- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #54.141
Günaydın kızlar . Hayırlı cuma lar .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı cumalara gülümmmGünaydın kızlar . Hayırlı cuma lar .
Ekimmmm cumanın bereketine bebeğin nasibine tayinim çıktı hiç beklemiyordumhayırlı cumalara gülümmm
Hayırlı uğurlu olsun.canım . çok iyi olmuş.Ekimmmm cumanın bereketine bebeğin nasibine tayinim çıktı hiç beklemiyordum
Sagolasin balim çok teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun.canım . çok iyi olmuş.
allahımaa şükürler olsuuunnnnnnnnnnnnnnEkimmmm cumanın bereketine bebeğin nasibine tayinim çıktı hiç beklemiyordum
senin durumun nasıl gülüm , kafan az daha rahatladı mıHayırlı uğurlu olsun.canım . çok iyi olmuş.
Çok şükür iyiyim. Canim. Omega 3 e başlayacağım birazdan içerim. Insallahzamanla düzene girecek herşey.senin durumun nasıl gülüm , kafan az daha rahatladı mı
Aynen ekimim ya sonuçların açıklandığı gün girip bakmadım bile o kadar eminim gelmeyeceginden. Sonra eşim aradi tayininncikmis diye benden yüksek puanlı birkaç kişi daha uzak yerlere gitmişler eğer onlar yazsaydı bana gelmeyecekti. Gerçekten nasip oldu çok şükürallahımaa şükürler olsuuunnnnnnnnnnnnnn
gözün aydın gülüüüm rabbim kulunu zor da bırakmıyor işte perişan olacaktın bu halinle git gel , kuzumun nasibi bol olacak şimdiden anasına bile nasibini veriyor
Cansın sen yaay bu gün ne güzel bir gün yaaaa böyle güzel haberler almak insanın anın da ruh halini güzelleştiriyor
mutluyum mutlusun mutluuuuuuuuu
Ca im maşallah valla .iyiki yazmissin. Çok iyi bir ortamın olur inşallah. Hakkında hayırlısı. Yeni bir bebek yeni işyeri bu yıl baya değişiklik olacak hayatında.Aynen ekimim ya sonuçların açıklandığı gün girip bakmadım bile o kadar eminim gelmeyeceginden. Sonra eşim aradi tayininncikmis diye benden yüksek puanlı birkaç kişi daha uzak yerlere gitmişler eğer onlar yazsaydı bana gelmeyecekti. Gerçekten nasip oldu çok şükür
Cansın sen ya
Aynen canım zaten çok az calisacam yani araliktacl zaten izne ayrılacam inş her şey hayırlı olur..Ca im maşallah valla .iyiki yazmissin. Çok iyi bir ortamın olur inşallah. Hakkında hayırlısı. Yeni bir bebek yeni işyeri bu yıl baya değişiklik olacak hayatında.
o kadar umudun yoktu demek sonuçlara bile bakmadın, ayyyyy tevafukummm nasip işte rabbim nasip etti ya çok şükür , bundan sonra her şey çoook daha güzel olacakkkkkAynen ekimim ya sonuçların açıklandığı gün girip bakmadım bile o kadar eminim gelmeyeceginden. Sonra eşim aradi tayininncikmis diye benden yüksek puanlı birkaç kişi daha uzak yerlere gitmişler eğer onlar yazsaydı bana gelmeyecekti. Gerçekten nasip oldu çok şükür
Cansın sen ya
bizim de olacak inşallah gülüm yeter ki iyiyi güzeli isteyelim rabbim iste kulum diyor madem biz de hep güzel şeyleri isteyelim kendimiz için ailemiz içinCa im maşallah valla .iyiki yazmissin. Çok iyi bir ortamın olur inşallah. Hakkında hayırlısı. Yeni bir bebek yeni işyeri bu yıl baya değişiklik olacak hayatında.
Aynen canım rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip eder. Bubtrcih te yürekten gitmeyi o kadar istedim ki çok şükür. Rabbim eski okulumu arattirmasinbizim de olacak inşallah gülüm yeter ki iyiyi güzeli isteyelim rabbim iste kulum diyor madem biz de hep güzel şeyleri isteyelim kendimiz için ailemiz için
insan düşündüğü ,istediği ve hissettiği kadar vardır , hayatın da olmasını istediğin şeyleri düşün iste kalpten olmuş gibi hisset eni sonu mutlaka rabbim nasip eder
Tartılalım canım ben zaten tartılıyorumçarşambaya bir tartılsak mı kızlar ne dersiniz 9 takım dağılmadan önce orada bir hamişimiz vardı o da bazen sabit bazen eksi bildirim yapıyordu sağlıkla ve az kilo alarak bebişini kucağına almak için dikkat ediyordu
kızzz tevafuk bundan sonra beslenmene üst düzey dikkat etmen lazım elinden geldiğince badem ve ceviz yemeye çalış gülüm yeğenim aşırı zeki, dahii olsun inşallahhh
İnşallah sende güzel insanların olduğu bir yere dusersin. Ortam çok önemli. Bizim bira memleket anne baba da burda . gitmeyiz bir yere . ama ben güzel anneme yakın bir ev istiyorum. İnşallah olur. Evin kv yakın. Cocuk bakıyor diye burdan almıştık. Ama şimdi de bakıyor. Eşim getirsin götürsün. Olmadı anneme yakın olursak benim annem bakar.kimin baktığı değil de hem anneme hem de çocukların okuluna yakın olsun istiyorum evim. İnşallah herkes istediğine kavuşur. Rabbim büyük. Verir inşallah.bizim de olacak inşallah gülüm yeter ki iyiyi güzeli isteyelim rabbim iste kulum diyor madem biz de hep güzel şeyleri isteyelim kendimiz için ailemiz için
insan düşündüğü ,istediği ve hissettiği kadar vardır , hayatın da olmasını istediğin şeyleri düşün iste kalpten olmuş gibi hisset eni sonu mutlaka rabbim nasip eder
Selam kuzu kulaklarım çınladı geldimbu arada tomurcukla angelina iyice su koyuverdiler ramazandı sahuru iftarı diye ses etmiyorum bayram sonrası yoklama tekmil alırım valla
Canımmmm çok sevindim Allah gönlüne göre verdi.Bebek kısmetiyle geldi.Gözünüz aydın canımEkimmmm cumanın bereketine bebeğin nasibine tayinim çıktı hiç beklemiyordum