Haydi Yine Yeniden...

Bu arada benim kızlar uyuyorken 40 dk bisiklet 20 dk platesle güne başladım uyansalarda bu sefer bekleyin dedim hazır ısınmışken sporu bırakmayayım istedim açlıktan benim ufaklık zorlamadan 1 yumurtayı götürdü eşim birazdan yemeğe gelir ben ev işlerini öğleden sonra hallederim artık bide kahvaltıda nesfitli yulaflı karışım vardı

Bu arada benim kızlar uyuyorken 40 dk bisiklet 20 dk platesle güne başladım uyansalarda bu sefer bekleyin dedim hazır ısınmışken sporu bırakmayayım istedim açlıktan benim ufaklık zorlamadan 1 yumurtayı götürdü eşim birazdan yemeğe gelir ben ev işlerini öğleden sonra hallederim artık bide kahvaltıda nesfitli yulaflı karışım vardı
cidden maşallah sana azmine ve kızlarının seni sıkıştırmayıp spor yapmana müsaade etmelerine öp kuzularımı benim için aferin onlara:)

Gülsaycım arkadaşım bebiş aramıza sağ salim gelsinde fazlalıkları burada hep beraber veririz bu günlerin tadını çıkar
Çok Sağolun canım ya sizlerle olmak iyi geliyor
Aslında daha az bi kiloda hamile kalmayı planlıyordum ama olmadı, sağlık olsunn
Selamlar kizlar bizim gurup toplanmış ne guzel..
tomurcukkk tomurcukkk hayirli olsun canım ne iyi yaptin herkesi toplamakla
@aysun163 uzun zaman oldu canim seni gördüğüme sevindim
Gokce29 Gokce29 hamisligin hayirli olsun cok sevindim senin adına
@metra @ilkay80 toplanmissiniz süper
ekim2009 ekim2009 hala enerjiksin ablacım :KK66: hayranım sana
angelina35 angelina35 gecmis olsun yavrucuguna canım..
M Melrin hoşgeldin..

Ben diyet modundan çıkalı çok oldu.. yedim de yedim yedim de yedim :)) inek gibi oldum valla:))
Kilo veremiyorum diye üzülüyordum kilo almamakta marifetmis meğer :)
Zilhicce orucuna başladım bugun bayramı da atlatırsam inşallah yepyeni bir başlangıç yapmak istiyorum inşallah.
Milad'cım Hoşgeldin canım, senin yerin ayrı valla...
Çok Sağol canım bebiş isteyen herkese versin Allah...
Ben de devasa bir kiloyla hamiş kaldım bak ama yine de buralarda çırpınıyorum iyice almayım diye...
En kısa zamanda gel sen de Aramıza...:KK200:

e
Benim kızlar fena yanlarında sempatik değil zayıf anne istiyorlar onlar uyanmadan spora başlamıştım herşey onlar için başladı sonra eşim için devam etti ama şu An kendim için bu olayı tamamlayacağım
bu sefer gerçekten başaracaksın çünkü kendin için istiyorsun :)

Günaydınn ne güzel sohbetler yapılmış akşam ben yorgunluktan sızmışım:)
Bende oğlumu götürdüm oortodontiye tel takılmasına karar verildi hâlâ haber bekliyoruz onlar çağıracaklar bakalım özeller çok pahalı devlettede bekliyorsun bir an önce başlasaydık okullar açılmadan iyi olacaktı ama yapcak birşey yok...
Evettt bol hareketli az kalorili bir gün olsun bugün arka odalardan bayram temizliğine başlıyorum hatta ne duruyorum şimdi başlayayım siz gelenekadar:)

kolay gelsin canim

Günaydın arkadaşlar bende uyumakla uyanmamak arasında zorlu mücadele sonrası uyanmayı başardım hareket zamanı

uyumak şişiriyor insani gercekten. Erken uyuyup Sabah erken kalkmak en iyisi

Gunaydin hatunlar,gecmisi okuyamadim.spiral kontrolu icin hastaneye geldim.reglim bittigi halde ara kanamalar yapiyo.bi baktirayim.
is yerine dondugumde okurum,dunku menumu de paylasirim.simdilik hoscakalin...

ekime katılmamak elde degil okurken bende aynısını düşündüm. Dikkat et kendine

Gunaydin hanimlar cocuklari okula biraktim geldim yesil cayimi ictim sira geldi evleri toplamaya gorusuruz sonra

Sanada kolay gelsin canım :)

