- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #54.181
İnşallah canım benim. Bu ara iftar davetlerinde biraz ucu kaçtı ama geç yemenin verdiği rahatsızlık var . çarşambaya insallah geçer etkisi.inşallah eksiye geçtim yuppii diye yazarsın gülüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım benim. Bu ara iftar davetlerinde biraz ucu kaçtı ama geç yemenin verdiği rahatsızlık var . çarşambaya insallah geçer etkisi.inşallah eksiye geçtim yuppii diye yazarsın gülüm
Hoşgeldin canım,hallederiz biz hiç sorun değil.pis yağlar korksun bizden defolup gitsinler artık,havadan sudan sohbet edelim :))bayram olduğunu bile hiç anlamadım hissetmedim yaav bu defa yine de geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar:)
1 hafta rahat rahat cam kapı tül perde yorgan paspas demeden yıkadım sildim akladım pakladım evi bayramın 2. günü akşamına kadar 1 hafta tektim eşimle oğlum memlekete gitmişlerdi :)))
baya dengesiz beslenmişim o ara 3 kilo fazla görünüyorum tartı da bir kaç gün sadece süt ve kiraz yada karpuz yemiştim sonra öğleden sonra 3 de tek öğün karbonhidrat v.s. dengesiz beslenince şişmişim 2 hafta var kardeşimin nikaha geri indireyim şu şişi hadi bismillah deyip eski düzenime gireyim
tam gaz devam tomurcuğuuummm el ele sırt sırta yetti yaav kilolarla uğraşmak halledelim şu işi de artık başka meşgale bulalım kendimize
allah analı babalı sağlıkla hayırlı evlat olarak büyümesini nasip etsiiinnn:)))Selamlarrr ben geldimherkes nerede?? Bebişi büyüttüm kilolar kaldı. Yeniden başladım Allah'ın izniyle. Düzenli menü ve kilo bildirimi olmuyor mu? tomurcukkk tevafuk55
Ayy iyi bayramlar balım herkese selamlar öpüyorum seniyarın memlekete yolcuyuz şimdiden bayramınız mübarek olsun
bayram dönüşü okullar da açılınca inşallah herkes tekrar sayfamız da faal olur
Güle güne bir canım. Inşallah diledigin gibi olur. Kendimize gelsek iyi olur ama henüz zaman o gelmedi sanırım.yarın memlekete yolcuyuz şimdiden bayramınız mübarek olsun
bayram dönüşü okullar da açılınca inşallah herkes tekrar sayfamız da faal olur
Aleykum selam canım.Ayy iyi bayramlar balım herkese selamlar öpüyorum seni
Iyiyim balım ben coknsukur her şey yolunda buyuyoruz
maşallah her şey yolundaymış sağlıkla büyüyorsunuzIyiyim balım ben coknsukur her şey yolunda buyuyoruz
Sen nasılsın valla kilon u da tebrik ederim balım tatilden almadan dönmek büyük mesele çünkü
Buarada kardeşinin bebisi nasıl neler yaptin ?
Yaaaaaa işte tam da bekledigim haberlermaşallah her şey yolundaymış sağlıkla büyüyorsunuz
haziran sonuna istanbula gittim hem erkek kardeşimin düğününe hem de bol bol yeğen sevmeye ,sonra da 1 ay olmadan kız kardeşim geldi bir hafta koşturmaca oynama uykusuzluk mutluluk hepsi birbirine karıştı:))
bayram için de memlekete gittimde de çok güzel geçti bayram bir anneme bir kv ye gittim bir gece de ablam da kaldım ev almıştı yeni taşındı maksat evini görmekti bir gecelik de onda kaldım bol bol muhabbet veeee herkesten bol övgü aldımhem de beni gören herkestennn:) kv bile beni övdü nasıl zayıflamış kibarlaşmışsın güzel olmuşsun dedi ben şaşkın tabi hayret ettim ilk defa beni övdü kv hihihihi hatta daha zayıflama böyle çok iyi dedi
yarın da benim oğluşun okulu başlıyor lise son olunca erkenden hızlandırılmış ders görecekler ben eski rutinime dönüp kendime odaklanıcam allahın izniyle benden havadisler bu kadar :))