Haydi Yine Yeniden...

Kizlar bugun benim diger gurupta tarti gunumdu ve gayet iyi kg verdim 15 temmuzdan bugune dek 10.3 gr gitti bugun odul gunumdu menumu yazinca sasirmayin :)

Ablacigim sen de hosgelmissin ben de.bu grupta yeniyim ismim emel ogretmenim diger bilgiler yyukarida yaziyor kendini anlatir misin?
2 ayda 10 kilo çok hızlı olmuş tebrikler metrayla benimde diğer gurupta tartı günümüzdü sen bu ne kadar vermişsin

Yok yok sali bildirim yaparim elbet ama hani bu boy kilo yazdigim.yer varya oradakini cumadan cumaya degistiririm hani 81.9yaziyorya orasi

Biz bide pazartesi de onlem amacli tattiliyoruz ama liste yapmiyoruz hhafta sonu kacamak yapmayalim diye bana hergun tarti gunu oldu ne guzellll

Ben emziriyorum ya o da etki ediyor sanirim

MENUM.GELSİNNN

KALKİNCA 09.40 2 k.kayisi 2 sb su

KAHVALTİ 10.30 5 zeytin 1.5 h.yumurta 1 kkb.peynir 1 t.k krem peynir 2 ç.ekmegi domates salatalik maydanoz cay

SAAT 11.30 tek sekerli t.kahvesi

OGLE15.00 (cok aciktim odul gunu oluncada aazcik cozuttum)

yarim ekmek arasi dana kavurma salata 1 sb ayran 3 yk barbunya pilaki

Menumu.saat 3 te kapadim telafi edebilmek.adina

Su 3 olur

MENUM.GELSİNNN

KALKİNCA 09.40 2 k.kayisi 2 sb su

KAHVALTİ 10.30 5 zeytin 1.5 h.yumurta 1 kkb.peynir 1 t.k krem peynir 2 ç.ekmegi domates salatalik maydanoz cay

SAAT 11.30 tek sekerli t.kahvesi

OGLE15.00 (cok aciktim odul gunu oluncada aazcik cozuttum)

yarim ekmek arasi dana kavurma salata 1 sb ayran 3 yk barbunya pilaki

Menumu.saat 3 te kapadim telafi edebilmek.adina

Su 3 olur
ama sen emziriyordun 3 te kapadıysan yeme işini sonra nasıl dayanıcan sakın aç bırakma kendini çiğ sebze yoğurtta olsa bişeyler ye bence

sen neden 109 kiloya çıktın sebebi var mı rahatsızlık stres v.s. gibi
Canım normalde 90 gibi iyi oluyorum.Birkaç yıl önce psikolojik nedenlerle başladı, öyle de devam etti.Ama son iki yıldır hareket kabiliyetimi bile etkiler oldu.Öyle olunca da sürekli arttı.

Kizlar bugun benim diger gurupta tarti gunumdu ve gayet iyi kg verdim 15 temmuzdan bugune dek 10.3 gr gitti bugun odul gunumdu menumu yazinca sasirmayin :)

Ablacigim sen de hosgelmissin ben de.bu grupta yeniyim ismim emel ogretmenim diger bilgiler yyukarida yaziyor kendini anlatir misin?
Hoşbuldum:)) Memnun oldum canım ben de Ayşe, memurum iki çocuk annesiyim.

Selam kızlar.İlk sayfadaki tabloya bakılırsa aranızdaki en yaşlı,en uzun ve en şişman :)) kişi olarak beni de kabul ederseniz sevinirim.Sevgili tomurcukkk tomurcukkk sizi gerçekten tebrik ederim. :nazar: Darısı başımıza İnşallah biz de istediğimiz kilolara kavuşuruz.Ayrıca sabah başka bir grupta biraz çene çaldığım ekim2009 ekim2009 cuğumu da burda görmek beni çok sevindirdi.Bu arada
Boy :1.80
Kilo :bu sabah itibariyle 109.8
Görüşmek üzere :KK36:
Ayse ablacim hosgeldin aramiza.bende Ebru.hep birlikte hedeflerimize ulasiriz insallah.opuyorum simdilik...

