- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- Konu Sahibi tomurcukkk
iyi geceler iyi dinlenmelerHadi kizlar ben kactim herkese iyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler iyi dinlenmelerHadi kizlar ben kactim herkese iyi geceler
Hadi kizlar ben kactim herkese iyi geceler
d vitamini zeytin yağıyla bağlanıyormuş onun için dedi doktorBenim kv yede ekmege döküp ye demiş dr. Ama z.yagini soylememis onuda ben soyleyeyim:))
amin inşallahŞifa vesilesi olsun insallah
ben de sabah erkenden oğlumu ortodontiste götürücem çok bekletiyor hoca ya inşallah öğleye kadar beklemeyiz
sabah bensiz çok eğlenmeyin kızlar:))
diş telleri var sıpanın nerdeyse 2 sene oldu alt çenesi az geride diye öne çekmişti en son birde bildiğin küçük lastiklerden vermişti mohut kadar bişey onları takması lazımdı pek takmadı velet çenesi düzelmişse telleri çıkaracaktı doktor geçen gitti 3.5 saat beklemiş çocuğum 1 saat daha bekler misin belki yine de bakamam demiş benimkide eve geldi yarın bakalım ne diycek hoca:)Sensiz eğlenmek mumkun mu:))
Hayırdır birsey mi kaçırdım oglusunun nesi var ablam?
bende limonlu sodalı ayran yaptım az önce onu içicem birazdan dün akşam başladım pul biberli yoğurttan daha çok işe yararsa söylerimPul biberli yogurt kurumu yaptim yedim kizlar insallah faydasini gorurum
Buarada Sseldaas hosgeldin aramiza canim senin bize gore cok fazlan yokmuscabucak veririz insallah kilocuklari
diş telleri var sıpanın nerdeyse 2 sene oldu alt çenesi az geride diye öne çekmişti en son birde bildiğin küçük lastiklerden vermişti mohut kadar bişey onları takması lazımdı pek takmadı velet çenesi düzelmişse telleri çıkaracaktı doktor geçen gitti 3.5 saat beklemiş çocuğum 1 saat daha bekler misin belki yine de bakamam demiş benimkide eve geldi yarın bakalım ne diycek hoca:)
baya çarpıktı alt dişer şimdi hepsi sıralı çok düzgün keşke bizim zamanımızda da bu kadar rahat gidilip dişlerimiz düzeltiyseydiBu yaslarda daha kolay düzeliyor dişler önlem alinca insallah cikarinca inci gibi olur :)
Daha iyi sanki arada yine rahatsizim diyor ama ben artik nazlandigini düşünüyorum :)miladım aklıma gelmişken eşin nasıl oldu tamamen iyileşti mi
Benim görümcem de cok istedi ufak yer olunca yasin geciktigi icin duzelmez demişler aslinda her yasta yapilabiliyormus arastir istersenbaya çarpıktı alt dişer şimdi hepsi sıralı çok düzgün keşke bizim zamanımızda da bu kadar rahat gidilip dişlerimiz düzeltiyseydi
erkekler fırsatını ya da bahanesini buldu mu küçük çocuk gibi nazlanırlar zaten sağ olsunlar:)Daha iyi sanki arada yine rahatsizim diyor ama ben artik nazlandigini düşünüyorum :)
Sağol sorduğun icin cok ince fikirlisin canım benim <3
30 yaşından önce yapıyorlar dişler uygunsa diye biliyordum benimkiler sıkı sıkı öndeki tek diş diğerine göre aynı hizada değilBenim görümcem de cok istedi ufak yer olunca yasin geciktigi icin duzelmez demişler aslinda her yasta yapilabiliyormus arastir istersen
hepimizin gönlü güzel gülüm ondan senin gibi :))İyi geceler arkadaşlarım bu samimi ortam süpersiniz aranızda olmak çok güzel sabaha görüşürüz