Haydi Yine Yeniden...

Onemli degil anladim zaten:) Ohh serin guzel birseye benziyor ben Sodali ayran yada limonlu sodayi ayri ayrı yaparim hep ama ikisi birlikte guzel olur heralde sagol canımın içi :))
ne demek ablasının kuzusuu güzel oluyor afiyet şifa olsun ben akşam yemek yemediğimde içiyorum şişiriyor 2 tabak yemiş gibi oluyorum sabaha da tartıda eksi çıkıyorum :))
ben maden suyunu asla içemezdim meyve suyu limon v.s. katsam bile tadı çok kötü gelirdi ama böyle çok hoşuma gitti rahat rahat içiyorum

Önce bende 95 ten sonra 80 görünce mutluluktan çıldırmıştım hele 70 inanılmazdı insan başaracağım dedikten sonra herseyi yapıyor şimdi 66 yım gruba gireli vermeye başladım kendimi hiç sınırlamıyorum korkmuyorum bu kilolardan kurtulacağız buna sende inan
zaten o inanç sayesinde yavaşta olsa zayıflayabiliyorum ilk defa ama ilk defa kendim için istiyorum ve başaracağıma adım gibi eminim allahın izniyle sonun da başardım diye k.k yi yerinden oynatıcam çılgınca her yere yazacıcam tepinip durucam sevincimden :KK71::KK71::rolleyes::rolleyes::KK71::KK71::KK9::KK9:

19 lular toplanmışız farketmeden metrada 19 unda evlenmiş zaten arasak bulamazdık böyle birbirimizi :KK24::KK24:
Keşke bir gün hepimiz bir araya gelip yüz yüze görüşebilsek.
Bundan birkaç yıl önce 90 kilonun üzerindekiler birlikte zayıflıyor grubundaydım.Ordaki arkadaşlardan İstanbulda oturanlar buluşup tanışmıştı.Fotoğraf falan atmışlardı siteye birde.Öyle özenmiştim ki o zaman.
İnşallah birgün bizde toplaşırız kader belli mi olur

Keşke bir gün hepimiz bir araya gelip yüz yüze görüşebilsek.
Bundan birkaç yıl önce 90 kilonun üzerindekiler birlikte zayıflıyor grubundaydım.Ordaki arkadaşlardan İstanbulda oturanlar buluşup tanışmıştı.Fotoğraf falan atmışlardı siteye birde.Öyle özenmiştim ki o zaman.
İnşallah birgün bizde toplaşırız kader belli mi olur
harika olurdu eskişehire yolu düşen olursa yada gezmeye gelen olursa ancak öyle ben tanışabilirim eşim çok katı bu konularda lojman dışında kimseye gitmemden haz etmez yok der hep ben de alıştım artık kimseyle görüşeyim demiyorum

19 lular toplanmışız farketmeden metrada 19 unda evlenmiş zaten arasak bulamazdık böyle birbirimizi :KK24::KK24:

Ama olmadi simdi ben 22 yasinda evlendim iyiki de gec evlenmisim valla bekarligimin tadini cikardim keske iki sene daha bekleseydim simdi uc cocukla biraz ozluyorum o hür oldugum gunleri ama pismanmiyim asla

Ama olmadi simdi ben 22 yasinda evlendim iyiki de gec evlenmisim valla bekarligimin tadini cikardim keske iki sene daha bekleseydim simdi uc cocukla biraz ozluyorum o hür oldugum gunleri ama pismanmiyim asla
sanki 22 yaş çok büyükmüş gibi yazmışsın canı sağ olasıca şimdi o yaştakilere çocuk diyorlar millet 30 ile 37 yaş arası evleniyor şimdi :)) iyi ki de evlenmişiz çocuklar büyüdü işte kötü mü oldu diyip avunuruz biz de:)

harika olurdu eskişehire yolu düşen olursa yada gezmeye gelen olursa ancak öyle ben tanışabilirim eşim çok katı bu konularda lojman dışında kimseye gitmemden haz etmez yok der hep ben de alıştım artık kimseyle görüşeyim demiyorum

Benimki de ayni suraya yazmami bile kabullenmiyor ama alistim artik bende ailemle zaman geciriyorum bol bol

sanki 22 yaş çok büyükmüş gibi yazmışsın canı sağ olasıca şimdi o yaştakilere çocuk diyorlar millet 30 ile 37 yaş arası evleniyor şimdi :)) iyi ki de evlenmişiz çocuklar büyüdü işte kötü mü oldu diyip avunuruz biz de:)

O yonden iyi oldu simdi cocuklar neredeyse buyuduler bide zayifladikmi citir citir gezeriz genc kizlar gibi deermisim

ben de ben deee ben deeeeeeeee öyle olucam
dün sabah oğlumla beni ortadontise bırakacak asansörde aynaya bakmış ben ne kaar yaşlanmışım dedi çaktırmadan bana baktı sonra ben hiç oralı olmadım az limoniydik 2 gündür birde erken bıraktı kapılar kapalı 20 dk sabahın soğunda bekledik ya bu akşam baktım iltifatlar sırnaşmalar haaa dedim adam kendini yaşlı beni genç gördü aynaya bakarken ben de onu umursamayınca baktı hatun zayıflayıp daha genç görünecek dedi kesin iyi davranmaya başladı :))

Bak bak bak neler düşünüyorsun sen de az degilsin ablam zayiflayip adami eziklersin de sen kesin ama yalniz degilsin benim de oyle hain planlarim var bayram arkasi bomba gibi baslayip motivasyonu düşürmeye firsat olmadan fıstık gibi bir fizik yapicam Allah in izniyle oda yanimda hatun hatun diye dolansin :)) 28 eylül bekle beniiii

Bayram temizliğim bitti cok şükür 1 tek banyo kaldı ağır işleri onceden bitirmem iyi oldu orucluyken küçük isleri idare edebiliyorum

Ben halıları verdim kapı cam artık haftasonuna zaten hergün yapıyoruz temizliği sabah tekrar baştan hiç yapılmamış gibi oluyor en azından bizim evde öyle duşa Kabini bi güzel parlattım hatunlar köpüklü banyoda oynamaya karar verdi ufaklık köpüğü heryere sürüyordu hop sil baştan herşey

Ben halıları verdim kapı cam artık haftasonuna zaten hergün yapıyoruz temizliği sabah tekrar baştan hiç yapılmamış gibi oluyor en azından bizim evde öyle duşa Kabini bi güzel parlattım hatunlar köpüklü banyoda oynamaya karar verdi ufaklık köpüğü heryere sürüyordu hop sil baştan herşey

Zaten evde ufak cocuk oldu mu temiz durmaz haklisin onceden bizdede oyleydi ama artik benimkiler büyüdü çok sukur teyzesi:) artik onlarda bir yandan topluyor...erkek falan deyip uzak tutmadim sorumluluktan büyük bazen yetisemedigimde odasını bile supuruyor:))

Vayyy ne muhabbetler dönmüş...
Okudum hepsini de...

Bana da gül diyebilirsiniz, 29 yaşında aile hekimliği uzmanıyım, Çankırı da çalışıyor, Çankırı-Ankara da yaşıyorum.
3 yaşında bir kızım; bi de yolcumuz var:anneadayı:...
Öyle işte...

Katıl muhabbete sende gülcügüm:KK66:

X