Selam kizlar
E esbur hosgeldin aramiza. abla diye hitap etmek isterim bir sakincasi olur mu?
bugun pek aktif olamadim gundem tamda bana uygun olmuş kvlerde temizlik vardı bende yardima indim.. oglum kafamin etini yedi Anne sen oruçlu degil misin niye yapıyorsun bizim evi sen tek başına yaptin kimse sana yardım etti mi diye diye bunaltti beni neyseki kv ve görümcem o sirada dr randevusundaydi da duymadılar yoksa evde bunlar konuşuluyor da çocuk ondan söylüyor diyebilirdi:))

Hos geldin E esbur ... burasi sana cok iyi gelecek ..@milad_tb canim bazen cocuklar insani zor durumda birakabiliyor benim kucuk cok fenadir olmadik yerde olmadik seyler soyler inanamazsin sanirsinki evde biz konusuyoruz allahtan herkes onun dilbazligini biliyorda sorun olmuyor :KK66:

Selam kizlar
E esbur hosgeldin aramiza. abla diye hitap etmek isterim bir sakincasi olur mu?
bugun pek aktif olamadim gundem tamda bana uygun olmuş kvlerde temizlik vardı bende yardima indim.. oglum kafamin etini yedi Anne sen oruçlu degil misin niye yapıyorsun bizim evi sen tek başına yaptin kimse sana yardım etti mi diye diye bunaltti beni neyseki kv ve görümcem o sirada dr randevusundaydi da duymadılar yoksa evde bunlar konuşuluyor da çocuk ondan söylüyor diyebilirdi:))
Hoşbulduk canım tabiiki abla diyebilirsin hiçbir sakıncası yok.Bu arada Rabbim orucunu kabul etsin.Bizler için de dua et.

Baslangicta ben kendi evimi yapmaz kvlerin evini yapardim. Sabah 8 de evden cikip aksam 10.30 11 gibi eve geldigimi bilirim. Kayinpederim cok taninir ve gelen giden hic eksik olmazdi benim hic alisik olmadigim bir ortam olmamasina ragmen uymaya calistim.. sonra sonra olgunlasinca gordum ki ben kimseyi cok calisarak yada herseyi ustlenerek memnun edemem evime cekildim yavas yavas. (Ama inanin gayet yavas) yemegimi ayri yapmakla basladim sonra arama mesafe koyarak ara sira daha buyuk temizliklerde gitmeye basladim. Görümcem benimle yaşıt cok gayret ve caba harcayarak psikoloji okuyor 3. Sinifta o ilk gittiğinde annesinin dr ilac raporu vs benim uzerime kaldi 2 eltim var ama bana kaldi. Amenna severek yaptım yalniz kaldi diye çok üzüldüm annemi dusunerek her işine kostum. Kendi islerimin arasina soruşturup herseyi hallederim kafasina girdim ..
Ama gucumu tukettim ben dip köşe temizlerdim ki o beni yarim hafta idare eder ertesi gun rahat ederim en azindan diye düşünürdüm sabah bakardım biraz gec gidince baslamis oflaya poflaya oksure oksure temizlik yapmaya..koah hastasi zaten (rabbim sifa versin)
Ya sabır elinden almaya çalışirdim Bide israr kiyamet .. ev dunden bugune nasil kirlenir aklim.almazdi kari koca sadece.. ama.is bitmesin istiyor kapi komsusu olan eltim yapmaz yapmaz ayda bir kere yapinca aman ..... geldi sagolsun evi dip köşe tertemiz bi yapti bi yapti anlata anlata bitiremezdi.
Bende akillandim artik az giderim her yeri de yapmam bi yeri yaparim ovguleri alip gelirim:))

X