Çok Sağolun canım ya sizlerle olmak iyi geliyor
Aslında daha az bi kiloda hamile kalmayı planlıyordum ama olmadı, sağlık olsunn

Milad'cım Hoşgeldin canım, senin yerin ayrı valla...
Çok Sağol canım bebiş isteyen herkese versin Allah...
Ben de devasa bir kiloyla hamiş kaldım bak ama yine de buralarda çırpınıyorum iyice almayım diye...
En kısa zamanda gel sen de Aramıza...:KK200:
Hosbulduk tatlim aranizdayim bile insallah:)
Canim benim bir arkadasimin iki kızı vardı baya ara verdikten sonra bir de oglum olsun diye kilolu haliyle hamile kaldi ki oda zayıf hamile icin mucadele verdi ama olmayinca erteleyemedi artık.
Dogum yaptiktan 3 ay sonra kazayla tekrar hamile kaldı hic istemezken 4 çocuğu oldu birden:)
Herkes artik .. hayatta kilo veremez diye düşünürken dogumdan 6-7 ay sonra gördüğümde incecik olmustu inanamadim. Üst uste iki hamilelik gecirince kafam rahatladi diyet dusunmedim sonrada herşeyden az yiyerek kilo verdim dedi.
Bence senin icin iyi bile olabilir bu hamilelik bu dusuncelere ara ver. Herseyden yeme hakkin var ama bir arkadasda yazmıştı ya tek kişilik ye. Iki canliyim iki kati yemeliyim hatasina dusmezsen kilo almadan atlatirsin bu sureci..

Hep hayatımızda birileri için uğraşıp duruyoruz yemek temizlik ev işi gönül işi derken vakit geçiyor sporu bu yüzden seviyorum kendimle başbaşa kalıp dinleniyorum sağlıklı Olmak gözüme güzel gözükmek istiyorum

Benim kızlar fena yanlarında sempatik değil zayıf anne istiyorlar onlar uyanmadan spora başlamıştım herşey onlar için başladı sonra eşim için devam etti ama şu An kendim için bu olayı tamamlayacağım

Bravo sana canim bu azimden bana da lazım :)

Hamilelik çok güzel bi süreç sevdiğini içinde taşımak senden beslenmesi ayyyy iki çocuğumdada şişman hamile kaldım ama hamilelikte 12 kilo alarak tamamladım abartmadan yedim sadece. bu lütuf senle beraber ya hep söylüyorum bu kadının sultanlık sürecidir doğduğu An kölelik başlar sultanım bunun tadını çıkar kiloyu dert etme

kolay gelsin canim

uyumak şişiriyor insani gercekten. Erken uyuyup Sabah erken kalkmak en iyisi

ekime katılmamak elde degil okurken bende aynısını düşündüm. Dikkat et kendine

Sanada kolay gelsin canım :)

Hosbulduk tatlim aranizdayim bile insallah:)
Canim benim bir arkadasimin iki kızı vardı baya ara verdikten sonra bir de oglum olsun diye kilolu haliyle hamile kaldi ki oda zayıf hamile icin mucadele verdi ama olmayinca erteleyemedi artık.
Dogum yaptiktan 3 ay sonra kazayla tekrar hamile kaldı hic istemezken 4 çocuğu oldu birden:)
Herkes artik .. hayatta kilo veremez diye düşünürken dogumdan 6-7 ay sonra gördüğümde incecik olmustu inanamadim. Üst uste iki hamilelik gecirince kafam rahatladi diyet dusunmedim sonrada herşeyden az yiyerek kilo verdim dedi.
Bence senin icin iyi bile olabilir bu hamilelik bu dusuncelere ara ver. Herseyden yeme hakkin var ama bir arkadasda yazmıştı ya tek kişilik ye. Iki canliyim iki kati yemeliyim hatasina dusmezsen kilo almadan atlatirsin bu sureci..
Hamilelik çok güzel bi süreç sevdiğini içinde taşımak senden beslenmesi ayyyy iki çocuğumdada şişman hamile kaldım ama hamilelikte 12 kilo alarak tamamladım abartmadan yedim sadece. bu lütuf senle beraber ya hep söylüyorum bu kadının sultanlık sürecidir doğduğu An kölelik başlar sultanım bunun tadını çıkar kiloyu dert etme
Canlarım benim çok tşk ederim yaa...
İşte bu Yüzden burayı, bu grubu seviyorum sanırım...

