldum:)) Memnun oldum canım ben de Ayşe, memurum iki çocuk annesiyim.Kizlar bugun benim diger gurupta tarti gunumdu ve gayet iyi kg verdim 15 temmuzdan bugune dek 10.3 gr gitti bugun odul gunumdu menumu yazinca sasirmayin :)
Ablacigim sen de hosgelmissin ben de.bu grupta yeniyim ismim emel ogretmenim diger bilgiler yyukarida yaziyor kendini anlatir misin?
Ayse ablacim hosgeldin aramiza.bende Ebru.hep birlikte hedeflerimize ulasiriz insallah.opuyorum simdilik...Selam kızlar.İlk sayfadaki tabloya bakılırsa aranızdaki en yaşlı,en uzun ve en şişman :)) kişi olarak beni de kabul ederseniz sevinirim.Sevgili tomurcukkk sizi gerçekten tebrik ederim. Darısı başımıza İnşallah biz de istediğimiz kilolara kavuşuruz.Ayrıca sabah başka bir grupta biraz çene çaldığım ekim2009 cuğumu da burda görmek beni çok sevindirdi.Bu arada
Boy :1.80
Kilo :bu sabah itibariyle 109.8
Görüşmek üzere
Hoşbuldum Ebrucuğum.İnşallah canım.Ben de öpüyorumAyse ablacim hosgeldin aramiza.bende Ebru.hep birlikte hedeflerimize ulasiriz insallah.opuyorum simdilik...
Hoşbulduk canım tabiiki abla diyebilirsin hiçbir sakıncası yok.Bu arada Rabbim orucunu kabul etsin.Bizler için de dua et.Selam kizlar
E esbur hosgeldin aramiza. abla diye hitap etmek isterim bir sakincasi olur mu?
bugun pek aktif olamadim gundem tamda bana uygun olmuş kvlerde temizlik vardı bende yardima indim.. oglum kafamin etini yedi Anne sen oruçlu degil misin niye yapıyorsun bizim evi sen tek başına yaptin kimse sana yardım etti mi diye diye bunaltti beni neyseki kv ve görümcem o sirada dr randevusundaydi da duymadılar yoksa evde bunlar konuşuluyor da çocuk ondan söylüyor diyebilirdi:))
Hoşbuldum canım benim. :)Şimdiden iyi geldi bile :)