Haydi Yine Yeniden...

Selam canlarım,geçmiş bayramınız mübarek olsun.çok yoğndum hiç girme fırsatım olmadı.
Dün itibariyle gereksiz yeme içme işlerini de sonlandırdım ve bugün tertemiz bir başlangıç yaptım.Akşama menümü yazarım inşallah.yıllık iznime az kaldı ağustosa kadar elimden gelenin fazlasını yapacağım.
emektar günlüğümüz yine iş başında yani.desteklerinizi esirgemezseniz sevinirim :KK36:

bayram olduğunu bile hiç anlamadım hissetmedim yaav bu defa yine de geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar:)
1 hafta rahat rahat cam kapı tül perde yorgan paspas demeden yıkadım sildim akladım pakladım evi bayramın 2. günü akşamına kadar 1 hafta tektim eşimle oğlum memlekete gitmişlerdi :)))
baya dengesiz beslenmişim o ara 3 kilo fazla görünüyorum tartı da bir kaç gün sadece süt ve kiraz yada karpuz yemiştim sonra öğleden sonra 3 de tek öğün karbonhidrat v.s. dengesiz beslenince şişmişim 2 hafta var kardeşimin nikaha geri indireyim şu şişi hadi bismillah deyip eski düzenime gireyim
tam gaz devam tomurcuğuuummm el ele sırt sırta :KK50: yetti yaav kilolarla uğraşmak halledelim şu işi de artık başka meşgale bulalım kendimize :KK76:

bayram olduğunu bile hiç anlamadım hissetmedim yaav bu defa yine de geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar:)
1 hafta rahat rahat cam kapı tül perde yorgan paspas demeden yıkadım sildim akladım pakladım evi bayramın 2. günü akşamına kadar 1 hafta tektim eşimle oğlum memlekete gitmişlerdi :)))
baya dengesiz beslenmişim o ara 3 kilo fazla görünüyorum tartı da bir kaç gün sadece süt ve kiraz yada karpuz yemiştim sonra öğleden sonra 3 de tek öğün karbonhidrat v.s. dengesiz beslenince şişmişim 2 hafta var kardeşimin nikaha geri indireyim şu şişi hadi bismillah deyip eski düzenime gireyim
tam gaz devam tomurcuğuuummm el ele sırt sırta :KK50: yetti yaav kilolarla uğraşmak halledelim şu işi de artık başka meşgale bulalım kendimize :KK76:
Hoşgeldin canım,hallederiz biz hiç sorun değil.pis yağlar korksun bizden defolup gitsinler artık,havadan sudan sohbet edelim :))

Menum gelsin

Sabah 8.30
2 haşlanmış yumurta

Öğlen 14
1 tabak peynirli maydanozlu makarna
Jalapeno biber

Akşam 20.30
5 yk taze fasulye
10 adet karalahana sarması

Su 3 litre

Dünkü menüm

Sabah 8,30
2 haşlanmış yumurta
2 kk süzme peynir

Öğlen 13,30
2 kase tarhana çorbası
10 adet zeytin

Ara 17
sade türk kahvesi
1 küçük çikolata
1 hurma

akşam 19
2 tabak taze fasulye
2 adet domates

su 3 litre
spor 30 dk egzersiz 30 dk leslie

Selamlarrr ben geldimherkes nerede?? Bebişi büyüttüm kilolar kaldı. Yeniden başladım Allah'ın izniyle. Düzenli menü ve kilo bildirimi olmuyor mu? tomurcukkk tomurcukkk tevafuk55 tevafuk55
allah analı babalı sağlıkla hayırlı evlat olarak büyümesini nasip etsiiinnn:)))
dağıldık işte gülüm yazları böyle oluyoruz okullar açılınca yeniden düzene giriyoruz:))

yarın memlekete yolcuyuz şimdiden bayramınız mübarek olsun :KK36:
bayram dönüşü okullar da açılınca inşallah herkes tekrar sayfamız da faal olur :KK19:

yarın memlekete yolcuyuz şimdiden bayramınız mübarek olsun :KK36:
bayram dönüşü okullar da açılınca inşallah herkes tekrar sayfamız da faal olur :KK19:
Güle güne bir canım. Inşallah diledigin gibi olur. Kendimize gelsek iyi olur ama henüz zaman o gelmedi sanırım.

Ayy iyi bayramlar balım :KK200: herkese selamlar öpüyorum seni :dondurma:
Aleykum selam canım.