Her ne kadar istemediğim bi kiloda hamiş kalmış olsam da, bu ara iştahım zirve yapmiş olsa da... Burada sizlerle birlikte yapabileceğimin en iyisini yapıp, mümkün olduğunca sağlıklı bi şekilde doğuma ulaşacağıma inanıyorum...
Iyi ki varsınıZ canlar:KK68::KK68::KK68:

Selamlar kizlar bizim gurup toplanmış ne guzel..
tomurcukkk tomurcukkk hayirli olsun canım ne iyi yaptin herkesi toplamakla
@aysun163 uzun zaman oldu canim seni gördüğüme sevindim
Gokce29 Gokce29 hamisligin hayirli olsun cok sevindim senin adına
@metra @ilkay80 toplanmissiniz süper
ekim2009 ekim2009 hala enerjiksin ablacım :KK66: hayranım sana
angelina35 angelina35 gecmis olsun yavrucuguna canım..
M Melrin hoşgeldin..

Ben diyet modundan çıkalı çok oldu.. yedim de yedim yedim de yedim :)) inek gibi oldum valla:))
Kilo veremiyorum diye üzülüyordum kilo almamakta marifetmis meğer :)
Zilhicce orucuna başladım bugun bayramı da atlatırsam inşallah yepyeni bir başlangıç yapmak istiyorum inşallah.
Kuzum hoş geldin yaa.Merakta bıraktın bizi valla.Uzaklaşmak iyi gelmiyor sana.Bir daha kopma lütfen.Diğer sayfayı artık ayakata tutamamaya başladık ve yeni bir başlangıç yapıp toparlanalım dedik.İyi de yapmışız.Bir bir geliyor herkes.Tatlıtambak ve şaheste de katılacak.Sara Wetu Nilfer_pdr de gelirse kadro tamamlanıyor sanırım

sen zorlaştırıyorsun gülüm aslında hiçte zor değil sadece sabır lazım her hafta 1 kilo verme beklentisi yada daha fazlası beklentisi olmasın sadece zayıflayacağına inan yediklerine dikkat et diyet değil bak dikkat etmek diyorum ki sen bunların hepsini çok iyi biliyorsun yavaş ama çok kolay zayıflanabiliyor aha da şahidi benim ne strese girdim ne aç kaldım ne yesem diye düşünmedim bile bu gün itibariyle ocak başından beri 15 kilo verdim daha da vericem çok iyi biliyorum geri kilo alırmıyım diye asla düşünmüyorum aklımdan bile geçmiyor en güzel örnek tomurcuk bize 40 kilo verdi hiç inancını kaybetmedi

Böyle güzel örnek olduğum için kendimle,vazgeçmeyip sizde mücadeleye devam ettiğiniz için de sizinle gurur duyuyorum

ben de 97 ye çakılıp kadım en son 102 kiloyken hep aklımdan 97 geçiyordu ah bi 97 olsam olucam diyordum ..97 de takılınca bu defa baktım olmuyor 3 gün tuzu azalttım son günü tamamen kestim salı tartı da 96 lı rakam görücem dedim şükür bu gün gördüm :))
Tuzu azaltmanın faydaları canım :KK66:

Sen bana yaklasiyorken ben sana daha çok yaklastim ne yazikki 96 kilo olmusum:KK43:
Birlikte 8 leri görelim diyorduk hatırlıyor musun miladcım.Bak koptun aramızdan 9 ları gördün yine.Kızacağım bak bi daha bırakma.Ben 8 lerden kurtuldum 7 lere indim.İnancımı kaybetmedim hiç.
Yine de geç değil.Verdireceğim sana o kiloları

tomurcukkk tomurcukkk tomurcugum cok zahmet olacak ama beni yarın 96.7 olarak listeye ekler misin?ki su İşi ciddiye alip baslayayim bende
Ne zahmeti tatlım.Ben zevk alıyorum bu işten.Bu başlangıç sana iyi gelecek.Sonbahar diyetleri daha iyi verdiriyor sana.Önümüzdeki yaza fıstık gireceksin :KK66:

Merahabalar cok sevdim bugunlugu :)
Hayirli olsun ne guzel kilolar vermişsin azminize hayran kaldim hanimlar maşallah bende başta saglik yasam adina fazlaliklarimdan kurtulmak istiyorum sizlerinde yardimiyla insallah olur :))
Hoş geldin arkadaşım.İnancımı ve motivasyonumu hiç elden bırakmadım ve hedefime adım adım ilerliyorum.Aktif ol aramızda kal sen de kilolarından kurtul hayal ettiğin bedende yaşa :KK66:

