Kuzum hoş geldin yaa.Merakta bıraktın bizi valla.Uzaklaşmak iyi gelmiyor sana.Bir daha kopma lütfen.Diğer sayfayı artık ayakata tutamamaya başladık ve yeni bir başlangıç yapıp toparlanalım dedik.İyi de yapmışız.Bir bir geliyor herkes.Tatlıtambak ve şaheste de katılacak.Sara Wetu Nilfer_pdr de gelirse kadro tamamlanıyor sanırım
Böyle güzel örnek olduğum için kendimle,vazgeçmeyip sizde mücadeleye devam ettiğiniz için de sizinle gurur duyuyorum
Tuzu azaltmanın faydaları canım
Birlikte 8 leri görelim diyorduk hatırlıyor musun miladcım.Bak koptun aramızdan 9 ları gördün yine.Kızacağım bak bi daha bırakma.Ben 8 lerden kurtuldum 7 lere indim.İnancımı kaybetmedim hiç.
Yine de geç değil.Verdireceğim sana o kiloları
Ne zahmeti tatlım.Ben zevk alıyorum bu işten.Bu başlangıç sana iyi gelecek.Sonbahar diyetleri daha iyi verdiriyor sana.Önümüzdeki yaza fıstık gireceksin
Hoş geldin arkadaşım.İnancımı ve motivasyonumu hiç elden bırakmadım ve hedefime adım adım ilerliyorum.Aktif ol aramızda kal sen de kilolarından kurtul hayal ettiğin bedende yaşa
Tabii ki katılabilirsin ne demek ... Yolunda başarılar
Topik sahibi diye bişey yok canım.Bu sayfa hepimizin isteyen istediği gibi sahiplenebilir.Ben bir araya toparlanalım diye öncülük ettim o kadar.Yeni gelen arkadaşları siz de kabul edebilirsiniz :) Benim onayıma gerek yok
Aynen canım ya hiç sorma.Dün de oğlum simit yemiş süt varmış içinde.Süt alerjisi olduğundan gözleri şişti kızardı alerji atağı geçirdi yine.
Okuyorum sürekli ben de etrafımdakiler de,hayır da yaparım elimden geldiğince ama hatırı sayılır bir adak adamam lazım sanırım