Haydi Yine Yeniden...

Selam kuzu kulaklarım çınladı geldim :-)
Biliyosunuz gözden yine üveit atağı geçiriyordum ancak sakinledi atak,damla tedavisi bitmek üzere.Bunun dışında oğlanı sünnet ettirecektik ama anestezi onay vermedi.astım atağı geçiriyormuş.onunla uğraştım günlerce havalar ilaçlar iyileştirdik ama yine onaylamadı doktor daha çok küçük 5 yaşında biraz daha büyüsün bekle acele etme dedi.son günlerim hep hastanede geçti yani.
Diyete gelirsek ciddi anlamda dağıldığım doğrudur inşallah daha kontrolü olup en azından bayrama kilo almadan girmek istiyorum
Sana da oğluna da çok geçmiş olsun. Herşey de bir hayır vardır. Canı sağolsun sünnet nasıl olsa olur. Hoşgeldin.

Biliyosunuz gözden yine üveit atağı geçiriyordum ancak sakinledi atak,damla tedavisi bitmek üzere.Bunun dışında oğlanı sünnet ettirecektik ama anestezi onay vermedi.astım atağı geçiriyormuş.onunla uğraştım günlerce havalar ilaçlar iyileştirdik ama yine onaylamadı doktor daha çok küçük 5 yaşında biraz daha büyüsün bekle acele etme dedi.son günlerim hep hastanede geçti yani.
Diyete gelirsek ciddi anlamda dağıldığım doğrudur inşallah daha kontrolü olup en azından bayrama kilo almadan girmek istiyorum
Evet balim uveiti soylemistin azalmasına sevindim :dua: kilo konusina gelince toparlanmaliyiz tomurcugum çünkü ne zaman buradan uzak kalınsa kilo alınıyor (
Paşaya da geçmiş olsun canım geç olsun güç olmasın :emir_bebek:
Canımmmm çok sevindim Allah gönlüne göre verdi.Bebek kısmetiyle geldi.Gözünüz aydın canım
Aynen canım çok şükür binlerce şükür :dua:

Aynen canım rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip eder. Bubtrcih te yürekten gitmeyi o kadar istedim ki çok şükür. Rabbim eski okulumu arattirmasin :dua:

Tartılalım canım ben zaten tartılıyorum
Bu hamilelikte kilo kontrolü çok.onemli benim için. Ramazan bitsin kendime güzel bir liste oluşturacam. Senin dediğin gibi badem ceviz süt yoğurt kesin olacak listemde. :kk77:
aminnnnn inşallah yeni okulun da eskisinin lafını bile etmeyeceğin kadar rahat ve mutlu olursun:)
hah çok güzel sen şimdiden zaten sağlıklı ve hem senin hem bebek için faydalı beslenmeyi kafana koymuşsun zaten :)
yarın tartılalım fazla da olsa eksi da olsa az kendimize odaklanırız hepimiz için iyi olur

İnşallah sende güzel insanların olduğu bir yere dusersin. Ortam çok önemli. Bizim bira memleket anne baba da burda . gitmeyiz bir yere . ama ben güzel anneme yakın bir ev istiyorum. İnşallah olur. Evin kv yakın. Cocuk bakıyor diye burdan almıştık. Ama şimdi de bakıyor. Eşim getirsin götürsün. Olmadı anneme yakın olursak benim annem bakar.kimin baktığı değil de hem anneme hem de çocukların okuluna yakın olsun istiyorum evim. İnşallah herkes istediğine kavuşur. Rabbim büyük. Verir inşallah.
aminn inşallah gönlüne göre annene yakın bir ev nasip eder rabbim sen gönülden iste olacakmış gibi hayal et rabbim verir :)

vayyy tomurcuğum az kalsın oğlanı psikolojik açıdan tehlikeli dönemde sünnet ettirecekmişsin bak her şey de bir hayır vardır oğluşunun astım atağı anesteziden onay almasına engel olmuş, gülüm 7 yaş ve sonrasına daha uygun olur oğlun için sünnet allahta doktor da bekle demiş
senin de tedavin iyi geçmiş bitmek üzereymiş allaha şükür bak her şey yoluna girmeye başladı gülüm
her zaman dağılma ihtimalimiz var önemli olan tekrar toparlanıp devam edebilmek sen zaten bunu çok iyi biliyorsun gülüm yarın sen de bir çık yüzleş tartıyla istersen bayrama 9 gün var daha hızlıca toparlanabilirsin istersen yeter ki iste ve kalpten kendine inan ..

ben bir de bayramdan sonra ki hafta sonu büyük erkek kardeşim evleniyor istanbula gidicem nikaha damadan ablası da semizli demesinler o zamana kadar hızla zayıflamam lazımmmmmm:))))

ben bir de bayramdan sonra ki hafta sonu büyük erkek kardeşim evleniyor istanbula gidicem nikaha damadan ablası da semizli demesinler o zamana kadar hızla zayıflamam lazımmmmmm:))))
Çok iyi gidiyorsun canım benim. Sen her halinle güzelsin. Güzel dilin yeter herkese.