BeN de size katılabilir miyim
Tabii ki katılabilirsin ne demek ... Yolunda başarılar

Topik sahibi tomurcukkk tomurcukkk canim ama sabah geldiginde oda katilabilirsin diyecektir diye tahmin ediyorum. Bu geceligine ben cevap vereyim:))
Yas boy kilo kac?
Topik sahibi diye bişey yok canım.Bu sayfa hepimizin isteyen istediği gibi sahiplenebilir.Ben bir araya toparlanalım diye öncülük ettim o kadar.Yeni gelen arkadaşları siz de kabul edebilirsiniz :) Benim onayıma gerek yok :KK66:

kız bu sene senin başın hiç ayıkmıyor farkında mısın rabbim esirgesin bundan sonra inşallah daha bir şey olmaz sadaka çıkar bol bol oku tomurcuğum hatta annen de okusun sana da evine de
Aynen canım ya hiç sorma.Dün de oğlum simit yemiş süt varmış içinde.Süt alerjisi olduğundan gözleri şişti kızardı alerji atağı geçirdi yine.
Okuyorum sürekli ben de etrafımdakiler de,hayır da yaparım elimden geldiğince ama hatırı sayılır bir adak adamam lazım sanırım

Merhaba kizlarrr tomurcugum kuzucugunda benim gibi ne yese dokunuyor cok gecmus olsun canim cok zor gida alerjisi sinir oluyorum hic bisey yiyemiyirsun hep dikkat etmen gerekiyor insallah cabuk iyilesir sen nasilsin ne dedi dr ? Bu arada bendemi girsem listeye ne yapsam ne dersin ?

Merhaba kizlarrr tomurcugum kuzucugunda benim gibi ne yese dokunuyor cok gecmus olsun canim cok zor gida alerjisi sinir oluyorum hic bisey yiyemiyirsun hep dikkat etmen gerekiyor insallah cabuk iyilesir sen nasilsin ne dedi dr ? Bu arada bendemi girsem listeye ne yapsam ne dersin ?
Sağol canım.Süt ve süt ürünleri yumurta havuç kaju fıstık ceviz yeşil mercimek bildiğimiz alerjileri.Daha dokunan ne var bilemiyorum.Rabbim şifa verir inşallah en kısa zamanda.

Bende sıkıtı yok.Spiral yerindeymiş.kayma yok.öyle ara lekelenmeler yapabiliyormuşKortizondan dolayı hormon dengen de değişmiş olabilir dedi.

Sende gir listeye tabi canım.Ben ısrar etmiyorum bu konuda sana.Biliyorum çünkü aktifsin hep diyettesin.Kendi kontrolünü sağlıyosun.O yüzden başımızın üstünde yerin var.İstediğin zaman gir bildirimi eklerim ben

Sağol canım.Süt ve süt ürünleri yumurta havuç kaju fıstık ceviz yeşil mercimek bildiğimiz alerjileri.Daha dokunan ne var bilemiyorum.Rabbim şifa verir inşallah en kısa zamanda.

Bende sıkıtı yok.Spiral yerindeymiş.kayma yok.öyle ara lekelenmeler yapabiliyormuşKortizondan dolayı hormon dengen de değişmiş olabilir dedi.

Sende gir listeye tabi canım.Ben ısrar etmiyorum bu konuda sana.Biliyorum çünkü aktifsin hep diyettesin.Kendi kontrolünü sağlıyosun.O yüzden başımızın üstünde yerin var.İstediğin zaman gir bildirimi eklerim ben
Canim cok gecmis olsun alerji ile inatlasmak olmuyo bisey olmaz ye demekle olmuyo dokunuyorsa asla yememelu kendimden biliyorum uc tane kuru fasulye parcasi benim karnimi kocamannn sisiriyo sabaha kadar sanci icinde kivraniyorum benimde hep karnim siser ama boyle hamile gibi rabbim sifa versin kuzuna insallah iyi olur belki bilim adamlari bununda asisini bulurlar bellimi olur :KK66:

Kuzum hoş geldin yaa.Merakta bıraktın bizi valla.Uzaklaşmak iyi gelmiyor sana.Bir daha kopma lütfen.Diğer sayfayı artık ayakata tutamamaya başladık ve yeni bir başlangıç yapıp toparlanalım dedik.İyi de yapmışız.Bir bir geliyor herkes.Tatlıtambak ve şaheste de katılacak.Sara Wetu Nilfer_pdr de gelirse kadro tamamlanıyor sanırım

Böyle güzel örnek olduğum için kendimle,vazgeçmeyip sizde mücadeleye devam ettiğiniz için de sizinle gurur duyuyorum

Birlikte 8 leri görelim diyorduk hatırlıyor musun miladcım.Bak koptun aramızdan 9 ları gördün yine.Kızacağım bak bi daha bırakma.Ben 8 lerden kurtuldum 7 lere indim.İnancımı kaybetmedim hiç.

