Haydi Yine Yeniden...

ben de sabah erkenden oğlumu ortodontiste götürücem çok bekletiyor hoca ya inşallah öğleye kadar beklemeyiz
sabah bensiz çok eğlenmeyin kızlar:))

Sensiz eğlenmek mumkun mu:))
Hayırdır birsey mi kaçırdım oglusunun nesi var ablam?

Sensiz eğlenmek mumkun mu:))
Hayırdır birsey mi kaçırdım oglusunun nesi var ablam?
diş telleri var sıpanın nerdeyse 2 sene oldu alt çenesi az geride diye öne çekmişti en son birde bildiğin küçük lastiklerden vermişti mohut kadar bişey onları takması lazımdı pek takmadı velet çenesi düzelmişse telleri çıkaracaktı doktor geçen gitti 3.5 saat beklemiş çocuğum 1 saat daha bekler misin belki yine de bakamam demiş benimkide eve geldi yarın bakalım ne diycek hoca:)

Pul biberli yogurt kurumu yaptim yedim kizlar insallah faydasini gorurum
Buarada Sseldaas Sseldaas hosgeldin aramiza canim senin bize gore cok fazlan yokmuscabucak veririz insallah kilocuklari
bende limonlu sodalı ayran yaptım az önce onu içicem birazdan dün akşam başladım pul biberli yoğurttan daha çok işe yararsa söylerim

diş telleri var sıpanın nerdeyse 2 sene oldu alt çenesi az geride diye öne çekmişti en son birde bildiğin küçük lastiklerden vermişti mohut kadar bişey onları takması lazımdı pek takmadı velet çenesi düzelmişse telleri çıkaracaktı doktor geçen gitti 3.5 saat beklemiş çocuğum 1 saat daha bekler misin belki yine de bakamam demiş benimkide eve geldi yarın bakalım ne diycek hoca:)

Bu yaslarda daha kolay düzeliyor dişler önlem alinca insallah cikarinca inci gibi olur :)

baya çarpıktı alt dişer şimdi hepsi sıralı çok düzgün keşke bizim zamanımızda da bu kadar rahat gidilip dişlerimiz düzeltiyseydi:KK43:
Benim görümcem de cok istedi ufak yer olunca yasin geciktigi icin duzelmez demişler aslinda her yasta yapilabiliyormus arastir istersen

Daha iyi sanki arada yine rahatsizim diyor ama ben artik nazlandigini düşünüyorum :)
Sağol sorduğun icin cok ince fikirlisin canım benim <3
erkekler fırsatını ya da bahanesini buldu mu küçük çocuk gibi nazlanırlar zaten sağ olsunlar:)
ince fikrimden değil sen çok perişan oldun şehir şehir dolandırdın yoruldun valizler gitti o kadar yorgunluğa aksiyona değdi de iyileşti mi yoksa hala erzurum yollarını aşındırıyor musun diye aklıma geldi gülüm
anamm ne kötüyüm önce can sonra canan yapıyorum önce miladım sonra eşi :eek:

Benim görümcem de cok istedi ufak yer olunca yasin geciktigi icin duzelmez demişler aslinda her yasta yapilabiliyormus arastir istersen
30 yaşından önce yapıyorlar dişler uygunsa diye biliyordum benimkiler sıkı sıkı öndeki tek diş diğerine göre aynı hizada değil
yarın hocaya sorayım bi belki oluyordur belli mi olur :)

X