vayyy tomurcuğum az kalsın oğlanı psikolojik açıdan tehlikeli dönemde sünnet ettirecekmişsin bak her şey de bir hayır vardır oğluşunun astım atağı anesteziden onay almasına engel olmuş, gülüm 7 yaş ve sonrasına daha uygun olur oğlun için sünnet allahta doktor da bekle demiş
senin de tedavin iyi geçmiş bitmek üzereymiş allaha şükür bak her şey yoluna girmeye başladı gülüm
her zaman dağılma ihtimalimiz var önemli olan tekrar toparlanıp devam edebilmek sen zaten bunu çok iyi biliyorsun gülüm yarın sen de bir çık yüzleş tartıyla istersen bayrama 9 gün var daha hızlıca toparlanabilirsin istersen yeter ki iste ve kalpten kendine inan ..
Sağol canım desteğin için.Evet bir hayır var ki engel çıktı önümüze.benim oğlan sünnet iptal deyip dolanıyor herkese söylüyor sıpa :-) demek ki içten içe etkilenmiş.biraz daha büyümem lazım deyip parmak uçlarına kalkıyor boyu uzayınca sünnet olacakmış.hayırlısı artık 2 sene daha bekleyeyim o zaman
aynen yüzleşmem lazım kilomla ama bugün de iş yerimin iftar daveti var eve uğramadan oraya geçeceğim.yarın tartılırım ama

Sen her halinle yakar kavurursun ortalığı canım.kilo da verirsin havanı da atarsın görümcee :))
Hayırlı uğurlu olsun bu arada.Bir ömür mutlu olsunlar inşallah

bir fırsat bulup gelip kilomu yazamadım bu gün herkes ayrı yemek istiyordu, gündüz komşum vardı sonrası yemek yetiştir yetmedi biri erik hoşafı ister biri portakal limonla limonata ayy yoruldum şimdi gidip yatacaktım önce kilomu yazayım dedim, zaten kimse yazmamış hadi bismillah diyip ilk bildirim benden gelsin:21:
en son kaçtım 83.8 mi bildirim yapmıştım hatırlamıyorum
bu gün 82. 5 aferinnn banaaa:halay:

bir fırsat bulup gelip kilomu yazamadım bu gün herkes ayrı yemek istiyordu, gündüz komşum vardı sonrası yemek yetiştir yetmedi biri erik hoşafı ister biri portakal limonla limonata ayy yoruldum şimdi gidip yatacaktım önce kilomu yazayım dedim, zaten kimse yazmamış hadi bismillah diyip ilk bildirim benden gelsin:21:
Ekimin eridin bu hafta. Bol bol eri inşallah. Sağlıcakla. Maşallah sana süper gidiyorsun.

Allahım ya 7 ler ne kadar da yakın ekimim harika harika :halay:

Sağol canım desteğin için.Evet bir hayır var ki engel çıktı önümüze.benim oğlan sünnet iptal deyip dolanıyor herkese söylüyor sıpa :-) demek ki içten içe etkilenmiş.biraz daha büyümem lazım deyip parmak uçlarına kalkıyor boyu uzayınca sünnet olacakmış.hayırlısı artık 2 sene daha bekleyeyim o zaman
aynen yüzleşmem lazım kilomla ama bugün de iş yerimin iftar daveti var eve uğramadan oraya geçeceğim.yarın tartılırım ama
ayyy allahım ya ne komik ne sevimli bu çocuklar boyu uzarsa sünnet olacak sanıyor kuzum , sünnetin ne olduğunu biliyor mu ki pipiyi keseceklerrrrrrrrrr hahahahah bilse bu kadar heveslenir mi acaba ayy çok güldüm valla, annesi ye onu öp ısır mıncıkla benim içinnnn

Ekimin eridin bu hafta. Bol bol eri inşallah. Sağlıcakla. Maşallah sana süper gidiyorsun.
geçen hafta tartılmadık 2 hafta da şükür gitti gitsinler erisinler yansınlarrrrrr
moralimi hiç bir şeyin bozmasına izin vermiyorum hayatımın merkezine kendimi de koydum sadece oğlum eşim yok ben de varım artık işe yarıyor anlaşılan :))
sen tartılmadın mı gülüm

Bende bildireyim
Hamilelige 65 kusurlerle başladım
Bugün 64.2 :dondurma:
Canim cok guzel maşallah. Böyle devam edersen fit anne oluverirsin sen azimli bitlr hatunsun.

geçen hafta tartılmadık 2 hafta da şükür gitti gitsinler erisinler yansınlarrrrrr
moralimi hiç bir şeyin bozmasına izin vermiyorum hayatımın merkezine kendimi de koydum sadece oğlum eşim yok ben de varım artık işe yarıyor anlaşılan :))
sen tartılmadın mı gülüm
Ben kilom aynı canım bu hafta . eksiye geçsem yazarım inşallah.

X