Haydi Yine Yeniden...

ben de gideyim sodalı ayranı içince uykum geldi:))
yarına görüşürüz kızlar

erkekler fırsatını ya da bahanesini buldu mu küçük çocuk gibi nazlanırlar zaten sağ olsunlar:)
ince fikrimden değil sen çok perişan oldun şehir şehir dolandırdın yoruldun valizler gitti o kadar yorgunluğa aksiyona değdi de iyileşti mi yoksa hala erzurum yollarını aşındırıyor musun diye aklıma geldi gülüm
anamm ne kötüyüm önce can sonra canan yapıyorum önce miladım sonra eşi :eek:

Ay bide hafızam kötü diyor bu kadın her detayi hatırlıyor:)) ay haklısın bi daha o gunler gelmez inşallah..yinede ince düşünüyorsun beni düşünüyorsun ablacım:KK66:

Günaydınn ne güzel sohbetler yapılmış akşam ben yorgunluktan sızmışım:)
Bende oğlumu götürdüm oortodontiye tel takılmasına karar verildi hâlâ haber bekliyoruz onlar çağıracaklar bakalım özeller çok pahalı devlettede bekliyorsun bir an önce başlasaydık okullar açılmadan iyi olacaktı ama yapcak birşey yok...
Evettt bol hareketli az kalorili bir gün olsun bugün arka odalardan bayram temizliğine başlıyorum hatta ne duruyorum şimdi başlayayım siz gelenekadar:)

Gunaydin hatunlar,gecmisi okuyamadim.spiral kontrolu icin hastaneye geldim.reglim bittigi halde ara kanamalar yapiyo.bi baktirayim.
is yerine dondugumde okurum,dunku menumu de paylasirim.simdilik hoscakalin...

Ay bide hafızam kötü diyor bu kadın her detayi hatırlıyor:)) ay haklısın bi daha o gunler gelmez inşallah..yinede ince düşünüyorsun beni düşünüyorsun ablacım:KK66:
çok üzülmüştüm haline perişan oldun o zamanlar ondan hatırlıyorum seni, sizi düşünücem tabii kimi düşünücem başka :KK24:

ben eve yeni geldim oğlum acıkmış ona yemek ısıttım kahvaltı istemedi :)
bende hemen kızlar ne yapmış diye buraya geldim küçük bir elma dişledim öğle yemeğine eşim geliyor onla yerim bir şeyler zaten az kalmış

Günaydınn ne güzel sohbetler yapılmış akşam ben yorgunluktan sızmışım:)
Bende oğlumu götürdüm oortodontiye tel takılmasına karar verildi hâlâ haber bekliyoruz onlar çağıracaklar bakalım özeller çok pahalı devlettede bekliyorsun bir an önce başlasaydık okullar açılmadan iyi olacaktı ama yapcak birşey yok...
Evettt bol hareketli az kalorili bir gün olsun bugün arka odalardan bayram temizliğine başlıyorum hatta ne duruyorum şimdi başlayayım siz gelenekadar:)
hay maşallah şimdiden başladın temizliğe ben de gelirken toz deterjan aldım tüllerin üst kısmını daha iyi temizliyor sıvıya göre ben de başlarım artık ufaktan:)
diş tellerinin takıldığı gün hiç bir şey yiyemiyorlar çok ağrıtıyor benim oğluş 3 gün çiğneyemedi 1 hafta ağrıyor dedi durdu ona göre karnını iyice doyur öyle götür tel takılacağı zaman sırf malzemeleri bin dolar tutmuştu 2 sene önce üniversite hastanesinde yaptırdık gerisine para vermedik haa birde özel diş fırçaları var ondan almıştık ne kadardı unuttum 2-3 parça bişeydi özel olsa ne kadar verirdik allah bilir:)

Gunaydin hatunlar,gecmisi okuyamadim.spiral kontrolu icin hastaneye geldim.reglim bittigi halde ara kanamalar yapiyo.bi baktirayim.
is yerine dondugumde okurum,dunku menumu de paylasirim.simdilik hoscakalin...
kız bu sene senin başın hiç ayıkmıyor farkında mısın rabbim esirgesin bundan sonra inşallah daha bir şey olmaz sadaka çıkar bol bol oku tomurcuğum hatta annen de okusun sana da evine de

Ah Ekim ben çok yatarak bu kiloları yaptım tatilimin bitmesine az kaldı çoluk çocuklu yoğun günler başlayacak ama öğrencilerime güzel görüncem diye bi elbise aldım ilk gün hazırlığı için bu mücadelem

Ah Ekim ben çok yatarak bu kiloları yaptım tatilimin bitmesine az kaldı çoluk çocuklu yoğun günler başlayacak ama öğrencilerime güzel görüncem diye bi elbise aldım ilk gün hazırlığı için bu mücadelem
oooo hadi inşallah ilk gün okulda tüm gözler sende olur herkes iltifat eder güzelliğini de sen de gelip burda mutlu mutlu yazarsın allahın izniyle

X