İyi bayramlar kızlar...

şükür tekrar evimdeyim :))
çarşamba bismillah deyip tartıya çıkıcam malum dönem de bitmiş olur güzel bir rakam görürüm inşallah son dönem de azıcık artıya geçmiştim de:))
ufaktan toparlanalım hiç olmadı kilo kontrölü yapalım hafta da bir değil mi canlar

kilom bu gün itibari ile 83.4 veee yeniden zayıflamak sağlıklı olmak önceliğim ..
ilk hedefim 79 u görmek ve bunu 2 ay için de halletmek :)))

kız tevafuk55 tevafuk55 hamişim nasılsın gebelik nasıl gidiyor :KK37:
lastrose6 lastrose6 zamanı gelmedi diye bir şey yok gülüm şimdi şu an da varım diyorsan her şey için hazırız demektir :)
Iyiyim balım ben coknsukur her şey yolunda buyuyoruz :KK200:
Sen nasılsın valla kilon u da tebrik ederim balım tatilden almadan dönmek büyük mesele çünkü :nazar:
Buarada kardeşinin bebisi nasıl neler yaptin ?

Iyiyim balım ben coknsukur her şey yolunda buyuyoruz :KK200:
Sen nasılsın valla kilon u da tebrik ederim balım tatilden almadan dönmek büyük mesele çünkü :nazar:
Buarada kardeşinin bebisi nasıl neler yaptin ?
maşallah her şey yolundaymış sağlıkla büyüyorsunuz :KK36:
haziran sonuna istanbula gittim hem erkek kardeşimin düğününe hem de bol bol yeğen sevmeye ,sonra da 1 ay olmadan kız kardeşim geldi bir hafta koşturmaca oynama uykusuzluk mutluluk hepsi birbirine karıştı:))
bayram için de memlekete gittimde de çok güzel geçti bayram bir anneme bir kv ye gittim bir gece de ablam da kaldım ev almıştı yeni taşındı maksat evini görmekti bir gecelik de onda kaldım bol bol muhabbet veeee herkesten bol övgü aldımhem de beni gören herkestennn:) kv bile beni övdü nasıl zayıflamış kibarlaşmışsın güzel olmuşsun dedi:KK57: ben şaşkın tabi hayret ettim ilk defa beni övdü kv hihihihi hatta daha zayıflama böyle çok iyi dedi :KK45:
yarın da benim oğluşun okulu başlıyor lise son olunca erkenden hızlandırılmış ders görecekler ben eski rutinime dönüp kendime odaklanıcam allahın izniyle benden havadisler bu kadar :))

maşallah her şey yolundaymış sağlıkla büyüyorsunuz :KK36:
haziran sonuna istanbula gittim hem erkek kardeşimin düğününe hem de bol bol yeğen sevmeye ,sonra da 1 ay olmadan kız kardeşim geldi bir hafta koşturmaca oynama uykusuzluk mutluluk hepsi birbirine karıştı:))
bayram için de memlekete gittimde de çok güzel geçti bayram bir anneme bir kv ye gittim bir gece de ablam da kaldım ev almıştı yeni taşındı maksat evini görmekti bir gecelik de onda kaldım bol bol muhabbet veeee herkesten bol övgü aldımhem de beni gören herkestennn:) kv bile beni övdü nasıl zayıflamış kibarlaşmışsın güzel olmuşsun dedi:KK57: ben şaşkın tabi hayret ettim ilk defa beni övdü kv hihihihi hatta daha zayıflama böyle çok iyi dedi :KK45:
yarın da benim oğluşun okulu başlıyor lise son olunca erkenden hızlandırılmış ders görecekler ben eski rutinime dönüp kendime odaklanıcam allahın izniyle benden havadisler bu kadar :))
Yaaaaaa işte tam da bekledigim haberler :halay:
Çok.cok sevindim ekimim ya bu övgüler var ya işte en güzel yemekten bile daha çok doyuruyor insanı :dondurma:
Şimdi hedef 7 ler sonra sonra derken:rapci: insan yıllarına üzülüyor ama önemli olan kalan yılları daha sağlıklı geçirmek En Büyük KK
Kardeşinin düğünü hayırlı olsun allah huzurlu yıllar nasip etsin. :dua:
Kv den ovgu almak buyuk mesele valla kendisi beni pek ovmez de zayiflayinca kotuledin der :KK48:
Tambagin bebisi nasıl iyi mi kaç aylık oldu minnoş :emir_bebek:

X