Haydi Yine Yeniden...

Ekimmmm cumanın bereketine bebeğin nasibine tayinim çıktı hiç beklemiyordum :halay:
allahımaa şükürler olsuuunnnnnnnnnnnnnn:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
gözün aydın gülüüüm rabbim kulunu zor da bırakmıyor işte perişan olacaktın bu halinle git gel , kuzumun nasibi bol olacak şimdiden anasına bile nasibini veriyor :halay::halay::halay::halay:

ay bu gün ne güzel bir gün yaaaa böyle güzel haberler almak insanın anın da ruh halini güzelleştiriyor :KK36::KK36::KK36:
mutluyum mutlusun mutluuuuuuuuu:KK200:

allahımaa şükürler olsuuunnnnnnnnnnnnnn:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
gözün aydın gülüüüm rabbim kulunu zor da bırakmıyor işte perişan olacaktın bu halinle git gel , kuzumun nasibi bol olacak şimdiden anasına bile nasibini veriyor :halay::halay::halay::halay:
Aynen ekimim ya sonuçların açıklandığı gün girip bakmadım bile o kadar eminim gelmeyeceginden. Sonra eşim aradi tayininncikmis diye benden yüksek puanlı birkaç kişi daha uzak yerlere gitmişler eğer onlar yazsaydı bana gelmeyecekti. Gerçekten nasip oldu çok şükür :dua:
ay bu gün ne güzel bir gün yaaaa böyle güzel haberler almak insanın anın da ruh halini güzelleştiriyor :KK36::KK36::KK36:
mutluyum mutlusun mutluuuuuuuuu:KK200:
Cansın sen ya :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Aynen ekimim ya sonuçların açıklandığı gün girip bakmadım bile o kadar eminim gelmeyeceginden. Sonra eşim aradi tayininncikmis diye benden yüksek puanlı birkaç kişi daha uzak yerlere gitmişler eğer onlar yazsaydı bana gelmeyecekti. Gerçekten nasip oldu çok şükür :dua:

Cansın sen ya :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Ca im maşallah valla .iyiki yazmissin. Çok iyi bir ortamın olur inşallah. Hakkında hayırlısı. Yeni bir bebek yeni işyeri bu yıl baya değişiklik olacak hayatında.

Ca im maşallah valla .iyiki yazmissin. Çok iyi bir ortamın olur inşallah. Hakkında hayırlısı. Yeni bir bebek yeni işyeri bu yıl baya değişiklik olacak hayatında.
Aynen canım zaten çok az calisacam yani araliktacl zaten izne ayrılacam inş her şey hayırlı olur..

o kadar umudun yoktu demek sonuçlara bile bakmadın, ayyyyy tevafukummm nasip işte rabbim nasip etti ya çok şükür , bundan sonra her şey çoook daha güzel olacakkkkk :halay::halay:
asıl sen cansın hem de çifte cannnnnnnn seni yaradana kurbannnn:KK15::KK74::KK74::KK74:

bizim de olacak inşallah gülüm yeter ki iyiyi güzeli isteyelim rabbim iste kulum diyor madem biz de hep güzel şeyleri isteyelim kendimiz için ailemiz için
insan düşündüğü ,istediği ve hissettiği kadar vardır , hayatın da olmasını istediğin şeyleri düşün iste kalpten olmuş gibi hisset eni sonu mutlaka rabbim nasip eder

çarşambaya bir tartılsak mı kızlar ne dersiniz 9 takım dağılmadan önce orada bir hamişimiz vardı o da bazen sabit bazen eksi bildirim yapıyordu sağlıkla ve az kilo alarak bebişini kucağına almak için dikkat ediyordu
kızzz tevafuk bundan sonra beslenmene üst düzey dikkat etmen lazım elinden geldiğince badem ve ceviz yemeye çalış gülüm yeğenim aşırı zeki, dahii olsun inşallahhh:KK36::KK36:

bizim de olacak inşallah gülüm yeter ki iyiyi güzeli isteyelim rabbim iste kulum diyor madem biz de hep güzel şeyleri isteyelim kendimiz için ailemiz için
insan düşündüğü ,istediği ve hissettiği kadar vardır , hayatın da olmasını istediğin şeyleri düşün iste kalpten olmuş gibi hisset eni sonu mutlaka rabbim nasip eder
Aynen canım rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip eder. Bubtrcih te yürekten gitmeyi o kadar istedim ki çok şükür. Rabbim eski okulumu arattirmasin :dua:
çarşambaya bir tartılsak mı kızlar ne dersiniz 9 takım dağılmadan önce orada bir hamişimiz vardı o da bazen sabit bazen eksi bildirim yapıyordu sağlıkla ve az kilo alarak bebişini kucağına almak için dikkat ediyordu
kızzz tevafuk bundan sonra beslenmene üst düzey dikkat etmen lazım elinden geldiğince badem ve ceviz yemeye çalış gülüm yeğenim aşırı zeki, dahii olsun inşallahhh:KK36::KK36:
Tartılalım canım ben zaten tartılıyorum
Bu hamilelikte kilo kontrolü çok.onemli benim için. Ramazan bitsin kendime güzel bir liste oluşturacam. Senin dediğin gibi badem ceviz süt yoğurt kesin olacak listemde. :kk77:

İnşallah sende güzel insanların olduğu bir yere dusersin. Ortam çok önemli. Bizim bira memleket anne baba da burda . gitmeyiz bir yere . ama ben güzel anneme yakın bir ev istiyorum. İnşallah olur. Evin kv yakın. Cocuk bakıyor diye burdan almıştık. Ama şimdi de bakıyor. Eşim getirsin götürsün. Olmadı anneme yakın olursak benim annem bakar.kimin baktığı değil de hem anneme hem de çocukların okuluna yakın olsun istiyorum evim. İnşallah herkes istediğine kavuşur. Rabbim büyük. Verir inşallah.

bu arada tomurcukla angelina iyice su koyuverdiler ramazandı sahuru iftarı diye ses etmiyorum bayram sonrası yoklama tekmil alırım valla :KK8:
Selam kuzu kulaklarım çınladı geldim :-)
Biliyosunuz gözden yine üveit atağı geçiriyordum ancak sakinledi atak,damla tedavisi bitmek üzere.Bunun dışında oğlanı sünnet ettirecektik ama anestezi onay vermedi.astım atağı geçiriyormuş.onunla uğraştım günlerce havalar ilaçlar iyileştirdik ama yine onaylamadı doktor daha çok küçük 5 yaşında biraz daha büyüsün bekle acele etme dedi.son günlerim hep hastanede geçti yani.
Diyete gelirsek ciddi anlamda dağıldığım doğrudur inşallah daha kontrolü olup en azından bayrama kilo almadan girmek istiyorum

X