Ne zahmeti tatlım.Ben zevk alıyorum bu işten.Bu başlangıç sana iyi gelecek.Sonbahar diyetleri daha iyi verdiriyor sana.Önümüzdeki yaza fıstık gireceksin :KK66:

Hoş geldin arkadaşım.İnancımı ve motivasyonumu hiç elden bırakmadım ve hedefime adım adım ilerliyorum.Aktif ol aramızda kal sen de kilolarından kurtul hayal ettiğin bedende yaşa :KK66:

Topik sahibi diye bişey yok canım.Bu sayfa hepimizin isteyen istediği gibi sahiplenebilir.Ben bir araya toparlanalım diye öncülük ettim o kadar.Yeni gelen arkadaşları siz de kabul edebilirsiniz :) Benim onayıma gerek yok :KK66:

Aynen canım ya hiç sorma.Dün de oğlum simit yemiş süt varmış içinde.Süt alerjisi olduğundan gözleri şişti kızardı alerji atağı geçirdi yine.
Okuyorum sürekli ben de etrafımdakiler de,hayır da yaparım elimden geldiğince ama hatırı sayılır bir adak adamam lazım sanırım

Hosbuldum canim evet bana sizden ayrılmak iyi gelmiyor. O kadar umutsuzluga vardirdim ki nerdeyse birakiyordum ne olursa olsun dedim. Baktim 100 ufukta görünüyor kendime geldim:)) inşallah bu sonbahar bana ve hepimize çok iyi gelecek..sana yaz kış farketmiyor zaten supersin canim azmini tebrik ediyorum bir daha kilolar ugramasin sana..
Oglun icin geçmiş olsun ya minicik bünyesi kaldırmıyor herseyi demekki.. neyseki geçici demişti doktorunuz. Bugunleride atlaticak kuzu inşallah herşeyi yiyip içicek canı istediginde..

rabbim esirgesin alerji de zor yanında sürekli antihistaminik taşıycan şimdi nasıl geçti mi şişi kızarıklığı

kızlar galiba bu soda ayran limon ödem atıyor vücuttan dün 96.900 düm öğleye doğru aç karna bir daha tartıldım ilk 96.600 son 3 defa daha çıktım tartıya 96.300 çıktı bir günde 300 yada 600 gram değişim 2 gündür akşam sodalı ayran içiyorum buna bağladım hem de malum günlerimdeyim

Canim cok gecmis olsun alerji ile inatlasmak olmuyo bisey olmaz ye demekle olmuyo dokunuyorsa asla yememelu kendimden biliyorum uc tane kuru fasulye parcasi benim karnimi kocamannn sisiriyo sabaha kadar sanci icinde kivraniyorum benimde hep karnim siser ama boyle hamile gibi rabbim sifa versin kuzuna insallah iyi olur belki bilim adamlari bununda asisini bulurlar bellimi olur :KK66:

Yemediklerine degil yiyebildiklerine odaklanıp mutlu mutlu olmaya çalış canım benim gordugum kadariyla oylesin de zaten annem de ülser gut ve tansiyon hastasi tuzlu yiyemez et balik tavuk peynir sut yogurt domates yesillik salcali yagli yiyemez corba pilav salatalik zeytin gibi sinirli seyler yiyebilir sadece zeytinde tuzlu diye fazla yiyemez bir cok seye karsi alerjisi var bakliyat yedimi oda şişiyor cesareti yok.. bazen kendi icinde küsüp edip hic bir sey yemez bazen cok şükür der daha kötüsü olmasin deyip rahatlatır kendini cok zor ama yinede sukredip hayata devam etmekten başka çare yok

kızlar galiba bu soda ayran limon ödem atıyor vücuttan dün 96.900 düm öğleye doğru aç karna bir daha tartıldım ilk 96.600 son 3 defa daha çıktım tartıya 96.300 çıktı bir günde 300 yada 600 gram değişim 2 gündür akşam sodalı ayran içiyorum buna bağladım hem de malum günlerimdeyim

Nasıl yapıyorsun canım tarif verir misin,?

X