Haydi Yine Yeniden...

Yaaaaaa işte tam da bekledigim haberler :halay:
Çok.cok sevindim ekimim ya bu övgüler var ya işte en güzel yemekten bile daha çok doyuruyor insanı :dondurma:
Şimdi hedef 7 ler sonra sonra derken:rapci: insan yıllarına üzülüyor ama önemli olan kalan yılları daha sağlıklı geçirmek En Büyük KK
Kardeşinin düğünü hayırlı olsun allah huzurlu yıllar nasip etsin. :dua:
Kv den ovgu almak buyuk mesele valla kendisi beni pek ovmez de zayiflayinca kotuledin der :KK48:
Tambagin bebisi nasıl iyi mi kaç aylık oldu minnoş :emir_bebek:
aynen en tatlı şey zayıflamışsın güzelleşmişsin sözlerini duymak :))) çok pis gaza geldim yine yememe de zihin altı kodlamaya da her gün dikkat ediyorum artık bu akşam bile yemek yerine yoğurda elma yulaf ezmesi baharat kattım yedim çook azimliyim çokkk:KK54:
benim kızıl patetis yeğenim temmuzda tam yaşına girdi bal gibi tatlı zilli :))

aynen en tatlı şey zayıflamışsın güzelleşmişsin sözlerini duymak :))) çok pis gaza geldim yine yememe de zihin altı kodlamaya da her gün dikkat ediyorum artık bu akşam bile yemek yerine yoğurda elma yulaf ezmesi baharat kattım yedim çook azimliyim çokkk:KK54:
benim kızıl patetis yeğenim temmuzda tam yaşına girdi bal gibi tatlı zilli :))
Aaaa masallah ona ya ne çabuk geçiyor zaman :KK36:
Sana hem zayıflık hem de azim çok yakışıyor canım böyle devam :KK5:

Harikasın be ekimim resmen 7 ler geliyor yaaa :halay:
dedim ya çok kararlıyım o 7 li rakamları istiyoruuummmmmm:)))))
bu ay sonuna olmadı ekim ortasına 7 li rakamları göreyim artık ahdım vardı onu da yapayım 7 lileri garantileyip ufaktan sigara bırakmak için de zihin altıyla anlaşmaya başlayayım allahın izniyle :)

dedim ya çok kararlıyım o 7 li rakamları istiyoruuummmmmm:)))))
bu ay sonuna olmadı ekim ortasına 7 li rakamları göreyim artık ahdım vardı onu da yapayım 7 lileri garantileyip ufaktan sigara bırakmak için de zihin altıyla anlaşmaya başlayayım allahın izniyle :)
7 lerde buluşalım ekimim :KK45:
Ben 8 leri görmeyeyim sende orayla vedalalas 80 lerin yüzünü şeytan görsün :KK62:
yaav bu bizim kızlar okullar açılmadan gelmeyecek galiba :KK43:
Aynen ya ne gelen var ne giden :işsiz:

7 lerde buluşalım ekimim :KK45:
Ben 8 leri görmeyeyim sende orayla vedalalas 80 lerin yüzünü şeytan görsün :KK62:

Aynen ya ne gelen var ne giden :işsiz:
hahahha tamam gülümmm sen 7 lileri geçme ben de 7 lilere ineyim ..
doğum sonrası da tekrar 6 lılara beraber ineriz allahın izniyle :))

gelen giden yok ben de kendi kendime yazarım günlüğümüz yok olup gitsin istemiyorum
bundan sonra cumaları sadece aile tartı günü olduğu için tartılıp , buraya da yazayım bari :)
gün itibari ile 79.7 ile zayıflama yolculuğuna devam ediyorum 2015 ocak ayında katılmıştım 109 -110 kilo civarıydım sanırım 111 kilolara çıkıp 79 rakamını görmek vay beee helal olsun bana diyorum :KK76:oğluma gebe kaldığımda en son bu kilodaydım ve benim sıpa şimdi 17.5 yaşında 18 seneden fazladır bu rakamı görmemiştim 4-5 kilo daha versem evlendiğim zaman ki kiloma inmiş olucam inşallah şimdiki hedefim yaza kadar 74-72 civarlarına inmek :KK54:

geçen hafta sonu mecburi alışverişe çıktım kışlık kaban almaya gittim elimdekiler malum çook bol olduğu için ihtiyaç oldu artık, ama ben bedenimi bilmiyorum tabi girdiğim tüm mağazalarda kışlık ara boy kabanlarınıza bakabilir miyim bana göre var mı dedim hepsi de var demez mi :)) ipekyolda 42 beden getirdiler bana olmaz dedim kalıplarımız bol dedi kız cidden bolmuş beğenmedim ama zaten fiyatını da beğenmedim 2 bin liracıkmış :KK45: neyse en son modelini eşimle oğlumun beğendiği, üst tarafı tam alt tarafı biraz geniş gelen bir kaban aldım 44 beden :KK50:( seneye bu da bol gelecek biliyorum ):KK48: böylece öğrenmiş oldum bedenim 44 yip yip yipppp 52 bedenler sıkmaya başlamışken ki ben keşke şimdi ki beni görseydi de o başlardaki sancılı yolları daha rahat geçseydi
neyse keşkelere takılmak yok geçmiş geçmişte kaldı gelecek için zaman var , bende şimdiyi an ı yaşamaya bakıyorum :KK68:

Emzirirken kilo verebildiniz mi? Bende yeni doğum yaptım. 17 gün oluyor. Hamilelikte aldığım 25 kiloyu vermek istiyorum. Siz kaç kilo aldınız kaçı gitti?
gülüm öncelikle rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişini
bence acele etme stres sakın yapma hem kilo vermeye hem bedeninin normal salgılarını salgılamasını bozar öncelikle kimseyi dinleme aman ye şu süt yapar bu süt yapar diyenleri boş geç, emzirdiğin için sık acıkırsın önce 2 bardak su iç aç mısın susuz musun belli olur çünkü beden çoğu zaman açlıkla susuzluğu karıştırır bekle 5 dk hala açsan o zaman sağlıklı yiyecekleri hepimiz biliyoruz artık onlardan ye acele etme bir kaç ayda hoop 25 kilo vereyim deme rahatlık çok önemli kendine telkinde bulun (özellikle uykuya dalmadan hemen önce) sağlıklıyım zayıflıyorum de bu bile işe yarar zihin altı geri kalanı halleder , suyunu ihmal etme sütün azalırsa suyu az içtiğindendir , yemek yanına yoğurt ekle mis gibi göbek yağları yansın gitsin demi gülüm:)

gülüm öncelikle rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişini
bence acele etme stres sakın yapma hem kilo vermeye hem bedeninin normal salgılarını salgılamasını bozar öncelikle kimseyi dinleme aman ye şu süt yapar bu süt yapar diyenleri boş geç, emzirdiğin için sık acıkırsın önce 2 bardak su iç aç mısın susuz musun belli olur çünkü beden çoğu zaman açlıkla susuzluğu karıştırır bekle 5 dk hala açsan o zaman sağlıklı yiyecekleri hepimiz biliyoruz artık onlardan ye acele etme bir kaç ayda hoop 25 kilo vereyim deme rahatlık çok önemli kendine telkinde bulun (özellikle uykuya dalmadan hemen önce) sağlıklıyım zayıflıyorum de bu bile işe yarar zihin altı geri kalanı halleder , suyunu ihmal etme sütün azalırsa suyu az içtiğindendir , yemek yanına yoğurt ekle mis gibi göbek yağları yansın gitsin demi gülüm:)
Teşekkür ederim :KK200: stres yapmıyorum ama emzirirken giderse gider yoksa kalıyor. Abur cubur yemeyi bıraktım. 80 kg doğuma gittim şimdi 71 kg oldum 16 kg kaldı. Yavaş yavaş gitsin acelem yok. Bebeğimin sütü olsun da gerisi gelir inşallah. Sezaryen olduğu için spor yapamıyorum. Beraber birbirimizi motive edip zayıflarız :)

X